Skip to Content

Special guest blogger op Follow Fashion

Joehoeeeee, ik ben guest blogger van de maand geworden op Follow Fashion! Iedereen die op mij heeft gestemd, bij dezen Muchas Gracias! Omdat ik heb gewonnen, zal ik maandelijks enkele artikelen schrijven voor Follow Fashion. De artikelen zal ik deels op mijn eigen blog plaatsen, zodat je niets hoef te missen :-). Er staat er trouwens ook een interview met mij op Follow Fashion omdat ik de meeste stemmen heb binnen gehaald. Het interview kun je hier lezen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Sunday 30th of December 2012

Wauwwwwww......GEFELICITEERD! ;-)

MacBlogster

Sunday 30th of December 2012

thanx, is alweer een tijdje geleden hoor :-)

Fido dido

Thursday 3rd of November 2011

Gister had ik het nog over met je. Ik lees dit nu pas. Wat leuk zeg! Graag gedaan en jij natuurlijk gefeliciteerd :-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.