Skip to Content

7 Verrassende make-up kwasten die je kunt gebruiken voor je basis make-up

Wil je weten welke make-up kwasten je kunt gebruiken voor je gezicht? Dit worden ook wel je basis kwasten genoemd. Bekijk de onderstaande video waarin ik uitleg welke make-up brushes je kunt gebruiken voor het aanbrengen van je basis. Ik denk dat mijn keuze je zal verbazen:

  • concealer
  • foundation
  • poeder
  • wenkbrauwen
  • blush
  • contouren

Make-up kwasten die ik gebruik

Dit filmpje heb ik trouwens opgenomen naar aanleiding van jullie vragen over de kwasten die ik gebruik voor mijn gezicht. Let trouwens niet op mijn oogschaduw. Dit filmpje nam ik op voordat ik had geleerd hoe ik oogschaduw goed moest blenden.

Op dit moment gebruik ik 7 make-up kwasten. Ik heb ze gekocht bij:

Lees ook: dankzij dit overzicht weet je voortaan welke make-up kwasten je nodig hebt

Make-up die ik gebruik ik de video

In mijn video heb ik het over een aantal make-up producten waar ik tevens een review over heb geschreven. Je kunt ze hier lezen:

  • Mimax loose powder Channelle Dit is een banana powder die je op verschillende manier kunt gebruiken: voor het baken, afpoederen van je concealer en foundation, als highlighter of om te voorkomen dat je T-zone glimt aan het einde van de dag. Deze kleur matcht met mijn gele ondertoon en is speciaal gemaakt voor getinte en donkere vrouwen.
  • Sleek Face FormEen favoriet! Het is een ideaal palette omdat het zeer betaalbaar palette is. Voor een klein bedrag krijg je een blush, highlighter en contour poeder in 1 palette.

Heb je dit al gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selman Tabak

Wednesday 3rd of February 2016

BU ADAMI KESİN TAKİP EDİN ARKADAŞLAR HERGÜN KAZANDIRIYOR İDDANIN BİR NUMARALI ADAMI GELİİN GÖZLERİNİZLE GÖRÜN SİZDE KAZANIN https://www.facebook.com/evren111111

Dayna Smith

Tuesday 2nd of February 2016

Je ogen zijn zo mooi opgemaakt!! Tutorial haha x

MacBlogster

Tuesday 2nd of February 2016

Hoi Dayna, daar werd ook om verzocht. Ik zal een foto tutorial of vlog opnemen voor een minder heftige look ;-) Of wil je liever zo'n opvallende look?

Fashionbeautylook

Monday 1st of February 2016

Fashionbeautylook liked this on Facebook.

Coretta Westerlow

Monday 1st of February 2016

Coretta Westerlow liked this on Facebook.

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Monday 1st of February 2016

Enith van Tongeren-Stenhuijs liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.