Skip to Content

Met deze tips maak je de perfecte Selfie met je Smartphone

Als je graag Selfies maakt kun je waarschijnlijk enkele tips gebruiken voor het maken van de perfecte Selfie met je smartphone. De onderstaande Infographic geeft je tips & tricks om ervoor te zorgen dat jouw Selfie meer opvalt. 
Afstandsbediening voor je mobiel

Als hair en beauty blogger maak ik regelmatig Selfies. Als de Selfie voor mijn blog is bestemd, maak ik meestal zo’n foto met mijn digitale spiegelreflex camera. Ik gebruik een Canon EOS 600D vanwege het scherm waarop ik mijzelf goed kan zien. Als de Seflie bestemd is voor Instagram, gebruik ik meestal mijn smartphone, een Samsung Galaxy 7 Edge die ik op een speciale standaard plaats.

Lees ook: Beginnen met bloggen in 5 stappen

Fotobewerkings Apps

Als ik foto’s maak met mijn Sony, gebruik ik meestal een afstandsbediening. Ik had er echter niet bij stil gestaan dat ik voor mijn mobiele telefoon ook een afstandsbediening kan gebruiken. In de onderstaande Infographic ‘Hoe maak je een perfecte Selfie’ lees je onder andere hoe je dit op een simpele manier kan doen, maar ook welke fotobewerkings apps je kunt gebruiken voor het creëren van de perfecte Selfie.

Lees ook: Houden vrouwen meer van hun mobiel dan van seks?
Ontdek hoe de perfecte selfie te maken
Bron Infographic: Mytrendphone.dk

Perfecte selfie?

Selfie. Ooit een volledig onbekend woord, nu wordt het wereldwijd op Social Media gebruikt. Als men het over een Selfie heeft betreft het meestal een zelfportret gemaakt met een smartphone of webcam. De meeste Selfies worden gemaakt voor het gebruik op Social Media.

Lees ook: Inbraak voorkomen: simpele Social Media tips om te voorkomen dat je huis wordt leeggeroofd

Met wie deel jij jouw Selfies?

Ondanks dat Selfies maken van bijna elke generatie is, delen jongeren dit soort foto’s als regel op Social Media. Vaak met allerlei filters en stijlen, meestal bijgewerkt en meestal met het doel om zo veel mogelijk likes en volgers te krijgen. Ouderen aan de andere kant, delen hun Selfies voornamelijk met familie of vrienden.

Q | Met wie deel jij jouw Selfies het meest? En welk Social Media kanaal gebruik jij het liefst om ze te delen?

Feeling lazy | This gives a whole different meaning to ‘the Out of Bed Look’….

Een bericht gedeeld door Angela (@macblogster) op

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mariska

Wednesday 12th of April 2017

Woow wat een theorie zit daar achter! Ik vind je haar trouwens echt geweldig <3

Ik gebruik nooit standaard filters (behalve een grappig snapchat filter dan) maar gebruik wel graag Lightroom of een beetje Facetune :)

MacBlogster

Saturday 15th of April 2017

Hoi Mariska, dank je! Ik gebruik zelf wel eens VSCO voor het toevoegen van een filter. Dit geeft vaak een net mooier effect mbt achtergrond of stijl van de foto. Dit doe ik bij foto's gemaakt met mobiel en die op Instagram geplaatst worden. Bij foto's gemaakt met mijn spiegelreflex gebruik ik nooit filters. Ook niet als ik ze op Insta plaats.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.