Top

Het perfecte (faux) leren jasje: Expresso Biker Look

Ben je ook zo gek op de biker look en zoek je het perfecte leren jasje? Check out deze fashion musthaves uit de nieuwe collectie van kledingmerk Expresso. Zou jij iets uit deze collectie willen shoppen? 
<
Leather look

Als ik online kleding shop, zal ik niet 123 kleding van Expresso kopen. Ook zal ik niet zo snel een winkel van het merk naar binnen lopen. Toch bevat elke collectie regelmatig een aantal items waar ik graag in zou lopen en die bij mijn kledingstijl passen. Zo speelt de nieuwe collectie van Expresso in de biker look trend. Een trend waar ik best voor te porren ben. Ook de (faux) leren jasje en de track pants met witte streep aan zijkant, komen op mijn fashion wish list.

Expresso Biker Look

1 & 2: Expresso faux leather jacket €119,95 | 3: Tom Ford zonnebril €212,-| 4: Expresso blauwe broek €89,95 | 5: Diesel enkellaars €240,- | 6: Expresso gehaakte trui €89,95 | 7: Expresso riem €34,95 | 8: Expresso zwarte broek €99,95

Perfecte leren jasje

Ooit had ik het perfecte leren jasje, gescoord in een boetiek voor een mooi prijsje. Ik sliep en at er in. Volgens mij ligt het ergens op zolder, het is namelijk een maatje 36. Inmiddels heb ik geen maat 36 meer, maar een welgevormde maat 42. Hierdoor wordt het scoren van het perfecte leren jasje iets moeilijker. Vaak omdat dit 1 van de maten is die als 1e weg is, vooral als het dope ass kleding betreft waar een mooi en acceptabel prijskaartje aan hangt.

Anderen lazen ook
Oh Malene, wat doe je nou?? (Personal Style)

Expresso Biker Look

Toen ik de nieuwe spring collectie van Expresso zag, werd ik dan ook erg blij vanwege de leather look jasjes die verkrijgbaar zijn tot en met maat 44. Geen echt leer, maar best oké genoeg om mijn bankpas te gebruiken. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de overige items uit de collectie die ik wel zou willen scoren! Check it out en bekijk ook meteen de stoere, but stylish Tom Ford bril en Diesel enkellaarsjes. Het volgende item op mijn ‘to buy’ lijstje is de zwarte broek met witte bies. Te wicked voor woorden.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. mrsgravesteijn says

  very nice! die broek is super tof. Ik heb vorig jaar Muubaa ondekt, prachtige jasjes, en de mijne destijds met 40% korting gescoord. Ken je dat merk?

  • MacBlogster says

   Ja, cool hè! Muubaa ken ik niet, maar ik heb het net gegoogled: allemaal leren jasjes!!! Wauw. Ik kan me voorstellen dat je erg blij was met die 40% korting!
   Bedankt voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar