Skip to Content

Is mijn lui oog een special edition Tom Ford zonnebril waard?

Ik heb een lui oog en mijn luie oog heeft een sterke zonnebril nodig. Uiteraard geen cheap ass zonnebril, maar één met allure. Waarom dan niet een Tom Ford zonnebril? Want als je met een Tom Ford zonnebril rondloopt heb je een bepaalde klasse en leef je een spannend leven. Kijk maar naar James Bond. Aangezien ik ook wel een spannend leven kan gebruiken, denk ik erover na een Tom Ford zonnebril te kopen. Het is echter de prijs die mij tegenhoudt.
Mijn zonnebril en ik zijn één. We zijn onafscheidelijk. In verband met een gevoeligheid voor fel licht, draag ik regelmatig een zonnebril om te voorkomen dat ik scheel kijk. Daarom vind ik het leuk om regelmatig te kijken naar wat er gaande is in zonnebrillen land, want als er een mooi exemplaar ergens op mij ligt te wachten, is het natuurlijk essentieel dat ik deze aanschaf. Zo bereikte mij het nieuws over de special edition zonnebrillen van Tom Ford. Mijn interesse was gewekt.

Tom Ford zonnebrillen

Tom Ford zonnebrillen special edition 2017

Grote lelijke pleister

Het is handig om vooraf te vertellen waarom de band met mijn zonnebril zo innig is. Ik ben geboren met een lui oog. Als klein kind heb ik dus met zo’n lelijke grote pleister op mijn goede oog rondgelopen om mijn luie oog te trainen. Zo heb ik ook ooit alle o’tjes in de krant moeten inkleuren met die pleister op mijn mik. Klaarblijkelijk heeft het geholpen want mijn zicht is goed. Ook kun je niet 123 aan mij zien dat ik een lui oog heb.

Lui oog

Jarenlang heb ik nergens last van gehad tot een jaar of 5 geleden. Ondanks dat het weinig mensen opvalt, heb ik bij fel licht last van mijn lui oog. Zonder dat ik er invloed op uit kan oefenen gaat mijn oog scheel staan. Op zulke momenten voel ik mijn oog trekken en is het een automatisme geworden om mijn luie oog dicht te knijpen zodat ik ‘het getrek’ kan blokkeren en er dus niet door afgeleid wordt. Kortom, allesbehalve charmant. Vandaar dus de innige band met mijn zonnebril.

Tom Ford special edition sunglasses

Toen ik de 2017 special edition eyewear van Tom Ford zag, kreeg ik het idee dat ik mijn innige band kon verleggen van mijn Stella McCartney bril naar een nieuw Tom Ford exemplaar. Detail: ik moet eerst wel even sparen.

James Bond

Hoor ik daar een kassa rinkelen van de Bijenkorf of een exclusief geselecteerde opticien? Yep…. Voor een Tom Ford zonnebril leg je namelijk een bedrag vanaf €248 neer. Nee, dit is geen kattenpis…..maar vergis je niet, zo’n Tom Ford zonnebril is ook niet voor het ‘gewone volk’. James Bond rent namelijk al twee films rond met een Tom Fordje:

  • model Marko FT 0144 (Skyfall)
  • en Snowdon FT 0237 (Spectre)

Dat je dit maar even weet. Dus ga ik een Tom Ford zonnebril kopen? Ik moet er even over nadenken.

Verkoopinformatie Tom Ford zonnebrillen

Do you like what you see en hoef jij niet te sparen? Mooi, deze Tom Ford zonnebril collectie is namelijk hier te koop met een vanaf prijs van €248.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Saturday 15th of April 2017

Er zijn zulke prachtige designers sunglasses. Ik wil er ook dolgraag 1 maar ze zijn zo ontzettend duur....

MacBlogster

Saturday 15th of April 2017

Helaas hangt er meestal een prijskaartje aan. Toch maar sparen ;-)

Nadien

Thursday 4th of October 2012

Ik vind ze er ouderwets uitzien dus niets voor mij maar je ziet dat ze een bepaalde klasse uitstralen omdat het geen kunststof lijkt.

Sanne

Thursday 4th of October 2012

Mooie brillen maar verschrikkelijk duur.

The Dutch Lady of Fashion

Sunday 30th of September 2012

Ik kan absoluut ook niet tegen fel licht, dus ik ga de deur niet uit zonder zonnebril. Plus bril nodig met donkeren glazen voor de computer. Lastig de hele gedoe. Inderdaad er zijn mooie elegant monturen. Ik heb Tom Ford "cat eyes" monturen gezien.....babe I'm still dreaming!!!

MacBlogster

Thursday 4th of October 2012

Haha, ik wil best dromen, maar op een gegeven moment is het tijd om op te staan. Er zijn perfecte kwalitatieve alternatieven die er ook erg mooi uitzien. Zo'n bedrag wil ik niet uitgeven aan een bril, ik zal er maar eens per ongeluk op gaan zitten......

The Dutch Lady of Fashion

Sunday 30th of September 2012

Ik kan absoluut ook niet tegen fel licht, dus ik ga de deur niet uit zonder zonnebril. Plus bril nodig met donkeren glazen voor de computer. Lastig de hele gedoe. Inderdaad er zijn mooie elegant monturen. Ik heb Tom Ford "cat eyes" monturen gezien.....babe I'm still dreaming!!!

MacBlogster

Thursday 4th of October 2012

Haha, ik wil best dromen, maar op een gegeven moment is het tijd om op te staan. Er zijn perfecte kwalitatieve alternatieven die er ook erg mooi uitzien. Zo'n bedrag wil ik niet uitgeven aan een bril, ik zal er maar eens per ongeluk op gaan zitten......

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.