Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Pop Up Book: met dit fashion kunstwerk gooi je hoge ogen

Ben je creatief met papier (of met kurk) en maak je graag eigen pop up books? Check out dit bijzondere pop up fashion book van Media en Design student, Ruben Scupin. How cool!Echte fashionista’s zullen dit Pull, Tap, Pop! pop up book waarschijnlijk graag in hun bezit zien. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag, aangezien het een studentenproject betreft van de 23-jarige Duitse Media en Design student, Ruben Scupin. In plaats van wachten, kun je ook je eigen fashion pop up project maken.

pop up book

Dit is het pop up book van Rubin Scupin. Designers als Gaultier, Viktor & Rolf en Louboutin komen o.a. aan bod:

https://youtu.be/QnNq7cGU6lo

Maak je eigen pop up book

Bij het zien van het filmpje vroeg ik mij af hoe moeilijk het maken van zo’n pop up book is. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik zag al wel dat er Youtube tutorials zijn, waarin er wordt duidelijk gemaakt dat het ‘echt héél erg gemakkelijk’ is. Hier vind een tutorial waarin je de basics leert. Als je dit onder de knie hebt kun je gaan experimenteren en uiteindelijk zelf een pop up book maken, of speciale verjaardagskaarten voor vriendinnen en familie maken.

https://youtu.be/0XNV9oVf_pU

Have fun!

Anderen lazen ook
Dit zijn dé blog artikelen die je gezien moet hebben

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.