Skip to Content

Neo Geisha Patch Eyeliners van CATRICE

Inmiddels is de nieuwe limited edition collectie Neo Geisha van CATRICE verkrijgbaar. Tot de collectie behoort onder andere een setje van 8 patch eyeliners (plak eyeliner), waarmee je in een handomdraai zwarte eyeliner op je oogleden creëert. Kortom, voor het luttele bedrag van € 2,99 hoef je niet meer te prutsen om retestrakke lijntjes creëren.

Dit klinkt te goed om waar te zijn….Omdat ik nieuwsgierig was kocht ik de Neo Geisha patch eyeliners van CATRICE. Ik was benieuwd of de goedkope plak eyeliners gemakkelijk zijn aan te brengen, lang blijven zitten en herbruikbaar zijn.

Neo Geisha patch eyeliners

Gemak dient de mens

De nieuwe Neo Geisha collectie by CATRICE is geïnspireerd op de Azië trend die razend populair is op de catwalks. Neo Geisha is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look en verenigt artistieke Japanse elementen met westerse facetten, waarbij gemak de mens dient. Niets is moderner dan patch eyeliner geïnspireerd op mysterieuze Geisha ogen, gesierd door dikke zwarte eyeliner. En dat is precies wat ik kreeg toen ik de Neo Geisha patch eyeliners kocht.

Neo Geisha patch eyeliners

Perfect symmetrisch

Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen negatief woord over de CATRICE patch eyeliners. De prijs is goed, de kleur is goed en ik hoef niet meer te klooien met wattenstaafjes om mijzelf een symmetrische eyeliner look aan te meten. Hallelujah! De Neo Geisha patch eyeliners zijn zelfklevend en verkrijgbaar in set van vier verschillende vormen. En dat keer twee. Je krijgt namelijk 8 patch eyeliners.

Neo Geisha patch eyeliners

Verbazing alom

Het handige is dat de patch eyeliners je ogen voorzien van een perfecte symmetrische eyelinerlook. Daarnaast blijven ze ook nog eens lang zitten. Ik heb er een hele dag mee rondgelopen van 09.00 uur tot 23.30 uur. Niemand zag dat het plak eyeliner was. Ik kreeg juist complimenten over mijn strakke eyeliner look. Toen ik aangaf dat het plak eyeliner was, reageerde men zeer verbaasd.

Neo Geisha patch eyeliners

Opvallend

De Neo Geisha patch eyeliners zijn tot 2 keer toe herbruikbaar. Een derde keer gebruiken lukte niet, tenzij ik wimperlijm gebruikte. Verder zijn de plak eyeliners niet subtiel. Eenmaal aangebracht vallen ze redelijk op. Als je van de subtiele eyeliner bent, adviseer ik je er met een boog omheen te lopen. Als je graag van experimenteren houdt en bijvoorbeeld ook van de Cat Eye look houdt, ben je aan het juist adres. Echte trendsetters gebruiken de Neo Geisha patch eyeliners ook om hun wenkbrauwen bijvoorbeeld mee te accentueren. Aangezien ik vrij dikke wenkbrauwen heb, heb ik dit maar niet uitgeprobeerd.

Neo Geisha patch eyeliners

Over CATRICE Neo Geisha Patch Eyeliners

De CATRICE limited edition Neo Geisha is verkrijgbaar in februari en maart 2013 en bestaat uit meerdere make-up items. Een verpakking Neo Geisha patch Eyeliners kost € 2,99 en bevat acht paar patches die je kunt hergebruiken. CATRICE is te koop bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België.
Neo Geisha patch eyeliners

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

saskia

Monday 12th of June 2017

Nou, zo mooi als bij jouw zaten ze bij mij niet! Misschien een herkansing waard!

MacBlogster

Wednesday 14th of June 2017

Het kan echt afhangen van welke plakkers je gebruikt. Zo had ik er een paar van de Etos die ik direct heb weggegooid. Deze van Catrice heb ik nog een tijdje bewaard. Het was echt niet te zien en eventueel kun je een beetje wimperlijm gebruiken.

Pamela

Monday 25th of February 2013

Wow, wat cool! Moet ik ook uitproberen!

Je ziet er inderdaa niet dat het een plak is. Is het lastig om aan te brengen?

MacBlogster

Monday 25th of February 2013

Het is totaal niet moeilijk om aan te brengen. En niemand ziet dat het plak eyeliner is!

Naomi

Saturday 23rd of February 2013

Leuk! Had er niet veel van verwacht, maar ik ga ze nu ook maar eens uitproberen.

MacBlogster

Monday 25th of February 2013

Voor dat bedrag zou ik het niet laten liggen. Essence heeft ook patch eyeliner. Die is nog goedkoper. Ik heb het zelf niet gekocht omdat ik de textuur er niet mooi uit vond zien, maar als je er met eyeliner overheen gaat, zie je het niet meer.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.