Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/bounce-curl-gods-gift-to-curl-heaven/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Bounce Curl Review: God’s Gift to Curl Heaven

Waarschijnlijk heb je over Bounce Curl gehoord en durf je het niet te kopen. Je hebt namelijk een badkamerkast vol met haarproducten die je niet meer gebruikt. Ook ben je het zat om veel geld uit te geven aan producten die niet werken. Herkenbaar? Laat ik direct met de deur in huis vallen: Bounce Curl maakt waar wat het belooft. 

Kast vol met haarproducten die je niet meer gebruikt

Als je krullend haar hebt lijkt de zoektocht naar ‘het juiste product’ een lange weg te zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw zoektocht minder lang is, deel ik op Macblogster.nl tevens reviews over krullen producten. Naar aanleiding hiervan krijg ik verschillende mails van lezers.

Bounce Curl & type 2 – 3a krullen

Zo ontving ik vorige week een bericht van lezer Debby. Zij heeft type 2c en 3a krullen. Zij stuurde mij een bericht met de vraag of ik bekend ben met Bounce Curl. Volgens haar is dit God’s gift to Curl Heaven en maakt het echt een verschil. Haar krullen zien er dankzij Bounce Curl mooier uit. Aangezien ik op dat moment nog geen ervaring met deze light creme gel had, vroeg ik haar een review te schrijven.

Bounce Curl & type 3 – 4a krullen

Overigens, inmiddels heb ik er zelf ook ervaring mee, aangezien ik naar aanleiding van haar review zelf ook een fles Bounce Curl kocht. Lees mijn ervaring met Bounce Curl en type 3 & 4a krullen.

Onderstaande tekst: Debby Loring

“Anti-pluis, veerkracht & glanzende krullen”

“Eigenlijk was er helemaal geen plek meer in kast maar toen ik de woorden “Bounce Curl” hoorde, begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde dit product hebben, want als ik de woorden:

 • anti-pluis,
 • veerkracht
 • en glanzende krullen

hoor ben ik om en moet ik het product uitproberen. Herken je dit? Volgens mij zijn dit magische woorden voor ons curly girls en dus de oorzaak van kasten vol met halfvolle flessen shampoo, conditioner, leave-ins, gel, cream, olie, enzovoorts.

Bounce Curl Review: God's Gift to Curl Heaven

How to: Bounce Curl gebruiken

In elk geval, toen ik deze woorden op de Bounce Curl fles las, bleven deze woorden in mijn hoofd hangen. Omdat ik het merk toen nog niet kende, ging ik naar hun website en bekeek ik de verschillende Bounce Curl instructiefilmpjes. En ja hoor, de volgende dag heb ik een fles besteld via een Nederlandse webshop!

Wat is Bounce Curl

Bounce Curl is een stylingsproduct. Het is crème achtige styling gel die licht van structuur is. Het lijkt op een curl activator die je krullen meer definitie en veerkracht geeft. Er zit proteïne in.

 photo Bounce_Curls_ingredients_zpsx4vx8x48.jpg

Ingrediënten Bounce Curl. Er zit onder andere proteïne in.

Gebruiksaanwijzing

Een paar dagen later had ik de fles Bounce Curl in huis. Natuurlijk wilde ik het direct gebruiken! Ondertussen kende ik de gebruiksaanwijzing uit mijn hoofd, dus ik kon direct aan de slag:

 1. Wassen.
 2. Conditioner in doen en goed er doorheen kammen. 
 3. Spoel vervolgens de conditioner goed uit. Als er restjes conditioner in je haar achterblijven zorgt dit ervoor dat Bounce Curl z’n werk niet goed kan doen.
 4. Daarna Bounce Curl aanbrengen op kletsnat haar. Dit laat je in je haar zitten. Niet uitspoelen dus!
 5. Eventueel een leave-conditioner gebruiken als je dik haar hebt. De leave-in conditioner gebruik je voordat je Bounce Curl gebruikt.

Mooiere kruldefinitie

Omdat ik het best vreemd vond om geen leave-in conditioner te gebruiken, heb ik toch een beetje gebruikt ondanks dat ik geen dik haar heb. Mijn haar voelde een beetje stroef toen ik de Bounce Curl er naderhand indeed, maar ik zag dat mijn kruldefinitie veel mooier en beter werd.

Verbaasd

Tijdens het drogen van mijn haar met een föhn en difuser, voelde ik duidelijk dat mijn krullen meer veerkracht hadden en anders aanvoelden. Bounce Curl doet echt iets met de structuur van je haar. Eigenlijk is het bizar dat ik verbaasd was dat het product waarmaakt wat er op het flesje staat:

 • meer veerkracht,
 • definitie,
 • minder pluis.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit het eerste haarproduct is waarbij anderen opmerken dat mijn krullen mooier zitten!

BOUNCE CURL REVIEW photo Bounce_Curls_after_zpskiyyuels.jpg

Debby is half Spaans- half Nederlands. Ze heeft type 2c & 3a krullen.

Zonder Leave-in Conditioner

Een paar dagen later heb ik Bounce Curl gebruikt zonder een leave-in conditioner. Mijn krullen zaten nog beter dan met leave-in conditioner. Ongelofelijk! Ik had meer volume en glans. Waarschijnlijk was de combinatie van leave-in conditioner en Bounce Curl toch too much voor mijn krullen. Kortom, het is dus een kwestie van uitproberen.

Combinatie shampoo & conditioner

Dit is trouwens ook het geval met de shampoo en conditioner die je vooraf gebruikt. Dit heeft effect op de werking van Bounce Curl. Wanneer je krullen droog, stroef of dof aanvoelen na het gebruik, komt dit door een reactie van Bounce Curl op de ingrediënten van de shampoo of conditioner die je hebt gebruikt. Op Instagram laten klanten weten welke combinatie goed werkt en welke niet. Onderaan in de comments kun je ook lezen welke combinaties goed uitpakken. Ik gebruik Jersey Bounce en American Cream van Lush. Dit werkt prima.

Bounce Curl After foto photo Bounce_Curls_review_after_photo_zpsdsiblvy3.jpg

Het resultaat op de krullen van Debby

Debby’s Oordeel

Bounce Curl is een stylingsproduct dat waarmaakt wat het belooft. Het is crème achtige styling gel die licht van structuur is. Het lijkt op een curl activator die je krullen meer definitie en veerkracht geeft.

Bounce Curl is best prijzig maar ik vind het zeker het geld waard. Reden:

 1. Ik heb geen leave-in conditioner meer nodig waardoor ik meer ruimte in mijn badkamerkast creëer. Ik gebruik nu enkel shampoo, conditioner en Bounce Curl.
 2. Mijn haar droogt sneller doordat ik er geen leave-in conditioner meer hoef in te doen.
 3. Maar het belangrijkste is dat mijn krullen echt veel beter zitten! Minder pluis, meer veerkracht (bounce) en duidelijk gedefinieerde krullen.

Bounce Curl kopen in Nederland

Ben je ook benieuwd geworden en wil je Bounce Curl kopen in Nederland? Bekijk deze webshop. Een fles bevat 238 ml light creme gel. Ik verwacht er 1 à 2 maanden mee te kunnen doen wanneer ik 3 keer per week mijn haar was. Als je minder vaak jouw haren wast, zul je er waarschijnlijk veel langer mee doen.”

Lees ook

dit gebeurt er als je krullen hebt en droogshampoo gebruikt Deze Denman brush past bij jouw krullen schadelijke ingrediënten slecht voor krullen haarproducten voor krullen kopen

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Ik zou graag willen weten met welke producten de Bounce curl het beste werkt? Op welke Insta pagina’s kan je dat zien? Ik heb namelijk ook de Bounce Curl gebruikt en ik was er niet zo enthousiast over omdat ik waarschijnlijk de verkeerde combi heb gebruikt. Mijn haren voelde heel droog,dof en crunchy aan. Ik wil het product zeker nog een kans geven omdat ik er wel in geloof na alle goeie recensies erover te hebben gelezen!

 2. Hallo, ten eerste bedankt Voor je review. Ik was al een tijdje op zoek naar een ervaring van iemand binnen Nederland. Ik wil graag ook deze product gaan gebruiken. Ik was benieuwd of je ook invoerkosten hebt betaald. Zo ja, hoeveel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.