Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

De kleinste & meest kleurrijke Nikon 1 systeemcamera’s

Momenteel heb ik een spiegelreflex camera waar ik mooie foto’s mee kan maken. Er is echter één nadeel en dat is de grootte ervan. Hierdoor ben ik steeds minder geneigd om mijn camera mee te nemen. Met als gevolg dat ik regelmatig foto’s schiet met mijn mobiel. Omdat de kwaliteit van een spiegelreflex camera over het algemeen beter is, ben ik toch op zoek naar een compacte camera met dezelfde eigenschappen van een spiegelreflex. De zogenaamde systeemcamera.

Tot op heden heb ik er nog geen één gekocht, omdat ik nog in de oriëntatiefase zit, maar ik heb al een aantal mooie exemplaren voorbij zien komen. Zo nu ook de twee nieuwe systeemcamera’s in de Nikon 1 familie: de Nikon 1 J3 en Nikon 1 S1, verkrijgbaar in verschillende trendgevoelige kleuren

Nikon 1 systeemcamera's

Kleinste camerabody ter wereld

Een systeemcamera met een kleurtje heeft sowieso een streepje voor. Ik hou van kleuren en kleuren houden van mij. God heeft mij immers niet voor niets gezegend met een kleurtje. Dus….. ik zeg “JA!” tegen alles met een kleur. En prachtige kleuren dat is wat je krijgt als je beelden schiet met de Nikon 1 S1 en J3. Althans, dat is wat Nikon claimt. De twee nieuwe systeemcamera’s staan volgens Nikon garant voor gedetailleerde beelden bij weinig licht en zijn in staat om ongelooflijk snelle continu-opnamen te maken: tot een snelheid van 60 beelden per seconde. En dat terwijl de Nikon1 J3 op dit moment de kleinste camerabody ter wereld heeft!

Anderen lazen ook
5 Must read blogs als je gek bent op…..
Nikon1 J3 Beige

Nikon1 J3 Beige

Behalve dit, zijn de slimme fotoselectie en het gegeven dat je foto’s kunt vastleggen terwijl je een Full HD-film opneemt, zonder de opname te onderbreken, wat mij betreft een groot pluspunt en zeker een reden om de camera uit te proberen.

Nikon 1 S1 Red

Nikon 1 S1 Red

Over Nikon 1 J3 & S1

Beide camera’s zijn sinds 7 februari 2013 verkrijgbaar. De Nikon 1 J3 (€649) is verkrijgbaar in de kleuren zilver, rood, wit, zwart en beige. De Nikon 1 S1 (€519) in de kleuren wit, zwart, roze, rood en khaki.

Nikon1 S1 Pink

Nikon1 S1 Pink

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.