Top

Creëer tijdelijke sproeten at home: Freck Yourself

Is er ooit een moment in je leven geweest dat je dacht: “ik wou dat ik sproetjes had!” Happy-happy-joy-joy, je wens zou wel eens uit kunnen komen dankzij een tijdelijke sproeten-kit genaam Freck Yourself.
Tijdelijke sproeten

Mijn Sproetjes, ik ben ‘ermee geboren’. Ze zijn ze een essentieel onderdeel van mijn gezicht en regelmatig een onderwerp van gesprek. Veelal worden sproetjes als bijzonder of sexy gezien; er zijn mannen die maar al te graag ‘sproeten queens’ daten en vrouwen die een moord zouden doen voor een goed paar sproeten. Zo ook Remi Brixton, het brein achter Freck Yourself, een een kit waarmee je tijdelijke sproeten kunt creëren.

Lees ook: Gezonde huid: 4 tips voor een stralend gezicht 

Realistische sproetjes

Met Freckle yourself kun je realistisch ogende sproetjes creëren die 2 dagen zichtbaar blijven. Dit doe je door een substantie te gebruiken die dezelfde formule heeft als een zelfbruinen, in combinatie met zelfklevende stencils waarin kleine gaatjes zijn geperforeerd. Als je dagelijks een laag sproeten aanbrengt, blijven de sproetjes 4 tot 6 weken zichtbaar.

Lees ook: Met deze tips maak je de perfecte Selfie met je Smartphone

Remi Brixton FRECK yourself photo Remi Brixton_freck_yourself_zpsibmhbuco.jpg

Remi Brixton met haar FRECK yourself sproeten

Mijn ervaring

Ik heb Freck yourself niet zelf getest of in mijn handen gehad omdat ik zelf sproeten heb. Desondanks zou ik wel eens willen weten hoe het eruit ziet als mijn hele gezicht met sproeten is bedekt. Verder ben ik tevens benieuwd of het verschil tussen een natuurlijk en fake ass sproetje duidelijk te zien is. Op de foto’s ziet het resultaat er in elk geval realistisch uit!

Anderen lazen ook
Face Halo Make-up Remover: make-up verwijderen in een zucht?

Lees ook: Tips tegen gespleten nagels

Sproeten creëren met Freck Yourself

Verkrijgbaarheid Freck Yourself

De Freck Yourself kits worden nog niet verkocht. De financiering moet nog rondkomen, maar volgens Remi Brixton worden naar verwachting de 1e kits verkocht rond januari 2016. Meer info op: Kickstarter.

LEES OOK

verschillende soorten concealers oliesoorten waar je haar blij van wordt vaseline op je gezicht dit is het resultaat 5 geboden voor verzorgen krullen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Alice Judith says

    Yep…ik wilde vroeger zoooo graag sproetjes dat ik als kind met een blauwe viltstift ze zelf heb getekend…op mijn gezicht ja…..was mijn moeder niet zo blij mee maar ik had wel een paar dagen lang sproetjes want blauw+vilstift is best hardnekkig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar