Skip to Content

AnnaDiva: eindelijk een webshop voor vrouwen met grote cupmaat!

Heb je een grote cupmaat? Dan word je waarschijnlijk blij door dit goede nieuws! Er is namelijk een nieuwe webshop geopend voor vrouwen met grotere borsten: Annadiva.

Tip: betaalbare sportbh voor grote cupmaten

Bh’s voor grote cupmaat

Yes, eindelijk steeds meer keuze is in mooie bh’s! Aangezien ik aardig bedeeld ben door moeder natuur, ben ik erg blij met dit soort webshops. Als je namelijk cupmaat D of hoger hebt is het zeer moeilijk om bh’s te vinden. Vooral wanneer je shopt in de gemiddelde winkelstraat. Kortom, vrouwen met cupmaat D en hoger hebben het best moeilijk.

Annadiva lingerie

Mariëlle van der Loo, oprichtster van webshop Annadiva spreekt uit ervaring. “Zelf heb ik cupmaat F. Ga je in de stad winkelen dan is er nauwelijks iets te krijgen en ook op het internet is het lastig om een goede webwinkel te vinden. Ik kwam daarom altijd uit bij winkels in het buitenland. Dit was voor mij de reden om zelf een goede webwinkel op te zetten.”

AnnaDiva: eindelijk een webshop voor vrouwen met grote cupmaat!
Heb je grote borsten? Lees dit goede nieuws over lingerie in grote cupmaten

Vraag naar bh’s t/m cupmaat K

Dat er een duidelijke vraag is naar grotere bh’s, was Mariëlle al duidelijk. Voor de lancering van de webshop was Annadiva al actief op Facebook . In een maand tijd kreeg ze al meer dan 1.000 followers.

Lees ook: Plus size webshops waar je als vrouw met curves graag wilt shoppen

Bh’s & badmode in grote cupmaat

Omdat het voor vrouwen met een grotere cupmaat belangrijk is om een goede bh te dragen, worden er op Annadiva speciale merken verkocht die lingerie en badmode aanbieden vanaf cup D tot en met K. De bh’s zijn gelukkig modern, sexy en classy. Allesbehalve lelijk en ouderwets.

Wat mij aan de webshop opvalt is dat het het aanbod van bikini’s en badpakken best groot is. De modellen en kleuren zijn ook echt mooi en de moeite waard om te bekijken. De bikini’s geven ondersteuning en de bikini broekjes zijn gelukkig ook verkrijgbaar in high waist modellen.

Heb je dit al gezien?


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

panty

Tuesday 4th of April 2017

ik draag uitsluitend lange huidkleurige bhs

chucky1012

Sunday 30th of December 2012

1 van de merken die ze daar verkopen draag ik ook en ze geven de perfecte steun! In een warenhuis afgelopen afgeprijsde setjes geshopt en je wilt elke dag dragen! ;-)

m

Sunday 17th of June 2012

ik wil niet lullig doen maar ik vind de site niet handig en heb ik even massel ik heb ook hele grote borsten maar ik heb nooit zulke problemen dat ik geen bh,s kan kopen die moderne hippe bh,s geven allemaal veel te weinig steun ik draag altijd grote stevige bhs van het type waar veel vrouwen van mijn leeftijd van vinden dat het oma bhs zijn , maar die vind ik toevallig het mooist .

Sheila

Monday 6th of February 2012

Wow, mooi zeg! Ga meteen even kijken!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.