Top

Relatieproblemen: de grootste relatie irritaties

In den beginne is er sprake van rozengeur en maneschijn, uiteindelijk eindig je met relatieproblemen waarbij je geïrriteerd over en weer “ja, maar jij……!” roept of terecht komt in ‘welles-nietes’ rollercoaster. Yep, op den duur sluipt de gevreesde irritatie je relatie (plots) binnen. Ook in die van jou. Omdat irritaties binnen relaties een interessant onderwerp van onderzoek is, onderzocht dating site Victoria Milan de grootste ergernissen tussen partners.

Vaker douchen…

De dating site deed onderzoek onder 2.106 leden. Opmerkelijke uitkomsten al “mijn partner mag vaker douchen” of “ik zie mijn schoonouders net zo vaak als mijn geliefde,” voerden gelukkig niet de boventoon. Tenenkrommende moppen, te veel lichaamsbeharing of een gebrek aan schoonmaakvaardigheden kwamen desondanks veelvuldig voor, waardoor ze de top tien van irritaties tussen partners behaalden.

relatie irritaties

Veelvoorkomende irritaties

Mannen vinden al gauw dat hun wederhelft zeurt (28,48%) en niet aantrekkelijk genoeg is (13,13%). Daarnaast worden ze ook nog eens moe van vrouwen die vitten (9,48%). Vrouwen daarentegen ergeren zich vooral aan luiheid (18,75%), gierigheid (15%) en het gezeur (13,12%) van hun partner. Kortom, voldoende ingrediënten voor relatieproblemen.

Voorkom relatieproblemen

“Een geheime affaire beginnen zit in kleine dingen. Het is gemakkelijk toe te geven aan verleiding als de luiheid van je vriend je gek maakt”, aldus Dominika Peczynski van dating site Victoria Milan. Ondanks dat ene irritatie zwaarder weegt dan de ander, is het toch verstandig om in gesprek te blijven met je partner of vaak gezamenlijk activiteiten te ondernemen, waardoor er meer pluspunten overblijven dan minpunten. Hiermee voorkom je dat je relatieproblemen onoverkomelijk worden en dat je emotioneel losgekoppeld raakt van je partner. Op het moment dat irritaties de bovenhand voeren, is het gemakkelijker om een heimelijke relatie met een ander aan te gaan.

Anderen lazen ook
Heb jij ooit zo'n bizarre versiertruc meegemaakt??

BRON WTF.nl

 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar