Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Barbie zorgt voor carrière & financiële vooruitgang in 7 stappen

Telkens als ik heugelijk nieuws over Barbie hoor, betreft het een carrièreswitch. Ze is blond en livin’ large. Hoe is het mogelijk….? Ik ben jaloers….jaloers op Barbie. Dit wil ik ook! Maar hoe? Het antwoord is simpeler dan ik klaarblijkelijk denk. Het blijkt namelijk mogelijk te zijn om in 7 stappen carrièreswitch te maken.
Carrière en financiele vooruitgang dankzij Barbie

Van baan naar droombaan

Ik wou dat ik Barbie was, dan had ik en cv waar je u tegen zegt. Om het jaar zei ik dan “dit niet meer” en was ik plots een begenadigd koekebakker of kaakchirurg. En whoppa dan switchte ik opnieuw van carrière. Tien keer een carrièreswitch in 3 jaar. Miss ‘Bie doet dit immers ook. Ze is nu architecte. Een hele serieuze met een roze tekenkoker en Elvis Costello geïnspireerde bril. En dat terwijl ze ooit zei dat ze wiskunde moeilijk vond….

Architecten Barbie photo Architect_barbie_zpse1cb1eda.jpg

Powervrouw

Niemand heeft het zo ‘voor mekaar’ als miss ‘Bie. En de persoon die meer carrièreswitches (126) heeft gemaakt dan zij, moet nog opstaan. Eens stewardess en dierenarts, nu plots architecte. Barbie is vast en zeker naar de avondschool geweest, naast haar 40-urige werkweek. Wat een power vrouw!

Financiële vooruitgang net als Barbie

Volgens politica en columniste Mei Li Vos gaan hoger opgeleiden, die flexibel werken en vaak van baan wisselen, er financieel op vooruit. Barbie snapt het. Hoe verklaar je anders haar immense collectie designerkleding en wagenpark??

Carrièreswitch Barbie

Carrièreswitch

Een uitdagende carrière en goed gevulde garderobe. Welk jong meisje wil dit niet? Alle Amerikaanse hoop is nu gevestigd op Barbie. Zij moet er voor zorgen dat meer meisjes de architectuur ingaan. Zal het miss ‘Bie lukken? Ik weet het niet. Ondanks dat ik niet meer tot haar doelgroep behoor, weet ik wel dat haar ranke Mattel handje mijn leven heeft geraakt. Het wordt tijd voor mijn carrièreswitch. Ben je benieuwd hoe? Lees hier hoe jij en ik in 7 stappen een carrièreswitch kunnen maken

Anderen lazen ook
Ik ben onzeker over mijn uiterlijk. Helaas ben ik niet de enige...

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Noggy says

  hahaha … Barbie is een schat maar ik denk dat de vrouwen die haar imposante staat van dienst hebben geprobeerd te evenaren vermoedelijk thuis zitten met een burn out.

  I am all for the … powerwoman Barbie, maar om de doelgroep (de powerwoman van morgen) op de juiste manier te inspireren is het misschien een geweldig idee om naast de 126 hardwekende Barbie's ook varianten te creëren die ontspannen. Zen Barbie, Yoga Barbie, Cocoon Barbie of Time out Barbie. Simpelweg zo dat de powervrouw van morgen ook leert om zichzelf in balans te houden ..

  • MacBlogster says

   Hahaha! Hilarisch! Aangezien er een Teenage pregnancy Barbie, Bounty Barbie & Eetstoornis Barbie is, kan er ook nog wel een Burn out Barbie bij, toch?

 2. Ahsan says

  As a father, it’s motlsy this reason that I do not buy my children Barbies. I think she represents unrealistic expectations in more ways than one. My girls love the american girl dolls, which are WAY too expensive IMO, but Target and Home Sew have some 18 doll knock-offs that they love just the same. The nice thing too is that my wife can make them clothes a lot easier (and fancier) than Barbie, and they feel like they are playing with a daughter or little sister, rather than an adult. Anyway, kudos for standing up for modesty!

 3. Johan says

  Hahaha, hilarisch. Ik(jongetje 😉 had gelukkig lego als inspiratie en ben dan ook brandweerman, politie-agent en wegenbouwer geworden…

  Leuke tekst!

  Johan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar