Skip to Content

Oui, oui, Macblogster in Paris

Oui, oui, Macblogster zit in Paris. Op het moment dat je dit bericht leest, zit ik al een aantal dagen in Parijs. Hotspots verzamelen, die ik uiteraard ook met jullie zal delen, maar ook lekker uit eten gaan, wijntjes, champagne en cocktails drinken, struinen en exposities bekijken. De overige foto’s en tips volgen as soon as possible.

Macblogster in Paris

Het huis van (Yves) Saint Laurent

Macblogster in Paris

Momenteel zit ik in de hotel lobby, met een gebrekkige wifi verbinding, zodat ik snel een bericht op Macblogster.nl kan plaatsen. Over een aantal minuten moet ik me klaar maken omdat we naar een show gaan in de Crazy Horse. Volgens vrienden en kennissen het hoogtepunt van een bezoek aan Parijs en duizenden malen beter dan de Moulin Rouge. Ik ben benieuwd. Als je naar Parijs gaat, moet je zo’n show hebben meegemaakt, toch. Vooral met een glaasje champagne en lekkere hapjes. Tja, je bent groot en je wilt wat: plezier hebben!

Macblogster in Paris

Monsters in Fashion, La Gaîté Lyrique

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Homemadepicturemania Sao Nonac

Monday 25th of February 2013

Wat leuk....heb nog heel veel fun daar en ik ben heel erg benieuwd naar wat je nog meer meer gaat verzamelen en shoppen.....;-)

MacBlogster

Monday 25th of February 2013

Dank je wel. Ik ben druk bezig met fotograferen en adressen verzamelen :-)

MacBlogster op Facebook

Monday 25th of February 2013

Diana Meeder Thanx!

Diana Meeder op Facebook

Monday 25th of February 2013

Heerlijk! Geniet! Xx

Adanma Okpara op Facebook

Monday 25th of February 2013

wth?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.