Skip to Content

3 Redenen waarom deze essence eyeliner pen de beste uitvinding ooit is

Omdat ik regelmatig essence mascara gebruik besloot ik op een gegeven moment ook eyeliners van het budget beauty merk te proberen. Ik kocht deze essence eyeliner pen en was aangenaam verrast. In dit review leg ik uit waarom deze eyeliner pen de beste uitvinding ooit is.

essence beauty kun je online kopen bij Boozyshop en Notino.

1. Strakke lijnen

Deze essence eyeliner pen is budget vriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Daarom zweer ik al een aantal maanden bij de essence Superfine Eyeliner Pen. Het is goedkoop en ik kan er feilloos een strak lijntje mee trekken. Hulde!

essence eyeliner waarmee je dunne lijntjes kan trekken

2. Soepele punt

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Superfine Eyeliner Pen een zeer fijne punt waarmee je gemakkelijk een smalle lijn kunt trekken. Doordat de eyeliner pen erg soepel is, kun je ook gemakkelijk een dikkere lijn maken als je dit prettiger vindt.

3. Gemakkelijk te verwijderen

Het grootste pluspunt vind ik dat je de eyeliner die je hebt aangebracht met deze essence eyeliner pen, gemakkelijk kunt verwijderen. Met behulp van micellair water kan ik het gemakkelijk verwijderen.

Ik hoef dus niet te boenen en er komt niks in mijn ogen tijdens het schoonmaken van mijn gezicht. Kortom, dit is erg fijn voor mijn gezicht en mijn ogen.

essence eyeliner pen review: de beste uitvinding ooit?
Op deze foto kun je zien dat je ook dikkere lijnen kunt aanbrengen met deze eyeliner pen

Eerder gaf ik aan erg blij te zijn met de eyeliner pen van Flormar. Het vervelende aan Flormar is dat het niet online verkrijgbaar is. Je kunt het alleen kopen in de winkel in Amsterdam. Aangezien ik in Rotterdam woon is dit niet zo handig.

Zodoende ging ik op zoek naar een andere eyeliner die net zo fijn is en die ik gemakkelijker kan kopen. Gelukkig is essence online verkrijgbaar en bij elke Kruidvat en Trekpleister.

3 Redenen waarom deze essence eyeliner pen de beste uitvinding ooit is

Waar kun je essence online kopen?

De essence Super Fine Eyeliner Pen is ook verkrijgbaar in een waterproof variant. Wil je essence online kopen? Dan kun je terecht in de volgende webshops:

Heb je deze Make-up reviews al gezien?

Ben je benieuwd naar nog meer reviews die ik heb geschreven over o.a. essence? Zie:

vaseline op je gezicht dit is het resultaat
5 geboden voor verzorgen krullen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mariska

Tuesday 29th of March 2016

Dit soort stiftjes zijn echt super fijn om mee te beginnen!

Macblogster

Saturday 2nd of April 2016

Dit soort stiften zijn heel handig om strakke lijnen mee te zetten als je geen getrainde hand hebt. Lekker snel.

MacBlogster

Thursday 21st of May 2015

Ja, goed hè!

Celeste Grace

Thursday 21st of May 2015

Gefeliciteerrdd!! Hahaha nice one!

Shary Cijntje

Wednesday 20th of May 2015

Gefeliciteerd!!!!?❤️ p.s. die quote is geweldig!!!!!?

Eva Zee

Wednesday 20th of May 2015

Oooh nog even happy birthday!!! And Thanks for deze eyeliner tip!! Ziet er goed uit, zeker niet waterproof......?? Enne 38??? ?????????????

MacBlogster

Thursday 21st of May 2015

Nee, is geen waterproof. Misschien hebben ze die ook wel. Thanx, ben echt 38 ?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.