Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Nepwimpers review: betaalbare Eye Candy kunstwimpers

Het Britse kunstwimper merk Eye Candy is mateloos populair bij Britse celebs en visagisten. Sinds eind 2012 is Eye Candy nu ook verkrijgbaar in Nederland. Aangezien het gebruik van nepwimpers buiten de visagie scène, steeds meer geaccepteerd is, testte ik een setje kunstwimpers om te zien in hoeverre ze opvallen tijdens bijvoorbeeld het boodschappen doen. Uiteraard ter beoordeling van:

  • zijn Eye Candy kunstwimpers gemakkelijk aan te brengen?
  • zijn ze nauwelijks voelbaar?

Eye Candy nepwimpers Candy nepwimpers

Bambi-ogen of glamour look

Omdat steeds meer vrouwen nepwimpers dragen, zijn er verschillende soorten verkrijgbaar. Van opvallend en kleurrijk tot subtiel. Het kunstwimper assortiment van Eye Candy bestaat uit:

  • Naturalise: geeft een intensere blik dankzij extra volume en lengte.
  • Dramatise zorgt voor een goede portie instant glamour
  • Volumise voor als je Bambi-ogen of Bette Davis Eyes wilt creëren.

Eye Candy nepwimpers Candy nepwimpers

Light weight nepwimpers

De nepwimpers die ik heb getest zijn de Eye Candy volumise wimpers, nummer 006. Eye Candy kunstwimpers worden gemaakt van echt haar en met de hand vervaardigd. Hierdoor zien Eye Candy nepwimpers er vrij natuurlijk uit en zijn ze meerdere keren te gebruiken. De kunstwimpers die ik heb getest creëren daadwerkelijk bambi-ogen. Ik vind het er stijlvol uitzien en daarnaast zijn de nepwimpers comfortabel. Ze zijn ‘light weight’, waardoor je ze minder voelt. Veel minder dan de ‘nep eyeliners‘ die ik eerder testte

Anderen lazen ook
Review Andrelon Oil & Care testpanel

Eye Candy nepwimpers Candy nepwimpers

Wimperlijm

Over de bijbehorende lijm ben ik echter niet te spreken. Naar mijn mening droogde de lijm te snel, waardoor ik zeker 3 tot 4 keer toe lijm heb moeten aanbrengen. Hier was uiteindelijk gelukkig niets van niet terug te zien.

Eye Candy nepwimpers Candy nepwimpers

Desondanks is de lijm elastisch en hierdoor gemakkelijk te verwijderen. Daarnaast bleven mijn Eye Candy wimpers van ‘s ochtends t/m ‘s avonds zitten van 10:00 uur t/m 05.00 uur de volgende ochtend. Ze lieten niet los, zelfs niet tijdens een zweetsessie op de dansvloer. Om de nepwimpers goed te kunnen beoordelen, heb ik ze tevens getest tijdens het uitgegaan. Na het uitgaan, kon ik ze gemakkelijk van mijn oogleden afhalen, zonder enige pijn. Zo slecht is de lijm dus ook weer niet.

Eye Candy nepwimpers Candy nepwimpers

Ondanks dat het lijmreservoir niet anders is dan de gemiddelde lijmreservoir die meegeleverd worden bij nepwimpers, vind ik het storend dat ik telkens enige kracht moet gebruiken om de applicator terug te drukken in het reservoir. Dit komt doordat de lijm rondom de opening snel opdroogt. Het gevolg: lijmspetters op mijn shirt. Not funny…..

The Look

Terug naar de Eye Candy kunstwimpers. Hier ben ik tevreden over. Deze Eye Candy wimpers zal ik zeker vaker gebruiken tijdens het uitgaan of bij een speciaal evenement. Zie hier het resultaat:

Eye Candy nepwimpers

Eye Candy nepwimpers

Eye Candy nepwimpers

No duckface today 🙂

Wat vind je ervan?

Eye Candy nepwimpers kopen

Eye Candy nepwimpers zijn online verkrijgbaar vanaf €5,59 per set. Bij sommige Etos en Kruidvat filialen zijn ze tevens te verkrijgen.

Q | Gebruik jij ook wel eens nepwimpers?

Lees ook

Anderen lazen ook
Dankzij dit Krullenclub haarmasker kreeg ik mijn krullen terug

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments