Skip to Content

Deze MUA Tinted Brow Mascara is een Toilettas Topper! (review)

Sinds kort zweer ik bij deze MUA Tinted Brow Mascara. Het is betaalbaar en zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen de hele dag goed blijven zitten.

MUA Makeup wordt o.a. online verkocht via

Eyebrow mascara? Is dit echt mascara voor je wenkbrauwen? Het klinkt gek, maar het bestaat en sinds kort zweer ik er bij. Voorheen gebruikte ik regelmatig brow gel, maar nu ben ik erg blij met mijn MUA Tinted Brow Mascara. Een gekleurde mascara speciaal voor je wenkbrauwen.

MUA Makeup Review: deze MUA Eyebrow Mascara is een toilettas topper!
MUA Brow Define Tinted Brow Mascara naast Isadora mascara

Vanwege mijn volle wenkbrauwen gebruik ik regelmatig brow gel om mijn wenkbrauwen in toom te houden. Ze zijn anders ‘all over the place’ en dit vind ik best slordig staan.

MUA Tinted Brow Mascara

Tijdens een perspresentatie kreeg ik een o.a. MUA Tinted Brow Mascara in de kleur Dark Brown mee. In de 1e instantie verwachtte ik er niet veel van. Ik dacht dat de kleur te licht zou zijn voor mijn wenkbrauwen.

Deze MUA Tinted Brow Mascara is een Toilettas Topper! (review)
Het borsteltje waarmee je de tinted brow mascara aanbrengt. Dit is goed te doen. Soms moet je echter uitkijken dat je niet teveel mascara aanbrengt.

Eyebrow mascara of brow gel?

Omdat mijn wenkbrauwen niet gelijk zijn, is het op dit moment niet meer handig om brow gel te gebruiken. Ik moest daarom op zoek naar een andere oplossing en besloot toen om toch de MUA Tinted Brow Mascara te gebruiken. Hiermee kan ik mijn wenkbrauwen gelijk maken.

MUA Brow Define review
Dit is de kleur Dark

MUA Brow Define

De Tinted Brow Mascara behoort tot de MUA Brow Define collectie en je kunt er je wenkbrauwen perfect mee shapen. Dankzij het kleine borsteltje kun je de Tinted Brow Mascara redelijk nauwkeurig aan te brengen.

De Tinted Brow Mascara wordt verkocht in 3 kleuren, namelijk:

  • Dark Brown (dit is de kleur die ik heb)
  • Mid Brown
  • Fair

Pluspunt: het klontert en schilfert gelukkig niet.

Subtiel of duidelijk zichtbaar

Inmiddels gebruik ik deze wenkbrauw mascara dagelijks. Het resultaat ziet er best natuurlijk uit. Je kunt het zo licht of donker maken als je wilt. Overdag probeer ik MUA Tinted Brow Mascara redelijk subtiel aan te brengen.

Eyebrow
Zie hier het resultaat. Een subtiel donkere wenkbrauw gecreëerd met MUA Tinted Brow Mascara Dark.

Waarom is dit een Tiolettas Topper?

Waarom is MUA Tinted Brow Mascara een Toilettas Topper? Het is de moeite waard om aan te schaffen omdat:

  1. mijn wenkbrauwen blijven de hele dag goed in model.
  2. Je kunt er er ook grijze haren mee camoufleren.
  3. Het is zeer betaalbaar,
  4. het klontert niet
  5. en laat geen vlokken achter.
MUA Makeup Review: deze MUA Eyebrow Mascara is een toilettas topper!
Het subtiele resultaat.

De MUA Brow Define collectie is te koop bij sommige Kruidvat filialen. Je vindt hier een lijst met alle filialen die MUA verkopen. Woon je niet in de buurt van een Kruidvat filiaal waar ze het verkopen? Bekijk dan deze webshops:

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Madelief

Sunday 9th of July 2017

Voeg de Grote Houtstraat in Haarlem maar aan die lijst toe?

Parbhoesinghshar Shar

Sunday 10th of May 2015

Hallo gmrgn hft u ook kleurlose mascara

Parbhoesinghshar Shar

Sunday 10th of May 2015

Ohh ok .. N fijne dag vrdr

MacBlogster

Sunday 10th of May 2015

Hoi @Parbhoesinghshar Ik heb een blog, geen winkel. Ik verkoop zelf dus geen spullen.

Beautynerd

Wednesday 22nd of April 2015

Ziet er prachtig uit!

MacBlogster

Wednesday 22nd of April 2015

Dank je!

Feej Ballari

Tuesday 21st of April 2015

Ametouta Houda

Feej Ballari

Tuesday 21st of April 2015

Ametouta Houda

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.