Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Met deze top 10 carriere lessen bereik jij als vrouw jouw top

Ken je het? Je hebt best veel ideeën waar je niks meedoet, omdat je het niet durft of besluit dat het nu nog niet HET moment is. Op zulke momenten heb je een duwtje in de rug of inspiratie nodig van iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld en weet welke beren je op de weg zult tegen komen. Zo ontstond deze Top 10 Carrièrelessen voor het bereiken van jouw persoonlijke top

top 10 carrierelessen voor het bereiken van jouw persoonlijke top

Women in Control

Aangezien flexwerken het ding is anno 2015, kom ik wel eens in het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café bij mij om de hoek. Als ik er vlijtig aan het werk ben, zie ik wel eens flyers op tafel liggen met data van o.a. vrouw gerichte gratis events die er regelmatig georganiseerd worden. Eén van de inspirerende events die er georganiseerd werden betreft het Women in Control Café in de gehele maand september 2015.

Ambitieuze vrouwen

Waarom zou ik het nu nog over een event in september hebben? Simpel, vanwege de Top 10 Carrièrelessen voor het bereiken van jouw persoonlijke top. Een top 10 die ik jullie niet wil onthouden en die destijds is medegedeeld aan 100 ambitieuze vrouwen door:

 • Dorothee van Vredenburch (Management Board Nationale-Nederlanden Group),
 • Diana Koster (Vrouwencoach en bestseller schrijfster)
 • en May-Britt Mobach (oud-hoofdredactrice Marie Claire en oprichter van Amayzine.com)

Top 10 Carrièrelessen voor het bereiken van jouw persoonlijke top

 1. Durf te dromen en wees niet bang deze na te jagen. Het ergste wat kan gebeuren is dat het níet lukt. En dan?
 2. “To discover new oceans you must first lose sight of the shore.”
 3. Doe niet aan carrièreplanning.
 4. Durf te geven, maar cijfer jezelf niet weg.
 5. Winnaars zijn verliezers die nooit opgeven. Vallen, opstaan en weer doorgaan.
 6. Stel hoge doelen voor jezelf. Vrouwen zijn geneigd bescheiden te zijn en niet al te hoge doelen te stellen.
 7. Stimuleer jezelf en leg de lat nog 5 treden hoger. Wedden dat het gebeurt?
 8. Maak een ‘not to do list’. Bedenk wat je doel is en ga bij alles wat je op een dag doet na of dat bijdraagt aan dat grote doel. En je skipt alles dat niet bijdraagt.
 9. Als je (ongevraagd) advies voelt opkomen, stel dan eerst een vraag.
 10. Durf jezelf te zijn en durf jezelf te laten zien. Jezelf bekijken door de ogen van anderen kost bakken energie en levert niks op.
 11. Dress for success: gedraag en kleed je naar de functie die je ambieert. Zorg voor signaturen die jou uniek maken. People will stare, better make it worth their while.
 12. Dorothee van Vredenburch (NN Group Boardmember) sloot af met een mooie quote: “Your smile is your logo, your personality is your business card. How you leave others feeling after having an experience with you becomes your trademark.”

Programma november 2015

Ben je benieuwd naar overige events die georganiseerd worden in het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café, zie hier het programma: www.nndecafe.nl/Programma

Lees ook

 Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection Ze werd met krullen geboren Nomalanga draws Ik ben onzeker over mijn uiterlijk. Helaas ben ik niet de enige


Anderen lazen ook
Is positieve discriminatie in mijn voordeel?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar