Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Backstage foto’s: Macblogster als model

Onlangs werd ik als model gevraagd door Big on Fashion. Vanwege de lancering van hun webshop met kleding voor inbetweenies en plussize ladies, organiseerden ze een fotoshoot met mij in de hoofdrol. Macblogster als model. What do you think?

“I’m a model, you know what I mean…”

Omdat Big on Fashion een aantal mooie hippe foto’s van verschillende outfits op hun website wilden hebben, werd ik als model gevraagd. Het was een lange maar leuke dag, waarbij er een hoop foto’s zijn gemaakt door een professionele fotografe. Daarnaast was er tevens een stylist en visagist aanwezig om mij, ms model te voorzien van de nodige outfits en bijbehorende make-up look.

Macblogster als model

Collage by Edith Dohmen

De verschillende outfits zijn über hip gestyled door styliste Edith Dohmen van Style has No size. Aangezien ik model aan het spelen was, heb ik zelf niet zoveel mooie foto’s kunnen maken. Gelukkig heeft Edith Dohmen een backstage collage gemaakt.

Anderen lazen ook
De 5 favoriete beauty essentials van... Myrthe

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar