Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Lancome lippenstift to die for: Ultra Matte finish

Lancome lanceerde in 2016 L’Absolu Rouge lipsticks met een sheer, cream en matte finish. Nu, 2 jaar later is er een ultra matte finish aan de Lancome lippenstift collectie toegevoegd: Lancome Absolu Rouge Drama Matte. Radicaal matte lipsticks die je lippen niet uitdrogen. Kortom, lipsticks voor Badass vrouwen die niet bang zijn voor statement kleuren.

Lancome lippenstift to die for: Ultra Matte finish

Lancome Absolu Rouge Drama Matte

Als je denkt aan matte lipstick, denk je vast en zeker aan een droge lippen. Volgens Lancôme betekent een ultra matte finish niet dat je droge korrelige lippen hoeft rond te lopen. Ze hebben namelijk een textuur ontwikkeld die elk vooroordeel over extreem mat ontkracht. Lancome zegt zelf:

Lancôme Absolu Rouge Drama Matte lipstick geeft de hele dag lang een zalig gevoel van comfort. Dankzij de olie (o.a. Jojoba olie) worden de lippen gehydrateerd en heeft hij een matte, poederachtige finish. De gepigmenteerde formule van deze intens dekkende lipstick is heel gemakkelijk aan te brengen … [en vult]… ook nog fijne lijntjes op. Geformuleerd op basis van Pro-Xylane ™, maakt deze lippenstift uw lippen voller en heeft het een verzachtend effect.” 

Lancome lippenstift zonder droge-lippen-drama

Zelf ben ik niet geïnteresseerd in vollere lippen, maar wel in de “langdurig gepigmenteerde, poederachtige, extra matte finish.” Deze Lancome lippenstift heeft namelijk SPF 12 en belooft 8 uur je lippen te hydrateren, ondanks de matte finish.

Anderen lazen ook
MAC Ruby Woo, Wohoo I love you!

Lancome lippenstift to die for: Ultra Matte finish

27 kleuren & een unieke finish die je lippen hydrateren

Lancome Absolu Rouge Drama Matte is vanaf heden verkrijgbaar in 27 kleuren variërend van vurig rood, flamboyant oranje, wervelend roze tot intens bruin. Er zijn 3 kleuren die het meest opvallen, namelijk:

  • 157 Obsessive Red (oranje-rood)
  • 388 Rose Lancôme (magenta)
  • 507 Dram’Atic (purper)

De huls van deze 3 kleuren wijkt af van de zwarte huls die de rest van de collectie heeft. Aan de Lancome Absolu Rouge Drama Matte collectie zijn ook 3 nuances met een matte metallic finish toegevoegd. Een origineel resultaat dat verkregen is door een technologisch hoogstandje, aldus Lancome.

Lancome lippenstift to die for: Ultra Matte finish

Enkele kleuren uit de Lancome Absolu Rouge Drama Matte collecite: v.l.n.r. Saphir Absolu (517), Purple Fascination (509), Dram’Atic (507), Sensualité (274)

Lancome Absolu Rouge Drama Matte Kopen

Lancome Absolu Rouge Drama Matte collectie bestaat uit 27 kleuren. De lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij:

Q | Zou jij een Lancome lippenstift uit deze collectie willen hebben?

Lees ook

oliesoorten waar je haar blij van wordt Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection Review Lancome Grandiose mascara YSL lipstick review ysl tatouage couture matte stain

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar