Skip to Content

3 Redenen waarom je super graag Boozyshop make-up kwasten wilt hebben

Ben je op zoek naar betaalbare make-up brushes? Dan heb ik een interessante tip: de Boozyshop make-up kwasten! Zie hier 3 Redenen waarom je deze kwasten super graag wilt hebben.

1) Boozyshop make-up kwasten zijn betaalbaar

De make-up kwasten van Boozyshop zijn betaalbaar. Je kunt ze namelijk voor een prikkie aanschaffen en ondanks de lage prijs zijn ze best goed. Ik kan het weten want ik heb er een groot aantal in mijn visagie koffer.

Gelukkig is het assortiment groot waardoor je veel keuze hebt uit mooie kwasten. Hierdoor kun je al gauw meerdere exemplaren kopen en je kwastenset uitbreiden, zonder dat je je lever hoeft af te staan.

Deze Boozyshop make-up kwasten kun je voor een prikkie kopen (en ze zijn goed!)
Deze Boozyshop make-up kwasten koker is groot (!) en bestaat uit 2 delen. Ik kocht het voor €13,99.

2) Mooie manier om te oefenen

Doordat de kwasten van Boozyshop betaalbaar zijn, kun je op een goedkope manier manier experimenteren met verschillende kwasten. Tijdens mijn visagie opleiding verdiepte ik mij bijvoorbeeld in het make-up kwasten assortiment van Boozyshop. Dit heeft 2 redenen, namelijk:

  • wanneer ik mensen opmaak gebruik ik voor elk persoon een andere make-up brush. Dit is vanuit hygiëne oogpunt en betekent dus dat ik aardig wat make-up kwasten moet hebben als ik verschillende modellen opmaak.
  • Omdat ik destijds niet zeker wist of dat hele visagie gebeuren wel iets voor mij was, heb ik voornamelijk Boozyshop make-up kwasten aangeschaft. Ik dacht namelijk: “I suck! Ik ga never nooit een goede visagist worden.” Daarom kocht ik in het begin geen dure make-up brushes. Op die manier heb ik dus kunnen oefenen totdat ik beter werd en heb ik naderhand duurdere kwasten gekocht.

3) Regelmatig korting

Boozyshop make-up kwasten zijn vaak in de sale. Als je geluk hebt kun je zelfs tot 75% korting krijgen. Op die manier heb ik dus ook meerdere kwasten gekocht. Vooral concealer kwasten.

Lees ook: Deze 7 Tips voorkomen dat je puistjes krijgt door je make-up of make-up kwasten

Boozyshop make-up kwasten starter set

Toen ik pas met mijn visagie opleiding begon, begon ik met deze make-up kwasten starterset van Boozyshop. Dit was voor mij een goede manier om op een betaalbare manier te achterhalen met welke make-up brushes ik wel of niet prettig werk.

Er zijn namelijk zoveel verschillende brushes verkrijgbaar. De 1 nog mooier en duurder dan de ander. Wanneer je niet uitkijkt, kun je een fortuin kwijt zijn aan kwasten die je naderhand niet eens prettig vindt werken.

Tot op de dag van vandaag gebruik ik nog steeds mijn Boozyshop make-up brushes, ondanks dat ik inmiddels ook duurde make-up brushes heb gekocht. Denk aan:

Uiteindelijk heb ik duurdere kwasten gekocht, omdat ik er bijvoorbeeld sneller mee kon blenden. Dit is belangrijk wanneer je in een korte tijd meerdere mensen moet opmaken, zoals voor een fashion show of shoot. Dan telt elke seconde.

Ben je niet van plan anderen op te maken, dan kun je gerust je Boozyshop kwasten blijven gebruiken.

Deze Boozyshop make-up kwasten kun je voor een prikkie kopen (en ze zijn goed!)
Enkele Boozyshop make-up kwasten die ik in mijn bezit heb. Deze zijn afkomstig uit de starterset.

Heb jij al Boozyshop make-up kwasten in huis?

Heb je dit al gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eline Vmaalsen

Sunday 27th of March 2016

Mooie kwasten en gelukkig niet duur! Bedankt voor de tip goedoe

MacBlogster

Tuesday 15th of March 2016

Ik heb 1 kwast van Morphe. Het is een mooie kwast, echter ik heb het nog niet actief gebruikt, dus kan er niks zinnigs over zeggen. De kwasten van Boozyshop vind ik ook vrij goed en dat terwijl je ze niet zo'n hoge prijs hebben. Carmelita Bhairo

Carmelita Bhairo

Tuesday 15th of March 2016

Btw met je visagie opleiding heb je wel veel kwasten nodig ?

MacBlogster

Wednesday 16th of March 2016

Valt op zich mee, maar ben wel een hoop aan het testen.

Carmelita Bhairo

Tuesday 15th of March 2016

Ik wil die van Morphe uitproberen ?

Y.

Tuesday 15th of March 2016

Welke is goed voor contour ( poeder variant?)

Macblogster

Friday 18th of March 2016

Hoi hoi, heb je deze blog artikelen al bekeken?

Makeup Brush 112: http://macblogster.nl/makeup-brush-112-waar-gebruik-je-deze-makeup-kwasten-voor/

Mijn make-up kwasten: http://macblogster.nl/vlog-de-make-up-kwasten-die-ik-gebruik-deel-1/

Sigma Architecture Brushes: http://macblogster.nl/make-up-newsflash-sigma-face-architecture-brushes/

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.