Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Jan Taminiau ontwerpt art bottle voor Zarb Champagne

Hoe cool:  de combinatie champagne en fashion! Nederlands couturier Jan Taminiau is namelijk een samenwerking aangegaan met het Zarb Champagne, door een special edition art bottle te ontwerpen, geïnspireerd op zijn laatste couture collectie Nature Extends die hij in juli 2011 in Parijs showde.

Swarovski kristallen 

Tijdens het ontwerp heeft Jan Taminiau duidelijk een vrouw voor ogen gehad, getuige de extra lange hals en de engelachtige vleugels die de fles sieren. Verder komen er zichtbaar elementen terug uit de Nature Extends collectie.  Zo is er gebruik gemaakt van kurk, chiffon, Swarovsky kristallen en spijkers: dezelfde materialen als in de designs uit zijn AW 11/12 couture collectie.

Jan Taminiau Zarb Champagne

Jan Taminiau 

Vanaf 23 november 2011 wordt de fles geëxposeerd in het Canal House Hotel in Amsterdam, samen met andere bijzondere flesontwerpen als onderdeel van Zarb’s art project.

Zarb Champagne

Zarb- Franse slang voor ‘bizar’-  is traditionele champagne in bijzonder vormgegeven flessen. Eerder werd er al samengewerkt met internationale pioniers op het gebied van fotografie, fashion en design. Voor Zarb is iedere reden een reden om iets te vieren en zijn tradities en clichés meer dan passé.

De champagne is afkomstig uit Champagne Apellation Contrôlée en wordt gemaakt in Charly sur Marne in de Marnevallei. De smaak van Zarb is fris met een elegant boeket van appel, perzik, peer met een lichte hint van toast. Wil je Zarb kopen, kijk op www.wijncard.com

Anderen lazen ook
Zo krijgen je foto's de meeste Facebook likes

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar