Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Dit weet je vast & zeker allang over deze make-up kwasten

Ik kan mij niet voorstellen dat je dit niet allang weet ,hetgeen ik je nu ga vertellen. Als je van make-up houdt weet je vast en zeker allang waar je betaalbare make-up kwasten kunt kopen die doen wat ze moeten doen. Dit blog artikel is dus niet aan jou besteed. En klik vooral niet op deze link, want er is sale, en je weet wat sale met ons vrouwen kan doen…. 

Budget Beauty Tip: BoozyShop Make-up Kwasten

Budget Beauty Tip: BoozyShop Make-up brushes

Boozyshop make-up kwasten

Dankzij mijn visagie opleiding ben ik mij gaan verdiepen in het Boozyshop assortiment aan make-up brushes. Reden: als ik mensen opmaak gebruik ik vanuit hygiëne oogpunt voor elk persoon een andere make-up kwast. Dit betekent dat ik aardig wat make-up kwasten heb aangeschaft.

“I suck!”

Omdat ik destijds niet zeker wist of dat hele visagie gebeuren wel iets voor mij zou zijn, heb ik voornamelijk make-up kwasten aangeschaft bij Boozyshop. Aanvankelijk dacht ik “I suck! Ik ga never nooit een goede visagist worden.” Vanwege deze major brainfcuk heb ik in het begin dan ook geen duurdere make-up brushes aangeschaft.

Budget Beauty Tip: BoozyShop Make-up Kwasten

Deze Boozyshop make-up kwasten koker is groot (!) en bestaat uit 2 delen. Ik kocht het voor €13,99.

Starterset make-up kwasten

Toen ik pas met mijn visagie opleiding begon, begon ik simpelweg met deze make-up kwasten starterset van Boozyshop. Afgezien dat de kwaliteit zeker aardig is, was het voor mij een goede gelegenheid om op een betaalbare manier te achterhalen met welke make-up brushes ik wel of niet prettig werk. Er namelijk best veel brushes die je kunt aanschaffen als je niet uitkijkt.

Enfin, tot op de dag van vandaag gebruik ik nog steeds make-up kwasten van Boozyshop, ondanks dat ik inmiddels tevens duurdere make-up brushes heb gekocht. Denk aan Wayne Goss, MAC en Make-up Studio.

 photo Boozyshop_makeup_kwasten_soorten_zpshbaufzdh.jpg

Enkele Boozyshop make-up kwasten die ik in mijn bezit heb. Deze zijn afkomstig uit de starterset.

75% Korting

Bij Boozyshop kun je verschillende make-up kwasten vinden, van Sigma tot eigen merk brushes. De eigen merk make-up kwasten zijn vaak in de sale. Op dit moment kun je tot 75% korting krijgen op Boozyshop kwasten. Naar aanleiding hiervan heb ik dan ook regelmatig een bestelling geplaatst in deze webshop. Het voordeel is dat bestellingen meestal binnen 2 dagen binnen zijn en bij een bestelling boven €30 betaal je geen verzendkosten.

Cadeau bij bestelling

Ook krijg je als je vanaf een bepaald bedrag besteedt, een cadeau in de vorm van make-up of make-up tools. Hoe hoger je totaalbedrag is, des te duurder zijn de cadeaus waaruit je kunt kiezen. Je hebt keuze uit 3 make-up items.

Budget Beauty Tip

Je kunt bij Boozyshop overigens niet alleen terecht voor make-up en bijbehorende tools. Je kunt er als curly girl bijvoorbeeld ook terecht voor satijnen kussenslopen of een Invisibobble.Anderen lazen ook
MAC Cyber: donkere lipstick met edgy randje

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Mooie make-up kwasten set!
  Ik zag het net in de webshop waar dit te koop is.
  Ze verkopen er zoveel.

  Mooie dag Xoxo

 2. MacBlogster says

  Ik heb 1 kwast van Morphe. Het is een mooie kwast, echter ik heb het nog niet actief gebruikt, dus kan er niks zinnigs over zeggen. De kwasten van Boozyshop vind ik ook vrij goed en dat terwijl je ze niet zo’n hoge prijs hebben. Carmelita Bhairo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar