Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/mac-velvet-teddy-voor-melanine-meisjes-persistence-taupe/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

MAC lipstick | Nudes voor Melanine Meisjes: Persistence & Taupe

Ben je een melanine meisje en op zoek naar een donkere nude lipstick die bij jouw huidskleur past zonder dat je er als een foute Barbie wannabe uitziet? Lees mijn review en wordt blij van deze 2 nude lipsticks: MAC Taupe & Persistence. 

MAC lipstick | Nudes voor Melanine Meisjes: Persistence & Taupe

Wat MAC Velvet Teddy voor de lippen van Kylie Jenner deed, doet MAC Taupe voor mijn lippen. Ik noem het de nude lipstick for melanine meisjes. De mijn-lippen-maar-beter-lipstick voor dames met een donkere of getinte huidskleur.

MAC Taupe & MAC Persistence

Althans, dit dacht ik totdat mijn dochter thuis kwam met een andere nude kleurige matte lipstick van MAC, genaamd Persistence. Ook een mijn-lippen-maar-beter nude lipstick die verdacht veel op MAC Taupe lijkt en sinds 2015 is toegevoegd aan de MAC Matte Lipstick Collection. Oh no, Houston we have problem….!

MAC_Taupe_Persistence_verpakking

Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC lipsticks vergelijken

Kijk, en dat is nu het probleem met al die MAC lipsticks! Girls go crazy als ze MAC horen. Dat woord doet gekke dingen met ze. Het wakkert een ‘kooperietes’ aan en maakt vele portemonnees slanker. Ik durf te wedden dat jij vast en zeker iemand kent die hetzelfde dilemma heeft. MAC Store + lipsticks = “hebbuh, Hebbuh, HEBBUH!”

How to: bronzer aanbrengen Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen? Nudes: MAC Lipstick vs NYX lipstick - welke is beter?

Nude lipsticks kopen of laten liggen?

Hopelijk is er nog een stemmetje dat zegt: “heb ik deze kleur nodig?” Of: lijkt dit niet op de kleur die ik al thuis heb?” Weet dan dat je terecht kunt op Macblogster.nl. Gewoon om te vergelijken, om zeker te weten dat je geen kleur koopt die nagenoeg identiek is aan wat je al thuis hebt. Om een tegengeluid te laten horen als het stemmetje weer eens omhoog komt. Gewoon uit de goedheid van mijn hart…. Geen dank….

MAC Taupe & Persistence photo MAC_Taupe_Persistence_zpsqzdnvbe3.jpg

Links: MAC Persistence | Rechts: MAC Taupe

MAC Filmpje

Oh ja, en vergeet niet het onderstaande filmpje te bekijken, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Waarom? Zodat je weet of je ook nog andere MAC lipsticks moet laten liggen, ondanks het stemmetje in je hoofd: “buy me, buy me!”

Verschil MAC Taupe & Persistence

Oops, ik wijk af. Je wilt vast en zeker weten waarom deze 2 kleuren de nude lipsticks zullen zijn voor melanine meisjes. Daarnaast zul je nu ook nieuwsgierig zijn naar het verschil tussen Taupe en Persistence. Ik zal je dit niet langer onthouden. Here you go:

MAC Taupe & Persistence photo Swatch_MAC_Taupe_Persistence_zps4sxint9x.jpg

Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC Taupe wordt omschreven als een taupe kleurige matte lipstick met een rode ondertoon. Kortom, een goede nude lipstick voor melanine meisjes.

MAC Taupe & Persistence photo MAC_Matte_lipstick_Persistence_Taupe_zpsvs24ve9i.jpg

Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC Persistence wordt omschreven als kaneel bruine matte lipstick met een perzikkleurige ondertoon. Ondanks dat de kleuren op elkaar lijken, is Taupe duidelijk roder op de lippen en lichter dan Persistence. Dit kun je goed terug zien op de swatches op mijn hand. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

MAC Matte Lipstick reviews

Benieuwd naar mijn eerdere reviews en swatches van MAC Matte Lipsticks? Lees:

MAC Candy Yum Yum: de lipstick waarmee je Barbie jaloers maakt
MAC Ruby Woo I love you!
MAC Flat Out Fabulous: The one & only dominator
MAC Relentlessly Red: ik heb een dupe gevonden!
MAC Heroin
MAC All Fired Up

Wil je nog meer reviews lezen van andere MAC producten? Bekijk alle artikelen onder deze tag.

verschillende soorten concealers Haarproducten kopen: wat niemand je vertelt over de verzorging van je krullen NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches 5 geboden voor verzorgen krullen

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Staan je beide heel goed, zou niet kiezen zelf. Ik persoonlijk zou ze alle twee kopen, dit soort kleuren [net als rood] kan je nooit genoeg van hebben. Mag ik dan ook je aandacht vestigen op de Ultimate Stylo van Kiko in Cocoa nummer 013, een prachtige taupe kleur, die neigt naar bruin, met een hint blauw. Een zeer mooie en toegankelijke kleur, zelfs voor dames die denken dat het ze niet staat. Xo

  2. Ahaha, leuk. En superherkenbaar! Ik ben ondertussen zwaar(!!) hooked aan mac lipstick (heb m’n moeder vanmorgen nog meegesleept naar de pro store.. ?)

    En het toeval wil dat ik Taupe voor het eerst heb geswatched (omdat ik Persistence al had) en guess what? Absolutely loved it. En ook ik vond Velvet Teddy belachelijk dichtbij komen! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.