Top

Zonder deze make-up verlaat ik mijn huis niet

Ben je benieuwd naar welke concealer ik gebruik of welke mascara ik bijvoorbeeld dagelijks opdoe? Bekijk mijn vlog en je ziet zonder welke make-up ik mijn huis niet verlaat. Laat me trouwens weten welke jij cosmetica jij ook gebruikt.
De inhoud van mijn make-up bag

Make-up bag vlog

Op Macblogster.nl schrijf ik regelmatig reviews over make-up producten die ik opgestuurd krijg of zelf koop. Dit zijn meestal producten die tijdelijk favorieten zijn geworden en een vaste plek in mijn make-up bag krijgen, totdat ik ze weer vervang door ander make-up. Het zijn budget toppers of duurdere producten waarvoor ik naar de winkel zou rennen. Kortom, in de onderstaande vlog laat ik je make-up zien waarvan ik vind dat het het de moeite waard is om je centen aan uit te geven:

Kritisch

Uiteraard is het aan jou om te besluiten of je dit doet of dat je eerst kritisch googled om te kijken wat andere bloggers er tevens van vinden. Dit doe ik zelf ook altijd en raad ik jou dus ook aan. Mijn mening en ervaring hoeft namelijk niet altijd overeen te komen met die van anderen of die van jou. Anyway, ik wijk af. Het ging om de inhoud van mijn huidige make-up bag.

 photo Make-up_bag_vlog_macblogster_zps1o86dbs9.jpg

Ik gebruik zowel budget & high end make-up

De inhoud van mijn make-up bag

Omdat ik meestal losse reviews schrijf, besloot ik dit keer een vlog te maken over de inhoud van mijn make-up bag. Welke producten gebruik ik momenteel vrijwel dagelijks of in elk geval wekelijks? Je ziet het voorbij komen in mijn vlog waarin ik vertel waarom ik juist deze make-up gebruik.

 photo Make-up_bag_vlog_macblogster_2_zpsb14d2ogf.jpg

Urban Decay Naked 3 oogschaduw palette

Wat ik niet vertel…

De lipstick die ik in het filmpje op heb, is MAC Relentlessly Red. Voor meer informatie, zie het blog artikel over mijn MAC lipsticks

Anderen lazen ook
Make-up Newsflash #6: MAC Candy Yum Yum Dupe Alert

Verandering

De inhoud van mijn make-up bag verandert met de weken. Het is dan ook grappig om te zien wat ik een tijd geleden gebruik, ten opzichte van nu. In het blog artikel mijn toilettas: favoriete make-up & beauty producten, kun je zien wat ik 2 jaar geleden graag gebruikte. Dit is totaal veranderd, afgezien van de blush, die gebruik ik nog steeds.

 photo Make-up_bag_vlog_macblogster_3_zpsxslzzitb.jpg

Mooie wenkbrauwen: Revitalash Brow Gel

Verkoopinformatie make-up

Klik op de onderstaande linkjes voor verkoopinformatie over de producten die ik in mijn vlog laat zien:

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Eirina says

    Leuk filmpje! Ik vind die wenkbrauwmascara een uitvinding daar ga ik ook nog naar op zoek. En je lipstick is mooi fel. Volgens mij verkopen ze die blush niet meer bij H&M. Heb je al iets uit de nieuwe makeup collectie geprobeerd?

    • MacBlogster says

      Hoi Meredith, ik gebruik geen foundation. In mijn visagiekoffer heb ik oa foundation van MAC zitten. Dit is de Face & Body foundation. Dit is een licht dekkende foundation waarvan je de dekking kunt opbouwen. Het geeft een natuurlijk resultaat (evt in combinatie met concealer). Wel lees ik verschillende reacties: sommigen personen kunnen er niet tegen. Hun huid reageert erop. Ik heb dit nog niet meegemaakt bij personen die ik ermee heb opgemaakt. Mind you: ik gebruik het nog niet zo lang. Daarnaast dragen de modellen het enkel voor de fotoshoot op hun gezicht, dus niet hele dagen en niet op dagelijkse basis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar