Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

De beste uitvinding ooit: essence Superfine Eyeliner Pen!

Omdat ik regelmatig mascara’s van essence gebruik, besloot ik op een gegeven ook eyeliners van het budget merk te proberen. Ik kocht essence Superfine Eyeliner Pen en werd aangenaam verrast. Daarom lees je in dit review waarom deze eyeliner de beste uitvinding ooit it.


Je kunt er een strak lijntje mee trekken

Omdat deze eyeliner pen budget vriendelijk en gemakkelijk in gebruik is, zweer ik al aantal maanden bij essence Superfine Eyeliner Pen. Het is goedkoop en ik kan er feilloos een strak lijntje mee trekken. Hulde!

essence_super_fine_eyeliner_pen

De beste uitvinding ooit: Essence Superfine Eyeliner Pen!

Verkrijgbaarheid

Een andere pluspunt van deze essence eyeliner is de verkrijgbaarheid. Zo zwoor ik voorheen bij de eyeliner pen van Flormar, maar aangezien Flormar enkel in Amsterdam te vinden is ging ik op zoek naar een andere kwalitatief goede eyeliner pen die overal verkrijgbaar is. Ik kwam dus terecht bij essence omdat dit merk bij elke Kruidvat en Trekpleister te koop is.

essence super fine eyeliner pen photo super_fine_eyeliner_pen_essence_zpsg1h3gqc2.jpg

Soepele punt

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de essence Superfine Eyeliner Pen een soepele en fijne punt waarmee je gemakkelijk een smalle lijn kunt trekken. Doordat de eyeliner pen echter zo soepel is, kun je ook gemakkelijk een dikkere lijn maken.

essence superfine eyeliner

Gemakkelijk te verwijderen

Het grootste pluspunt vind ik dat ik het lijntje dat ik met de essence Super Fine Eyeliner Pen heb aangebracht gemakkelijk kan verwijderen met Micellair water of met deze face foam die mijn gezicht niet uitdroogt. Kortom, ik hoef dus niet te boenen. Dit is wel zo fijn voor mijn huid.

Verkoopinfo essence Superfine Eyeliner Pen

De essence Super Fine Eyeliner Pen is te koop voor € 2,59 bij Kruidvat en Trekpleister. Ben je benieuwd naar nog meer essence make-up waar ik een review over heb geschreven? Lees:

verschillende soorten concealers oliesoorten waar je haar blij van wordt vaseline op je gezicht dit is het resultaat 5 geboden voor verzorgen krullen

Anderen lazen ook
Goed nieuws: Black Opal nu online te koop

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Dayna Smith says

  Nice! Ik ben ook altijd opzoek naar de ultieme eyeliner, ga deze eens aanschaffen :). Welke mascara’s van essence gebruik je en hoe bevallen die?

  • Macblogster says

   Deze eyeliner blijf ik kopen. Het is een topper.
   Ik gebruik verschillende essence mascara’s, maar toch altijd wel weer “I love extreme volume mascara” en om mijn wimpers te separeren gebruik ik het in combinatie met “Lash mania reload”.

 2. Jen Dover says

  Mocht je jarig zijn; van harte gefeliciteerd. Ja toe blijf je heerlijke zelf. Ik geniet namelijk met volle teugen van je blog en tips.

 3. Eva Zee says

  Oooh nog even happy birthday!!! And Thanks for deze eyeliner tip!! Ziet er goed uit, zeker niet waterproof……?? Enne 38??? ?????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.