Top

Grote borsten? Lees dit goede nieuws over bh’s met een grote cupmaat

Heb je grote borsten? Lees dit goede nieuws over lingerie in grote cupmaten. Er is namelijk een nieuwe webshop geopend voor vrouwen met een grotere cupmaat!

Cupmaat D en hoger

Yes, eindelijk steeds meer keuze is in mooie bh’s! Aangezien ik aardig bedeeld ben door moeder natuur, ben ik erg blij met dit soort webshops. Als je namelijk cupmaat D of hoger hebt is het zeer moeilijk om bh’s te vinden als je shopt in de gemiddelde winkelstraat. Kortom, vrouwen met cupmaat D en hoger hebben het best moeilijk.

Annadiva lingerie

Mariëlle van der Loo, oprichtster van webshop Annadiva.nl, spreekt uit ervaring. ‘Zelf heb ik cupmaat F. Ga je in de stad winkelen dan is er nauwelijks iets te krijgen en ook op het internet is het lastig om een goede webwinkel te vinden. Ik kwam daarom altijd uit bij winkels in het buitenland.’ Dit was voor mij de reden om zelf een goede webwinkel op te zetten.”

bh's voor vrouwen met grote cupmaat

Heb je grote borsten? Lees dit goede nieuws over lingerie in grote cupmaten

Vraag naar bh’s t/m cupmaat K

Dat er een duidelijke vraag is naar grotere bh’s, was Mariëlle al duidelijk. Voor de lancering van de webshop was Annadiva al actief op Facebook . In een maand tijd waren er al meer dan 1.000 followers.

Bh’s & badmode in grote cupmaten

Omdat het voor vrouwen met een grotere cupmaat belangrijk is om een goede bh te dragen, worden er op Annadiva.nl gespecialiseerde merken verkocht die lingerie en badmode aanbieden vanaf cup D tot en met K. De bh’s zijn gelukkig modern, sexy en classy. Allesbehalve lelijk en ouderwets.

Anderen lazen ook
Barbie zorgt voor carrière & financiële vooruitgang in 7 stappen

Lees ook

Eindelijk verkrijgbaar: Donkere Nude BH'S in Grote Cupmaten Foundation kopen: 5 Gouden Regels waar je op moet letten Haarproducten kopen voor krullen Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen?


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. m says

    ik wil niet lullig doen maar ik vind de site niet handig en heb ik even massel ik heb ook hele grote borsten maar ik heb nooit zulke problemen dat ik geen bh,s kan kopen die moderne hippe bh,s geven allemaal veel te weinig steun ik draag altijd grote stevige bhs van het type waar veel vrouwen van mijn leeftijd van vinden dat het oma bhs zijn , maar die vind ik toevallig het mooist .

  2. chucky1012 says

    1 van de merken die ze daar verkopen draag ik ook en ze geven de perfecte steun! In een warenhuis afgelopen afgeprijsde setjes geshopt en je wilt elke dag dragen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar