Skip to Content

Ik dacht dat ik stoned zou worden door het gebruik van CBD olie, maar er gebeurde iets anders

Ik dacht dat ik stoned zou worden door het gebruik van CBD olie, maar er gebeurde gelukkig iets anders! Je leest hier hoe het mijn stress en pijnklachten verminderde. Ik vertel je graag over mijn CBD ervaring in de hoop dat je er iets aan hebt.

Tekst: gastblogger Sheila

Er zijn verschillende CBD oliën verkrijgbaar. Ik heb zelf positieve ervaring met de onderstaande merken:

TIP: Nordic Oil verkoopt biologische premium CBD olie en producten met hogere percentages: 5% t/m 99%. Ook verkopen ze CBD voor huisdieren.

Afgeknepen zenuw & bekkeninstabiliteit

Ik hoorde voor het eerst over CBD olie van 1 van mijn voormalige cliënten. Ik werkte namelijk als huishoudelijke hulp na een lange periode van ziek zijn.

Ziek zijn betekende in mijn geval dagelijks pijn vanwege:

  • een moeizaam verlopen zwangerschap,
  • een afgeknepen zenuw,
  • zware bekkeninstabiliteit,
  • en een ernstig tekort aan vitamine D.

Hier bovenop kwam ook nog eens een zware postnatale depressie. Je snapt dus dat ik niet lekker in mijn vel zat.

Ik had dagelijks pijn & stress

Om weer in een werkritme te komen, besloot ik te werken als huishoudelijke hulp. Vanwege de dagelijkse pijn en spanning, was ik bekaf na een paar uurtjes werken.

Ondanks dat ik was hersteld van de postnatale depressie, had nog steeds veel last van spanning en stress. Vooral in drukke ruimtes en bij sociale gelegenheden. Ik had dus veel rust nodig.

Mijn gebruik van CBD olie: beter slapen & minder pijn

CBD vanwege kanker 

De client waar ik het al eerder over had gebruikte CBD olie vanwege zijn kanker. Hij adviseerde mij om te starten met hennepolie aangezien hij het gebruikte om het dagelijkse ongemak en pijn van de kanker te verminderen, en om beter te slapen.

Bang omdat ik dacht dat ik stoned zou worden

Ik was in het begin huiverig voor gebruik omdat het toch van Marihuana afkomstig is. Gelukkig heb ik al mijn vragen aan mijn cliënt kunnen stellen en besloot ik een flesje CBD olie aan te schaffen. Je kunt namelijk NIET stoned worden van hennepolie.

Gebruik van CBD olie Jacob Hooij 2,5%

Ik ben gewoon naar de winkel gegaan en mijn keuze viel op 2,5% CBD olie van Jacob Hooij. Omdat ik bekend was met het merk, voelde dit veilig. Macblogster heeft trouwens ook een blog geschreven over deze CBD olie van Jacob Hooij, lees: CBD olie: vrij van stress en pijn dankzij CBD? 

Mijn gebruik van CBD olie: beter slapen & minder pijn
Ik kreeg een betere nachtrust dankzij het gebruik van CBD olie

Na jaren kon ik weer beter slapen!

Ik besprak het gebruik van hennepolie met mijn Ostheopaat en nadat ook hij positief was, begon ik met 3 druppels voor het slapen gaan. Voor het eerst in jaren werd ik uitgerust wakker! 

Ik had niet langer geslapen, maar vooral beter of misschien dieper. Ook merkte ik na verloop van tijd dat er minder spanning in mijn lijf zat. Mijn spieren leken meer te ontspannen en mijn hoofdpijn nam af.

Beter omgaan met stressvolle situaties

Omdat ik ook moeite had met drukke sociale gelegenheden, nam ik telkens een druppeltje CBD olie voordat ik bijvoorbeeld naar een feestje ging. Ik merkte dat ik steeds langer de drukte kon verdragen.

CBD Medihemp 5%

Omdat ik meer druppeltjes nodig had kocht ik een flesje van 5% CBD olie van Medihemp. Ik kocht een flesje van 5% omdat ik dan maar 1 of 2 druppels nodig heb.

Bij een flesje met 2,5 % had ik 5 a 6 druppels nodig. Verder heb ik geen verschil bemerkt tussen Medihemp of Jacob Hooij.

Ik dacht dat ik stoned zou worden door het gebruik van CBD olie, maar er gebeurde iets anders

Mijn CBD olie ervaring na 4 maanden

Inmiddels maak ik al langer dan 4 maanden gebruik van hennepolie. Mijn CBD ervaring is positief!

Ik ben ontspannen, mijn slaapkwaliteit is veel beter en ik ervaar geen spanning meer tijdens drukte en sociale gelegenheden.

Ook heb ik minder last van hoofdpijn. Het lijkt erop dat de verminderde spierspanning in mijn nek hier aan toedraagt.

Hoe gebruik je CBD olie?

Ik gebruik nu 5% olie en dit werkt momenteel het beste voor mij. De hoeveelheid druppels die ik dagelijks gebruik is als volgt:

  • 2 druppels in de ochtend bij het wakker worden
  • en 4 druppels voor het slapen gaan.

Ik ben superblij!

Ik ben superblij dat ik ben begonnen met het gebruik van hennepolie, maar ik weet niet of ik het voor altijd zal blijven gebruiken. Voorlopig vind ik het nog een prettigere hulpmiddel om te gebruiken dan reguliere pijnstillers.

Wil je graag meer weten over CBD olie? Lees dan dit blog artikel: dit is wat je moet weten voordat je met CBD olie begint.

Zie hier betrouwbare bronnen die je kunt raadplegen over het gebruik van o.a. CBD olie: Jellinek en KWF (Kankerbestrijding)

Heb jij ook ervaring met CBD olie of overweeg je het te gebruiken? Laat het me weten en stel eventuele vragen in de comments. 

De informatie op deze pagina over CBD olie is bedoeld als informatie voor mensen die op zoek zijn  naar persoonlijke informatie over het gebruik van CBD olie. Het nadrukkelijke advies is om het gebruik van CBD Olie EERST met je arts te bespreken. Macblogster.nl geeft geen medisch advies en de informatie op deze pagina is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of ziekte te voorkomen.

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nicole Orriƫns

Tuesday 29th of May 2018

Fijn dat het goed bevalt. Een vriendin van mij met MS overweegt het ook te gaan gebruiken tegen spasmes en zo.

Sheila

Wednesday 30th of May 2018

Hoi Nicole, Ik ben razend beieuwd of het haar ook zal helpen bij spasmen. Ik weet inmiddels dat het ook kan helpen bij epilepsie en adhd dus heel benieuwd naar de evt ervaringen van jouw vriendin. Groetjes Sheila

Mieke | mieksmind

Friday 25th of May 2018

Mijn moeder gebruikt het ook vanwege een slechte nachtrust en haar heeft het ook geholpen

MacBlogster

Monday 28th of May 2018

Hoi Mieke, goed om te horen. Dit hoor ik van veel mensen.

priscilla

Thursday 24th of May 2018

He, hier heb ik al vaker over gehoord! Ik ben zelf altijd wat huiverig met dit soort dingen, maar fijn dat het werkt!

Sheila

Wednesday 30th of May 2018

Hoi Priscilla, Ik was ook best huiverig zoals je lezen kunt. Het feit dat ik iemand had aan wie ik al mijn vragen kon stellen en die gebruikservaring had trok mij over de streep. Ik ben er nog altijd blij mee maar begrijp goed wat je bedoeld. Groetjes Sheila

Laura / fitfunfab.nl

Thursday 24th of May 2018

Wat fijn dat je er zo mee geholpen bent! Ga het even opschrijven en ook doorgeven aan iemand die hier ook baat bij kan hebben!

Sheila

Wednesday 30th of May 2018

Goed idee Laura, Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van CBD olie en ik persoonlijk vind dat een hele goede ontwikkeling. Natuur vs chemie wint het voor mij altijd. Succes. Groetjes Sheila

Tania

Thursday 24th of May 2018

Ik had hier nog niet over gehoord. Wel goed om te lezen dat dit echt helpt. om beter te slapen zou ik het ook wel kunnen gebruiken

Sheila

Wednesday 30th of May 2018

Hoi Tania, Wat fijn dat je door dit artikel interesse hebt gekregen. Ik was echt superblij met "mijn" ontdekking. Ervaringen en revieuws lezen van andere mensen die dit ook gebruiken kunnen misschien ook nog informatief zijn. Succes en ik hoor het graag terug als je besluit het te proberen. Groetjes Sheila

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.