Skip to Content

Review: Anastasia Tinted Brow Gel – From zero to brow hero

In mijn review lees je hoe ik van een brow zero in brow hero verander dankzij Anastasia Tinted Brow Gel in de kleur Espresso. Wat vind je van het verschil?

Er zijn 8 verschillende kleuren Anastasia Tinted Brow Gel verkrijgbaar, van kleurloos tot zeer donker. Je kunt ze online kopen bij:

Wanneer je net als ik dikke wenkbrauwen hebt, is het een kunst om je wenkbrauwen netjes te houden. Ik heb vaak last van te lange wenkbrauwhaartjes die hun eigen gang willen gaan. Ze willen niet smooth op hun plek blijven. The story of my life. Daarom kocht ik Anastasia Tinted Brow Gel in de hoop eindelijk ook brows on fleek te creëren.

From hero to brow zero

Ooit waren mijn brows on fleek. Geen pincet of wenkbrauwhaartje was mij te machtig totdat de ‘warrige wenkbrauw’ z’n intrede deed. Deze wenkbrauw trend was aardig dominant. Zodoende ging ik overstag en ging dus mee met deze trend.

Review: Anastasia Tinted Brow Gel  - From brow zero to brow hero
From brow zero to brow hero met Tinted Brow Gel Espresso

99 Problems but my brows ain’t one

Laat ik eerlijk zijn, dat warrige ‘brows UN fleek’ gebeuren ain’t my game. Mijn game is eerder: “I’ve got 99 problems, but my brows ain’t one.” Ik ging dus weer voor smooth brows on fleek.

Review: Anastasia Tinted Brow Gel  - From brow zero to brow hero
Anastasia Brow Gel Espresso

Wenkbrauw goeroe

Tijdens mijn zoektocht naar tools en producten om mij hier bij te helpen, kwam ik in aanraking met wenkbrauw goeroe Anastasia. Je weet wel, die ene uit Beverly Hills.

Anastasia Dip Brow Pomade vs Tinted Brow Gel

Aanvankelijk wilde ik de Anastasia Dip Brow Pomade kopen vanwege de positieve reviews op verschillende blogs. Op dat moment was de Dip Brow Pomade ook nog eens in de aanbieding, dus dat stimuleerde mij ook om deze keuze te maken.

Anastasia Dip Brow Pomade vs Tinted Brow Gel
Swatch Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Toch kocht ik uiteindelijk de Anastasia Tinted Brow Gel in de kleur Espresso. De Dip Brow Pomade bleek namelijk meer geschikt te zijn voor vrouwen met minder volle wenkbrauwen. Aangezien het bij mij enkel een kwestie is van opvullen en in toom houden, was het handiger om de Tinted Brow Gel te kopen.

Anastasia Tinted Brow Gel 

Voor de Tinted Brow Gel in de kleur Espresso heb ik €26,05 betaald. De oorspronkelijke prijs is €28,95, maar dankzij mijn Douglas Beauty Card kreeg ik 10% korting.

Laten we eerlijk zijn, this ain’t cheap, maar de Tinted Brow Gel doet wat ‘ie moet doen. Mijn haartjes blijven de hele dag goed zitten en mijn wenkbrauwen worden netjes opgevuld zonder dat ze er heftig uitzien. De kleur Espresso die ik heb gekocht blijkt een passende kleur te zijn.

Op de onderstaande foto kun je zien hoe mijn wenkbrauwen eruitzien wanneer ik de Brow Gel gebruik:

Before & after: Anastasia Brow Gel Espresso
Resultaat Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Brow Gel vs MUA Brow Mascara

Als je goed hebt opgelet dan heb je in een vorige blog kunnen lezen dat ik eerder tevreden was over het goedkopere MUA Brow Mascara. Wat is daar dan mee gebeurd? Ben ik hier dan niet meer tevreden over?

After: Anastasia Brow Gel Espresso
Resultaat Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Da’s een goede vraag. Over de MUA Brow Mascara was ik tevreden, maar het punt is dat ik de kleur net iets te donker vind. Hierdoor krijg ik onnodig strenge blik.

Helaas waren de 2 andere verkrijgbare MUA Brow Mascara kleuren te licht voor mijn wenkbrauwen. Anastasia Tinted Brow Gel is in meer kleuren verkrijgbaar, wat voor mij dus voordelig uitpakt in dit geval.

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

mariekekazen

Sunday 15th of May 2016

Wauw Heel mooi !

MacBlogster

Sunday 15th of May 2016

Dank je!

MacBlogster

Wednesday 23rd of December 2015

Mijn nieuwste review staat online: Anastasia Tinted Brow Gel in de kleur Espresso https://t.co/igVq4O6aZ6

MacBlogster

Wednesday 23rd of December 2015

Mijn brows zijn weer 'on fleek' ? https://t.co/igVq4O6aZ6

Vandhany Garib-Balesar

Wednesday 23rd of December 2015

Varsha

chucky1012

Wednesday 23rd of December 2015

Mooi en handig om met dit product de wenkbrauwen in model te maken! Ik heb nog nooit een product gebruikt om dit in model te doen.

Xoxo

Macblogster

Friday 25th of December 2015

Aangezien ik vrij aanwezige wenkbrauwen heb, moet ik wel ;-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.