Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Mijn tips: krullen steil maken & heat damage voorkomen

Naar aanleiding van een filmpje op Instastories en mijn Facebook pagina kreeg ik verschillende vragen over de do’s & dont’s van “krullen steil maken.” Omdat het onmogelijk is om iedereen apart een berichtje te sturen, heb ik dit blog artikel geschreven: “Mijn tips: krullen steil maken & heat damage voorkomen.” Trouwens: alle haarproducten & haar tools die ik heb gebruikt, heb ik in een duidelijk overzicht geplaatst zodat je ze direct kunt zien en kopen.

Mijn tips: krullen steil maken & heat damage voorkomen

Links: krullend haar | Rechts: geföhnd haar

Krullen steil maken & heat damage voorkomen

Voordat ik mijn krullen steil föhn of tang zorg ik ervoor dat mijn haar voldoende gehydrateerd is. Dit betekent dat ik eerst de volgende stappen uitvoer voordat ik mijn haar steil maak (meer info en producten die ik gebruik kun je vinden als je op de linkjes klikt):

  1. Om heat damage te voorkomen pas ik vooraf de pre-poo methode toe. Zie hier mijn pre-poo stappenplan: https://bit.ly/krullenvoorbereiden
  2. Ik gebruik de volgende haarproducten voor krullen om de kans op heat damage aanzienlijk te verkleinen: https://bit.ly/krullenbeschermen
  3. Wil je weten welke techniek ik gebruik hoe ik mijn krullen steil föhn, zie: https://bit.ly/krullensteilmaken 
  4. Voor de perfecte techniek om je krullen perfect steil te tangen, zie de onderstaande tutorial:

Let op: Ondanks het volgen van bovenstaande stappen, kun je toch heat damage oplopen als je dagelijks of wekelijks je haren föhnt of steil maakt met een stijltang. Krullen die veranderen in steil piekerig haar voorkom je door zo min mogelijk hitte te gebruiken.

4
Yes
None
1
1000000
Name...
/krullen-steil-maken-heat-damage-voorkomen/
Thumbnail

Categories:

Sub-Categories:

Boek een sessie met Macblogster

Je kunt veel informatie vinden op mijn blog. Gebruik de zoekbalk om blogs te zoeken. Wil je mij graag het hemd van het lijf vragen? Of heb je hulp nodig? Boek een sessie met mij via info@macblogster.nl.

Lees ook:

ApHogee Curlific Texture Treatment: zacht & gehydrateerd haar Deze Denman brush past bij jouw krullen Aunt Jackie's Curl La La review: helpt dit tegen droge krullen? haarproducten voor krullen kopen

Anderen lazen ook
Hittebescherming voor als je krullen wilt steil maken: Aussie Take the Heat

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar