Top

Garnier Micellair Reinigingswater: het hulpje van make-up artists

Wist je dat Garnier Micellair Reinigingswater door visagisten wordt gebruikt om onder andere correcties uit te voeren bij het aanbrengen van make-up?

Garnier Micellaire reinigingswater het hulpje van elke visagist

In april 2016 stond ik model voor een make-up artist in opleiding. Zij volgde haar opleiding aan de Make-up School van Mieke Petiet. Destijds was ik zelf ook nog visagist in opleiding en vond het interessant om een kijkje te nemen in de keuken bij een ander en zodoende eventueel extra tips en tricks mee te krijgen.

Make-up Corrigeren 

Eén van de tips die ik er op deed was het gebruik van Garnier Micellair Reinigingswater. Behalve dat je de huid ermee kunt reinigen, kun je er tevens make-up foutjes mee verwijderen. Micellair Reinigingswater is mild en dus geschikt voor het gebied rondom de ogen en mensen met een gevoelige huid. 

Garnier Micellair Reinigingswater photo ingredienten_Garnier Micellair Reinigingswater_zpsvc7pzgtp.jpg

Vergelijking Bioderma Crealine H2O

Garnier Miccelair Reinigingswater wordt vergeleken met de bekende micellaire reiniger van Bioderma Créaline H2O wat veelal gebruikt wordt door make-up artists.

3-in-1-reiniger

Micellair reinigingswater is populair omdat het een multifunctionele reiniger is. Het wordt gezien als een 3-in-1-reiniger waarmee je make-up kunt verwijderen van je gezicht, ogen en lippen.

Mijn routine

Behalve een fles in mijn visagie koffer, heb ik tevens een fles Garnier Micellair Reinigingswater in mijn badkamer staan. Zelf gebruik ik eerst de Decubal Face Foam en daarna Garnier Micellair Reinigingswater om restjes te verwijderen. In de ochtend gebruik ik nu enkel het reinigingswater om mijn gezicht te ontdoen van eventueel nachtzweet. 

Make-up verwijderen

Tijdens mijn visagie werkzaamheden kan ik door middel van de Garnier Micellair Reinigingswater bijvoorbeeld snel een eyeliner lijntje verwijderen of het teveel aan oogschaduw verwijderen met behulp van een wattenstaafje of wattenschijfje. Ideaal. 

Gevoelige huid

Ondanks dat het op een tonic lijkt, kun je het eerder vergelijken met een reinigingsmelk of -olie die je tevens als een tonic kunt gebruiken die verzacht en kalmeert. Het bevat over het algemeen geen parfum, parabenen, alcohol, kleurstoffen of SLS/SLES. Hierdoor is het tevens geschikt voor een gevoelige huid omdat de kans op irritaties klein is. 

Garnier Micellair Reinigingswater photo Garnier-Micellair-Reinigingswater-waterproof_zpsj9ximtzf.jpg

Verkoopinformatie Garnier Micellair Reinigingswater

Garnier Micellair Reinigingswater wordt verkocht bij drogisterijen. Voor het verwijderen van waterproof make-up is er Garnier Micellair Reinigingswater in olie op de markt gebracht. 

Anderen lazen ook
Face Halo Make-up Remover: make-up verwijderen in een zucht?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar