Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

NYX Lip Lingerie Swatches & Opening NYX Rotterdam

Vanaf morgen heeft Rotterdam tevens een NYX winkel. Op 134m2 kun je make-up shoppen naar hartenlust voor schappelijke prijzen. Ter ere van de opening laat ik swatches zien van de NYX Lip Lingerie kleuren die ik eerder kocht in de NYX winkel in Amsterdam: Embellishment (02), Ruffle Trim (04), Teddy (10) en Exotic (12).

NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches

Griekse Godin

Wist je dat NYX de naam is van de Griekse godin van de nacht die onder andere symbool staat voor schoonheid en kracht? Wist je tevens dat er een NYX winkel geopend wordt in Rotterdam centrum?

NYX Lip Lingerie Swatches & Opening NYX Rotterdam

NYX Lip Lingerie: Teddy, Embellishment, Ruffle Trim, Exotic

Opening NYX Rotterdam

Indien je het nog niet weet: op donderdag 15 juni 2017 om 09:30 uur opent NYX Rotterdam haar deuren. Je kunt vanaf dat moment ook terecht aan de Lijnbaan 85, waardoor je niet meer hoeft af te reizen naar de NYX Store in Amsterdam als je in het zuiden van het land woont.

NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches

NYX Lip Lingerie

De eerste 250 klanten die minimaal 1 product kopen krijgen een gevulde Lip Pouch en een gratis mini train case bij minimale besteding van €70. Gedurende de dag vinden er speciale meet & greets plaats met Youtubers en Instagrammers.

Als je niet in de buurt woont

Indien je niet in de buurt van Amsterdam of Rotterdam woont, kun je tevens een deel van het NYX assortiment kopen in deze webwinkel.

How to: bronzer aanbrengen Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen? Nudes: MAC Lipstick vs NYX lipstick - welke is beter?

Anderen lazen ook
Sleek Matte Me: geen droge lippen met deze matte liquid lipstick?

NYX Lip Lingerie

Tijdens de pre-opening van NYX Amsterdam in november 2016, kreeg ik de gelegenheid om het ruime NYX assortiment te bekijken voor de officiële opening. Ik zag toen al dat onder andere de gehele NYX Lip Lingerie collectie te verkrijgen is in de winkel. Een paar weken later toen ik in Amsterdam was ging ik dan ook langs om onder andere 4 verschillende NYX Lip Lingerie kleuren aan te schaffen.  In dit blog artikel laat ik de swatches zien van de kleuren die ik kocht.

NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches

NYX Lip Lingerie Swatches

Kleuren & applicator

NYX Lip Lingerie is verkrijgbaar in 24 nude kleur ranges. Het zijn allen matte liquid lipsticks. De kleuren die ik kocht zijn:

 • Embellishment (02). Lavendel kleurig met een taupe ondertoon. Koele kleur.
 • Ruffle Trim (04). Kaneel kleurig met een roze ondertoon. In mijn geval my lips but better.
 • Teddy (10). Bruin.
 • Exotic (12). Rood-bruin. Warme kleur.

Het is gemakkelijk om de Lip Lingeries aan te brengen met de bijgeleverde applicator. De applicator is standaard, net als die van de Sleek liquid lipsticks waarover je mijn review kunt lezen en foto’s kunt zien als je op de link klikt.

NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches

NYX Lip Lingerie Liquid Lipsticks: Teddy | Embellishment | Ruffle Trim | Exotic

Textuur Lip Lingerie

Ik draag de kleur Exotic het meest. Het doet me qua kleur enigszins denken aan een combinatie van MAC Taupe en MAC Persistence. Wat mij opvalt aan de textuur van de Lip Lingeries is dat het een mousse-achtige structuur heeft. Het is voller dan de MAC Retro Liquid Lipcolour. maar het blijft minstens zo lang zitten. Ik vind ze wel moeilijker te verwijderen.

NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches

NYX Lip Lingerie Swatches: Embellishment | Ruffle Trim | Teddy | Exotic

Na het aanbrengen van de Lip Lingerie ervaar ik geen streperig effect. Mijn ervaring is ook dat mijn lippen niet uitdrogen door deze liquid lipstick. Mind you, ik heb dan ook geen overmatig droge lippen. Heb je dit wel, gebruik dan minstens 30 minuten van te voren een Lip Primer.

NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches

NYX Lip Lingerie Embellishment lip swatch

Dekkende liquid lipstick

De kleuren zijn echter minder intens, maar wellicht komt dit omdat het nude kleuren betreffen. Desondanks is de kleur dekkend en duidelijk zichtbaar, afhankelijk van hoe kundig je het aanbrengt. In principe moet 1 laag Lip Lingerie dekkend genoeg zijn.

Anderen lazen ook
Mijn 30 day lipstick challenge

Op de onderstaande foto draag ik NYX Lip Lingerie Embellishment:

Verkoopinfo NYX Lip Lingerie

NYX Lip Lingerie hebben allen een matte finish en kostsen €8,35 per stuk. Deze liquid lipsticks zijn erg populair. Dit betekent dat veel kleuren vaak zijn uitverkocht in de winkel. Mocht je niet naast het net willen vissen, dan kun je alsnog online kijken of de Lip Lingerie kleuren die je wilt hebben beschikbaar zijn.

Lees ook

MAC lipstick | Nudes voor Melanine Meisjes: Persistence & Taupe make-up merken waar visagisten mee werken Sleek Matte Me: geen droge lippen met deze matte liquid lipstick? Hoe lang blijven deze Primark PS Pro liquid lipsticks zitten?


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Zo zie je maar weer hoe verschillende kleuren kunnen uitpakken. Niet zo gek aangezien de kleur van onze lippen verschillend is, net als onze huidskleur.

 1. MC Kleuver says

  Persoonlijk vind ik jou de paarse lippenstift niet heel mooi staan. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik had bij jou meer een roze/rode kleur gekozen.

  • MacBlogster says

   Ik vind die kleur zelf ook het minst interessant. Te koel. Waarschijnlijk kan ik beter de kleur van mijn lippen eerst neutraliseren en dan pas deze lipstick opdoen. De kleur zal dan iets anders zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar