Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Vind je gekleurde mascara’s net iets te heftig om te gebruiken? Overweeg in dat geval eyeliners met kleur. Dit geeft namelijk een iets subtielere look. Hier kwam ik achter toen ik deze Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners testte. En ze bevallen zo goed dat ik ze gewoon overdag gebruik en ook naar kantoor. 

Favoriete eyeliner

Kun je je mijn blog artikel over de essence Superfine Eyeliner Pen nog herinneren? Ik was erg te spreken over deze eyeliner, maar het nadeel van deze eyeliner is helaas dat de eyeliner redelijk snel opdroogt. Hierdoor ging ik dus op zoek naar een eyeliner waarmee ik langer uit de voeten kan. Zo kwam ik terecht bij de Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners.

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Opdrogen

Ik had deze al een tijdje in huis liggen, maar keek er tot voor kort niet naar om. Ik had immers geen reden. Totdat de dag aanbrak dat ik het zat was om alweer een nieuwe eyeliner te moeten kopen, omdat mijn essence Superfine Eyeliner Pen was opgedroogd.

Lees ook: 

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

De punt van de Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners is afgerond. Het lijkt misschien niet zo, toch kun je hier goede lijntjes met trekken.

Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Aanvankelijk was ik op zoek naar een zwarte eyeliner. Mijn oog werd echter getrokken door de andere Masterpiece Liquid Eyeliners in de kleuren:

  • Azure (20, aqua blauw)
  • Forest (25, groen)
  • Sapphire (30, donkerblauw)
Anderen lazen ook
How to: bronzer aanbrengen - bye bye bleke huid!

Op de foto zie je de kleur Azure (20) je op mijn ogen. Dit is mos def mijn nieuwe eyeliner BFF. Ik vind de kleur echt geweldig. Geen slappe doffe kleur, maar een intens blauwe kleur die duidelijk zichtbaar is.

Nadeel

Kortom, deze gekleurde eyeliners zijn goed gepigmenteerd en blijven de gedurende de dag goed zitten. Wat echter wel een nadeel kan zijn is dat ik geen ultrafijn lijntje kan trekken als met bijvoorbeeld de Flormar eyeliner of die van essence.

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Voordeel

Is dit een ramp? Ik vind van niet, aangezien ik toch bijna nooit zo’n lange scherpe eyeliner wing trek. Met deze liquid eyeliners van Max Factor kan ik wel een korte dikkere eyeliner wing maken. Ook kan ik er mijn oogrand goed mee aanzetten en een duidelijke streep trekken. Ik hoef de kleur niet op te bouwen door er meerdere keren overheen te gaan. Eén streep en de klus is klaar.

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Zoals je op deze foto kunt zien kun je met deze Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners smalle of bredere lijntjes trekken

Indien je behoefte hebt aan het creëren van een fijne wing, dan kun je een speciale make-up brush voor het aanbrengen van eyeliner gebruiken.

Sproetjes tekenen

MAKE-UP TIP | Doordat de punt van Max Factror Masterpiece Liquid Eyeliner stevige is, kun je er onder andere sproetjes mee tekenen. Koop in dat geval de bruine eyeliner.

Eyeliners met kleur: Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners

Hier heb ik de kleur Azure (20, aqua blauw) gebruikt. Dit is mijn favoriete kleur!

Verkoopinfo Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliner

Er zijn 5 kleuren Max Factor Masterpiece Liquid Eyeliners, waaronder de kleuren bruin en zwart. Ze kosten €13,19 per stuk. In deze webshop. In de webshop Make-up Spot vind je afgeprijsde Max Factor make-up.

*Dit blog artikel bevat ontvangen producten*

Anderen lazen ook
Mijn make-up & skin care tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook: 


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Josine says

    Super leuk! Ik ben echt van de blauwe eyeliner, noem het altijd mijn signature blue wing hihi! Deze kleuren zijn heel gaaf, vind die groene trouwens ook heel tof! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.