Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Eindelijk verkrijgbaar: Donkere nude bh’s (ook in grote cupmaten)

Als donkere vrouw is vrijwel onmogelijk om een huidkleurige bh te vinden. Laat staan als je op zoek ging naar donkere huidkleurige bh’s in grote cupmaten. Mission impossible. Gelukkig nu niet meer. Dankzij de #Benniebeige campagne kan ik nu eindelijk een huidkleurige bh in een grote cupmaat. Gewoon in Nederland! Lees hier waar je ze kunt scoren. Hail Mary.

Huidkleurige bh's voor donkere vrouwen: ook grote cupmaten!

Fotograaf Naomi Modde

Aangezien ik lid ben van de ‘Big Tittie Club’ werd ik erg blij van het onderstaande heugelijke nieuws. Ansuya, een dame die mij al lange tijd volgt via o.a. Facebook, was zo attent om mij te wijzen op het volgende: vanaf dinsdag 17 april 2018 kunnen donkere vrouwen met cup D t/m O terecht bij SuperBra in Rotterdam voor huidkleurige bh’s!

Donkere nude BH’s in grote maten

Wist je dat dit de eerste winkel ter wereld is waar je deze grote cupmaten kunt krijgen in je nude kleur voor donkere vrouwen? Tot op heden waren dit soort donkere huidkleurige bh’s in grote cupmaten lastig en voornamelijk online verkrijgbaar.

Gênant

De helft van de vrouwen in Rotterdam heeft geen witte huidskleur, toch is het vinden van een mooie donkere nude BH onmogelijk in Rotterdam, maar ook heel Nederland. Zelfs in Europa is de keuze beperkt. Dit is op z’n minst bijzonder te noemen, maar ook “gênant”, aldus Floor van de Pavert, eigenaar van SuperBra.

Anderen lazen ook
Onderzoek: dit vinden mannen van jouw lingerie

“Vanaf de start van mijn D+ lingeriewinkel eind 2016, vroeg ik leveranciers naar donkere huidkleurige bh’s in grote cupmaten. Zonder succes. Als je goed zoekt zijn wereldwijd online wel enkele modelletjes te vinden, maar niet in de juiste maten voor ons of van goede kwaliteit.”

#Benniebeige

De actie #Benniebeige van mediamaakster Rowan Blijd was voor Floor van de Pavert aanleiding om eind 2017 opnieuw aan te kloppen bij haar leveranciers. Van de Pavert: “Ik stuurde de #Benniebeige filmpjes met veel uitroeptekens door naar mijn leveranciers. Tot mijn vreugde antwoordde toen mijn beste Poolse leverancier dat ze bruine lingerie voor me zou kunnen produceren. Het resultaat: prachtige, handgemaakte, donkere huidkleurige bh’s in twee tinten bruin en 76 maten (omvang 60 t/m 95 en cupmaat D t/m O).”

Huidkleurige bh's voor donkere vrouwen: ook grote cupmaten!

Eindelijk verkrijgbaar: Donkere Nude BH’S in Grote Cupmaten | fotograaf Naomi Modde | Copyright foto SuperBra

BH-revolutie

Helaas zijn er nu nog maar 2 kleuren verkrijgbaar. Dit is minder dan Floor zou willen. Omdat ze de collectie uit eigen zak financiert kan ze meerdere kleuren en meer maten ontwikkelen als de collectie goed verkoopt.

It’s a start. Het moge duidelijk zijn: wij girls van de Big Boobs Club hebben sowieso een bh-revolutie nodig. Ik ben dus blij met dit initiatief. Een goed passende én mooie bh is moeilijk te vinden als je een grote cupmaat hebt. Vaak zijn zulke bh’s erg duur.  Het is dus fijn dat er nu ook mooie donkere huidkleurige bh’s in grote cupmaten zijn zonder dat het een rip uit je lijf is.

Verkoopinfo donkere huidkleurige bh’s in grote cupmaten

SuperBra is te vinden in Rotterdam aan de Zwaanshals 274, Rotterdam Noord. Je kunt ook online bh’s kopen. BH’s kosten tussen de 35 en de 70 euro. Een verzoek van mijn kant: koop niet de hele winkel leeg. Leave some for me.

Anderen lazen ook
NYX Lip Lingerie Swatches & Opening NYX Rotterdam

Lees ook

Haarproducten kopen voor krullen verschillende soorten concealers verschillende soorten concealers Foundation kopen: 5 Gouden Regels waar je op moet letten

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.