Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAC Twig: perfecte nude lipstick

Normaliter ben ik van de felle lipsticks, maar onlangs kocht ik de perfecte nude lipstick, namelijk MAC Twig. Vanwege de finish long lasting en ideaal om te gebruiken als blush. 

Nude lipstick MAC Twig
MAC Twig mijn perfecte nude lipstick

Koop MAC Twig – satin finish

Lipstick vs liquid lipstick

Ik moet als eerst iets bekennen, ik, deze dame, ook wel Macblogster genoemd, woont nog steeds in het land der ordinaire lipsticks. Toen de emigratie richting liquid lipstick town op gang kwam, besloot ik de pilgrimstocht er naar toe aan mij voorbij te laten. Tot op heden verblijf ik dus nog steeds in het koninkrijk der ordinaire lipsticks.

Kortom, tot op heden heb je dus ook niet veel liquid lipsticks reviews kunnen lezen op mijn blog. Mocht hier behoefte wel aan zijn, let me know. Nu terug naar het onderwerp: mijn nieuwste MAC aanwinst, MAC Twig.

MAC Twig: perfecte nude lipstick
MAC Twig: een goede nude lipstick met een satin finish

MAC Twig

Zoals jullie in dit blog artikel Velvet Teddy voor melanine meisjes hebben kunnen lezen, was ik in bezit van de nude lipstick MAC Taupe. Toen deze opraakte (can I have a moment of silence please….) besloot ik deze kleur niet meer te kopen omdat ik het te veel roodbruin vond ogen. In plaats daarvan kocht ik MAC Twig. Voor de verandering een lipstick met een satin finish, in plaats van een matte.

MAC Twig: perfecte nude lipstick
Swatch MAC Twig

In vergelijking met Bobbi Brown

Laat je echter niet misleiden door de naam “satin”, aangezien MAC Twig toch redelijk mat oogt op je lippen. Met als verschil dat het je lippen niet mat/droog aanvoelen. Deze lipstick heeft een subtiele glans. In vergelijking met de nude lipstick Carnation van Bobbi Brown, heeft is dit aanzienlijk minder.

Anderen lazen ook
MUA Luxe Velvet Lip Lacquers Kooky & Tranquility
Bobbi Brown Lipstick Carnation
Nude lipstick Carnation van Bobbi Brown

Perfecte nude lipstick

Momenteel draag ik deze lipstick zowat dagelijks. Hierbij komt dat MAC Twig mijn lippen niet uitdroogt en het redelijk lang blijft zitten, namelijk tot het einde van de werkdag. De kleur is te omschrijven als bruin-roze. De pigmentatie is zoals te verwachten erg goed. Kortom, dit is mijn perfecte nude lipstick. My lips but waaaaaaaaaaaaay more better.

MAC Twig: perfecte nude lipstick
Ik met MAC Twig op mijn lippen

Beauty Tip

TIP: Doordat deze lipstick een satin finish heeft, is MAC Twig ook heel goed te gebruiken als blush. Als je een droge- of vochtarme huid hebt, is het gebruik dit soort texturen goed geschikt om als blush te gebruiken. Een poeder blush benadrukt in veel gevallen een droge huid, droogtelijntjes en poriën die openstaan.

MAC Twig kopen?

Koop MAC Twig – satin finish

MAC lipsticks zijn in elk geval online te koop bij Douglas en de Bijenkorf. MAC lipsticks met een satin finish zijn te koop voor €19,50 per stuk.

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. charmaineanna says

  Je weet dat ik ook van felle kleuren hou en heb laatst mijn tweede nude van Mac gekocht. Velvet Teddy. Voor het eerst! Moet het nog proberen. Kinda Sexy is echt mijn nude kleurtje dus moet nog uitzoeken welke kleur ik mooier vind. Deze kleur van jou is ook erg mooi. Ik heb 1 of 2 kleuren met een satin finish maar hou toch meer van de matte finish ook al blijft satin inderdaad ook lang zitten. Twig staat je erg goed

  • MacBlogster says

   Dank je 🙂 Ik heb Velvet Teddy zelf niet gekocht, mede doordat ‘t zo vaak uitverkocht was, maar ook omdat ik het vermoeden had dat het veel te licht is voor mij. Bij jouw kleur zal het vast en zeker geweldig staan.

 2. Laura says

  Mijn Twig is al zo goed als op! Heb alvast een volgende gekocht toen MAC in de aanbieding was. Ik ben ook team lipstick trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.