Top

Tijdschrift Margriet: Macblogster styled bij Edith Domen

Wie had dit gedacht dat ik Macblogster model zou staan voor tijdschrift Margriet. Dankzij Stylist Edith Domen begon ik een aan korte carrière als plus size model. 
Op 5 december 2011 plaatste ik de onderstaande foto’s op Facebook in verband met een fotoshoot voor het tijdschrift Margriet, gestyled door styliste Edith Dohmen van de blog Style has no Size. Er werden 5 trotse plus size dames, oftewel inbetweenies gefotografeerd voor een februari nummer van het bekende tijdschrift, waaronder ook Macblogster dus.

Macblogster in Margriet

Macblogster in tijdschrift Margriet

XXL Margriet fotoshoot

Het leuke is dat ik in contact ben gekomen met Edith door middel van het bloggen. Nadat we elkaar hadden ontmoet tijdens de Big on Fashion fotoshoot, vroeg zij mij voor de ‘XXL fotoshoot’ van Margriet. Ondanks dat ik met mijn maat 42, wel curvy ben maar geen XXL lady, ging ik in op haar aanbod. Het was een bijzondere ervaring die wat mij betreft voor herhaling vatbaar is.

Op de set

Tijdens de shoot werd ik helemaal gretig van de outfits die voorbij kwamen en door Edith waren geselecteerd voor de shoot. De bruine sleehak pumps die je op de rechter foto ziet, heb ik naderhand ook direct gekocht!

Macblogster in Margriet

Macblogster als plus size model

Anyway, na weken wachten zijn de foto’s, inclusief kort interview, eindelijk te zien in de Martgriet die verkrijgbaar is op 17 februari 2012:

Macblogster in tijdschrifte Margriet

De foto is enigszins wazig omdat mijn nicht snel een foto heeft gemaakt toen ze dit zag 🙂

Anderen lazen ook
Joline Jolink opent nieuw fashion concept '30 Days Rotterdam'

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar