Skip to Content

Jongste hoofdredacteur ooit start nieuw F.A.L.L. magazine

Op woensdagavond 20 februari 2013 werd het internationale en van Nederlandse bodem F.A.L.L. magazine gelanceerd. In het Amsterdamse &Foam fotografie museum, reikte presentatrice Lauren Verster het eerste nummer uit aan de 24 jaar jonge hoofdredacteur van het blad, Milou Verbeke. Het onafhankelijk gepubliceerde niche magazine dat meer dan 100 pagina’s beslaat, brengt de vier werelden van mode, kunst, literatuur en lifestyle op een bij elkaar.

F.A.L.L. magazine

Lauren Verster

Podium voor creatief talent

Het nieuwe F.A.L.L. magazine staat voor Fashion, Art, Literature & Lifestyle en geeft een kijk op de internationale moderne cultuur. F.A.L.L. magazine werkt met nieuw creatief talent waaronder ontwerpers, fotografen, kunstenaars, schrijvers, journalisten, modellen. Nieuwe talenten krijgen via F.A.L.L. magazine gelegenheid om hun werk aan de wereld te laten zien. Het magazine verschijnt zes keer per jaar met specifieke thema’s die als een rode draad door het leven lopen.

F.A.L.L. magazine

Sharing your Talent wedstrijd

F.A.L.L. magazine bevat artikelen en rubrieken over internationale onderwerpen en mensen. Het eerste nummer bevat bijvoorbeeld een modeshoot van de Nederlandse acteur, filmmaker en fotograaf Mick de Lint, maar laat ook creatief en artistiek Berlijn zien. In de terugkerende wedstrijd Sharing your Talent, kan elk creatief brein zijn of haar werk insturen met de kans dat het gepubliceerd wordt in de nieuwe editie.

F.A.L.L. magazine

Het 1e F.A.L.L. nummer

Over F.A.L.L. magazine

F.A.L.L. magazine is te koop voor €9,95 en wordt twee maandelijks gepubliceerd Milou Verbeke. Met haar 24 jaar is zij op dit moment de jongste hoofdredcateur ooit in Nederland. Zij onderbrak haar studie om haar droom te volgen en realiseerde in een half jaar de lancering van F.A.L.L. magazine.

F.A.L.L. magazine

Milou Verbeke

Het artistieke magazine verschijnt in circa 750 boekhandels en concept stores binnen en buiten Nederland. Behalve het magazine is er tevens een F.A.L.L. blog waarop liefhebbers van het magazine dagelijkse sneak peaks en updates kunnen lezen.

Lees ook

 Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection Ze werd met krullen geboren Nomalanga draws Ik ben onzeker over mijn uiterlijk. Helaas ben ik niet de enige


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

Saturday 23rd of February 2013

Dit lijkt me een leuk en mooi magazine en ga ik zeker snel lezen! ;-)

MacBlogster op Facebook

Friday 22nd of February 2013

Inderdaad. Een hele prestatie & hopelijk inspiratie voor andere vrouwen.

The Dutch Lady of Fashion op Facebook

Friday 22nd of February 2013

Big bravo voor die jonge meid!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.