Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

4 Redenen waarom jij een Heat Cap nodig hebt

Ben jij al bekend met de Heat Cap? Lees hier waarom je deze krullen booster nodig hebt. Als kers op de taart geef ik ook nog eens in samenwerking met AfroTy 2 Heat Caps weg! Wedden dat jouw deep conditioner treatment nooit meer hetzelfde zal zijn?

WINNEN | Heat Cap: deep conditioning zonder gedoe

4 Redenen waarom je een Heat Cap nodig hebt

Tot voor kort was de Heat Cap alleen verkrijgbaar in Amerika. Gelukkig kun je het nu ook in Nederland kopen zonder vervelende verzend- en douanekosten te hoeven betalen. Waarschijnlijk vraag je je nu af wat er zo geweldig is aan de Heat Cap. Ik zal je 4 redenen geven waarom jij deze ‘deep conditioner booster’ nodig hebt.

Lees ook: Dankzij deze tool knoei je niet meer als je haarverf of een haarmasker aanbrengt

1) Gemakkelijk op te bergen 

De Heat Cap kun je simpelweg vergelijken met een elektrische droogkap. Het verschil is dat het minder ruimte in beslag neemt en je er vrij mee kunt rondlopen. Het is dus gemakkelijk op te bergen en je hebt geen vervelend snoer dat je telkens moet oprollen. Kortom, als je Heat Cap gebruikt hoef je niet continu elektriciteit te gebruiken. De muts hoef je enkel op te warmen in de magnetron. Daarna kun je het direct gebruiken voor een deep conditioner treatment.

2) Je haar verzorgen zonder dat je op 1 plek hoeft te blijven

De Cap verwarm je door het een aantal minuten op in de magnetron op te warmen. Het lijnzaad dat in de Heat Cap zit houdt de warmte vervolgens 30-45 minuten vast. Je hebt tijdens het gebruik van de Cap dus niet continu elektriciteit nodig. Hierdoor kun je tijdens je deep conditioner treatment dus heerlijk in bad gaan liggen of even in de tuin of op het balkon zitten. Je kunt zelfs boodschappen doen als je een sjaal om je hoofd bindt. Zie hier 2 instructies voor: hoofddoek binden

Anderen lazen ook
5 Curly Girl geboden die elke chick met krullen/kroeshaar moet kennen

3) Mooiere krullen

Nadat je een conditioner of haarmasker in je haar hebt gedaan, bedek je je krullen met een wegwerp douchemuts. Hier overheen plaats je de opgewarmde Heat Cap. De warmte zorgt ervoor dat de werkzame stoffen uit het haarmasker of conditioner je krullen goed doordringen. Het resultaat is dat je krullen van binnen uit gevoed worden. Vooral als je laag poreus haar hebt is het belangrijk om warmte te gebruiken. Hiermee voorkom je namelijk dat haarproducten op je haar blijven liggen en je krullen niet kunnen binnendringen.

4) Haargroei stimuleren

Maar vergis je niet, ook voor dames met hoog poreus haar is de Heat Cap geschikt om te gebruiken bij een wekelijkse deep conditioner treatment. Doe dit wekelijks en je zult zien dat je mooiere krullen krijgt. Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens haargroei stimuleert. Hieronder zie je haarmaskers die je kunt gebruiken in combinatie met de Heat Cap:

ApHogee Curlific Texture Treatment: zacht & gehydrateerd haar Deze Denman brush past bij jouw krullen avocado haarmaskers speciaal voor droge krullen en droog kroeshaar Banana haarmasker The Body Shop geeft je krullen een boost

Verkoopinfo Heat Cap

De Heat Cap die in Nederland te koop is, kun je tweezijdig gebruiken. Dit betekent dat je dus 2 kleuren hebt, mocht je dit leuk vinden. De Cap bestaat uit:

  • katoen,
  • badstof
  • en lijnzaad

De cap is gevuld met lijnzaad en dus zwaarder dan je verwacht. Het is dus geen badmuts zoals je bij de Kruidvat koopt. De prijs van een Heat Cap ligt tussen 29,50 en 33,50 € per stuk. Momenteel kun je ze enkel bij AfroTy kopen. Deze blackowned webshop verkoopt tevens andere producten zoals extra grote douchemutsen (voor als je dreads hebt of lang krullend haar), satijnen kussenslopen en slaap mutsen.

Heat Cap nu ook in Nederland verkrijgbaar

Één van de Heat Caps uit de webshop van AfroTy

Andere handige tools zijn:

Lees ook

Aunt Jackie's Curl La La review: helpt dit tegen droge krullen? Shoppen: haarverzorging krullen Deze Denman brush past bij jouw krullen waarom haarproducten niet werken


Anderen lazen ook
Dit haarmasker van Ghassoul klei verandert je leven!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Shei Fides says

    Oh fantastisch! Dan hoef ik niet meer met aluminium folie of een platic zak op mijn kop rond te lopen??? misschien helpt het om eindelijk mijn normale haar terug te krijgen na mijn bevalling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar