Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Review: The Bye Bra, weg met je bh?

The Bye Bra belooft onze borsten onzichtbaar te liften door middel van een sticker. Je zou dan geen bh meer nodig hebben. Stiekem werd ik wel nieuwsgierig, want hoe ziet zoiets eruit? En werkt The Bye Bra ook echt? Hoog tijd dus om het te testen.

The Bye Bra is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com in de volgende maten:

>

The Bye Bra verpakking

Op de voorzijde van de verpakking zien we een dame met mooi geliftte borsten. Op de achterzijde van de verpakking staat in stappen uitgelegd hoe je The Bye Bra aanbrengt.

Review: The Bye Bra, weg met je bh?
Review: The Bye Bra, weg met je bh?

De inhoud van de verpakking bestaat uit vier setjes stickers en uit acht tepelpleisters in de vorm van een bloem. Deze pleisters kun je op je tepels plakken om een ‘bedekt’ effect te geven onder je kleding.

The Bye Bra aanbrengen

De stickers breng je aan op een schone, gereinigde huid die ontdaan is van vetten en oliën. Het onderste gedeelte van de sticker breng je aan op de bovenkant van de borst, boven de tepel. Vervolgens verwijder je het folie van de bovenzijde van de sticker en je trekt het bovenste gedeelte  van de sticker omhoog zodat je borst gelift wordt. Er zal een rimpel ontstaan en je borst zal meer vooruit staan. Plak het bovenste gedeelte nu goed vast aan de huid boven de rimpel. Wanneer je beide borsten hebt voorzien van de Bye Bra, kun je eventueel de tepelpleisters aanbrengen.

Review: The Bye Bra, weg met je bh?
The Bye Bra is ook geschikt voor D & E cups

Werkt The Bye Bra ook echt?

Ten opzichte van dit soort producten ben ik altijd erg kritisch. Vaak is de marketing om een product heen mooier dan het product zelf. The Bye Bra heeft me echter aangenaam verrast. Het aanbrengen ging soepel, hoewel ik wel een  tweetal tips voor jullie heb.

Review: The Bye Bra, weg met je bh?
Links: met bh | Rechts: met the Bye Bra

Verder geeft het inderdaad een natuurlijk effect onder kleding. De sticker voel je wel zitten, maar dit had ik ook niet anders verwacht. Voor de cups A, B en C zal de Bye Bra werken. The Bye Bra is er ook voor ‘zwaardere’ borsten, namelijk tot en met cup F+, maar of dit even goed werkt, weet ik niet.

Anderen lazen ook
Girl, put on a Bra!

Mijn tips

 1. Plak het eerste gedeelte van de stickers zo dicht mogelijk bij de tepel, dit is beter voor het eindresultaat.
 2. Probeer de sticker in een keer goed te plakken, je kunt het niet losmaken en opnieuw plakken.
Review: The Bye Bra, weg met je bh?
The Bye Bra onder een topje

Waar kun je The Bye Bra kopen?

De Bye Bra is geen product wat onze vertrouwde BH’s voorgoed vervangt, maar het is zeker handig voor onder een speciale outfit als je niet wilt dat je BH zichtbaar is. The Bye Bra is o.a. te koop bij Bol.com en verkrijgbaar in de volgende maten:

Q |Yay or Nay? Zou jij The Bye Bra aanschaffen?

Lees ook

Ik was zo onder de indruk van mijn Superbra fitting dat ik een traantje moest wegpinken
Appelazijn gebruiken om af te vallen: hoe kan dit?
Eindelijk verkrijgbaar: Donkere Nude BH'S in Grote Cupmaten
De 8 leukste teenslippers om deze zomer te dragen
Dit zijn DE shops waar je stylish musthave schoenen koopt


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Haha. Ik zal het aan Lynn vragen. Zij heeft ze getest. Ik ben gezegend met een grote bos hout voor de deur, waardoor ik ze zelf niet kon testen 🙂

 1. Nadia Blokland says

  Ziet er goed uit hoor, maar ik ben nooit zo weg van dit soort dingen, net als huidskleurige bh’s. Wat als je na een date met je lover intiem verder wilt gaan in de slaapkamer. De arme jongen zal zich rot schrikken wanneer hij borsten beplakt met stickers ziet haha!! Nee hoor, ik houd het bij normale bh’s :)!!

  • MacBlogster says

   Haha, dit soort dingen moet je dus ook niet op een date aantrekken. Aan de andere kant stimuleert het ook om ‘netjes’ voor de voordeur afscheid te nemen 🙂

 2. Nadia says

  Ik heb deze ook wel eens geprobeerd en toen belande ik idd diezelfde avond in bed. Ik ben voor dat we in de slaapkamer belande even naar de wc gegaan. Stickertjes af en hoppa. Hij had niks door :).

 3. Jessica says

  Wat een geniaal product. Wel alleen voor speciale avonden waar je een mooie top of jurk aan hebt waar je geen bh onder wil zien of bij kan dragen, en niet voor iedere dag.

 4. Bibi says

  Welke cupmaat heeft Lynn en welke maat stickers heeft zijn gebruikt? Het ziet er best netjes uit!

  • MacBlogster says

   Hoi Bibi, volgens mij heeft Lynn cupmaat C en heeft zij de stickers gebruikt die geschikt zijn voor de C cup.

  • MacBlogster says

   Hoi Ümmü, er zijn 3 maten verkrijgbaar:
   1. Maat A t/m C
   2. Maat D+: D t/m F
   3. Maat F+

   Er wordt gebruik gemaakt van een medisch tape, waardoor het op z’n plek blijft zitten.

 5. Miranda van Vliet says

  de vraag is al eerder gesteld, maar ik zie geen antwoord staan.
  zijn ze ook herbruikbaar of zijn ze maar 1x te gebruiken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.