Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

From brow zero to brow hero met Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Als je net als ik dikke wenkbrauwen hebt, is het een kunst om je wenkbrauwen netjes te houden. Te lange wenkbrauwhaartjes die hun eigen gang willen gaan en niet smooth op hun plek willen blijven. The story of my life. Ik testte of ik met Anastasia Tinted Brow Gel ‘brows on fleek’ kan creëren waarbij mijn haartjes perfect blijven zitten.

Er zijn 8 Anastasia Tinted Brow Gels verkrijgbaar, van kleurloos tot zeer donker. Met een Douglas Card krijg je 10% korting.

From hero to brow zero

Er was ooit een dag dat mijn ‘brows on fleek’ waren. Geen pincet of wenkbrauwhaartje was mij te machtig. Plots deed de ‘slordige wenkbrauw’ z’n intrede. Deze wenkbrauw was te dominant! Ik verloor en likte mijn wonden. Om mijn gezicht niet te verliezen probeerde ik zo waarlijk een nieuwe trend te creëren. Ik deed alsof mijn neus bloedde en speelde enigszins geblesseerd mijn ‘brow game’. Maar mijn mission failed.

Anastasia_tinted_brow_gel_espresso
From brow zero to brow hero met Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

99 Problems but my brows ain’t one

Laat ik eerlijk zijn, dat ‘brows UN fleek’ gebeuren ain’t my game. Mijn game is eerder: “I’ve got 99 problems, but my brows ain’t one.” Zodoende besloot ik het pad terug te zoeken richting wenkbrauw heldendom.

From zero to brow hero: Anastasia Tinted Brow Gel Espresso photo tinted_brow_gel_espresso_Anastasia_zpsrgltcrkw.jpg
Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Wenkbrauw goeroe

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met wenkbrauw goeroe Anastasia, je weet wel, die ene uit Beverly Hills met een residentie in parfumerie Douglas.

From zero to brow hero: Anastasia Tinted Brow Gel Espresso photo Swatch_Anastasia_tinted_brow_gel_espresso_zpsqq4cowpf.jpg
Swatch Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Anastasia Dip Brow Pomade korting

Aanvankelijk ging ik voor de Anastasia Dip Brow Pomade, vanwege de positieve reviews op verschillende blogs. Plus de Dip Brow Pomade is momenteel in de aanbieding voor klanten met een Douglas Card en VIP voucher: €22,95 in plaats van €29,95! Uiteindelijk besloot ik toch voor de Anastasia Tinted Brow Gel te gaan in de kleur Espresso, omdat de Dip Brow Pomade meer geschikt is voor vrouwen met minder volle wenkbrauwen. Aangezien het bij mij enkel een kwestie is van opvullen en in toom houden, bleek de Tinted Brow Gel nuttiger te zijn.

From zero to brow hero: Anastasia Tinted Brow Gel Espresso photo Anastasia_Tinted_brow_gel_resultaat_zpscwstuk5v.jpg
Resultaat Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Anastasia Tinted Brow Gel 

From zero to brow hero: Anastasia Tinted Brow Gel Espresso photo Resultaat_Anastasia_tinted_brow_gel_espresso_zpst5msbtn3.jpg
Resultaat Anastasia Tinted Brow Gel Espresso

Voor de Tinted Brow Gel in de kleur Espresso heb ik €26,05 betaald. De oorspronkelijke prijs is €28,95, maar dankzij mijn Douglas Beauty Card kreeg ik 10% korting.

Anderen lazen ook
Make-up Wishlist; Morphe Brushes & Make-up Studio

Laten we eerlijk zijn, this ain’t cheap, maar de Tinted Brow Gel doet wat ‘ie moet doen. Mijn haartjes blijven de hele dag goed zitten en mijn wenkbrauwen worden netjes opgevuld zonder er al te ‘zwaar’ uit te zien. De kleur Espresso die ik heb gekocht, is een passende kleur.

vs MUA Brow Mascara

But what happend to MUA Brow Mascara? Goede vraag. Ook daar was ik tevreden over, het punt is echter dat ik de kleur net iets te donker vind en ik er een strengere blik door kreeg. De 2 overige kleuren in het MUA assortiment zijn helaas te licht.

Het voordeel van de wenkbrauw gel van Anastasia is de verkrijgbaarheid in verschillende kleuren.

Verkoopinfo Anastasia Tinted Brow Gel

Er zijn 8 Anastasia Tinted Brow Gels verkrijgbaar, van kleurloos tot zeer donker. Alle brow gels kosten €28,95, ook de kleurloze, en zijn te koop bij parfumerie Douglas. Met een Douglas Card krijg je 10% korting.

Lees ook

verschillende soorten concealers
oliesoorten waar je haar blij van wordt
vaseline op je gezicht dit is het resultaat
5 geboden voor verzorgen krullen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Mooi en handig om met dit product de wenkbrauwen in model te maken!
    Ik heb nog nooit een product gebruikt om dit in model te doen.

    Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.