Top

MAC Taupe & Persistence: perfecte nude lipsticks voor Melanine Meisjes

Ben je een melanine meisje en op zoek naar een nude lipstick die bij jouw huidskleur past? Lees mijn review en wordt blij van deze 2 nude lipstick voor vrouwen met een getinte of donkere huidskleur: MAC Taupe & Persistence.

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen

De MAC lipsticks die in dit blog artikel worden besproken zijn:

Wat MAC Velvet Teddy voor de lippen van Kylie Jenner deed, doet MAC Taupe voor mijn lippen. Ik noem het de nude lipstick for melanine meisjes. De mijn-lippen-maar-beter-lipstick voor dames met een donkere of getinte huidskleur.

MAC Taupe & MAC Persistence

Althans, dit dacht ik totdat mijn dochter thuis kwam met een andere nude kleurige matte lipstick van MAC, genaamd Persistence. Ook een mijn-lippen-maar-beter nude lipstick die verdacht veel op MAC Taupe lijkt en sinds 2015 is toegevoegd aan de MAC Matte Lipstick Collection. Oh no, Houston we have problem….!

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC lipsticks vergelijken

Kijk, en dat is nu het probleem met al die MAC lipsticks! Girls go crazy als ze MAC horen. Dat woord doet gekke dingen met ze. Het wakkert een ‘kooperietes’ aan en maakt vele portemonnees slanker. Ik durf te wedden dat jij vast en zeker iemand kent die hetzelfde dilemma heeft. MAC Store + lipsticks = “hebbuh, Hebbuh, HEBBUH!”

How to: bronzer aanbrengen
Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection
Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen?
Nudes: MAC Lipstick vs NYX lipstick - welke is beter?

Nude lipsticks kopen of laten liggen?

Hopelijk is er nog een stemmetje dat zegt: “heb ik deze kleur nodig?” Of: lijkt dit niet op de kleur die ik al thuis heb?” Weet dan dat je terecht kunt op Macblogster.nl. Gewoon om te vergelijken, om zeker te weten dat je geen kleur koopt die nagenoeg identiek is aan wat je al thuis hebt. Om een tegengeluid te laten horen als het stemmetje weer eens omhoog komt. Gewoon uit de goedheid van mijn hart…. Geen dank….

Anderen lazen ook
Je kunt nu eindelijk Hema liquid lipsticks kopen!
perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Links: MAC Persistence | Rechts: MAC Taupe

Verschil MAC Taupe & Persistence

Oops, ik wijk af. Je wilt vast en zeker weten waarom deze 2 kleuren de nude lipsticks zullen zijn voor melanine meisjes. Daarnaast zul je nu ook nieuwsgierig zijn naar het verschil tussen Taupe en Persistence. Ik zal je dit niet langer onthouden. Here you go:

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC Taupe wordt omschreven als een taupe kleurige matte lipstick met een oranje ondertoon. Kortom, een goede nude lipstick voor melanine meisjes.

perfecte nude lipsticks voor getinte en donkere vrouwen
Nude lipsticks voor Melanine Meisjes: MAC Persistence & Taupe

MAC Persistence wordt omschreven als kaneel bruine matte lipstick met een perzikkleurige ondertoon. Ondanks dat de kleuren op elkaar lijken, is Taupe duidelijk roder op de lippen en lichter dan Persistence. Dit kun je goed terug zien op de swatches op mijn hand. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Lees ook

Wil je nog meer reviews lezen van andere MAC producten? Bekijk alle artikelen onder deze tag.

verschillende soorten concealers
Haarproducten kopen: wat niemand je vertelt over de verzorging van je krullen
NYX Lip Lingerie liquid lipstick Swatches
5 geboden voor verzorgen krullen

   

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Wojis Kroone-Dokic WojisOnBeau says

  Staan je beide heel goed, zou niet kiezen zelf. Ik persoonlijk zou ze alle twee kopen, dit soort kleuren [net als rood] kan je nooit genoeg van hebben. Mag ik dan ook je aandacht vestigen op de Ultimate Stylo van Kiko in Cocoa nummer 013, een prachtige taupe kleur, die neigt naar bruin, met een hint blauw. Een zeer mooie en toegankelijke kleur, zelfs voor dames die denken dat het ze niet staat. Xo

 2. Arantxa Zandwijken says

  Ahaha, leuk. En superherkenbaar! Ik ben ondertussen zwaar(!!) hooked aan mac lipstick (heb m’n moeder vanmorgen nog meegesleept naar de pro store.. ?)

  En het toeval wil dat ik Taupe voor het eerst heb geswatched (omdat ik Persistence al had) en guess what? Absolutely loved it. En ook ik vond Velvet Teddy belachelijk dichtbij komen! ??

  • Macblogster says

   Ik denk dat ik Persistence ook net iets mooier vind. Diva heb ik onalngs voor kerst gekregen. Ik vind het een hele mooie matte kleur. Ik heb het nu bijna dagelijks op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar