Top

Deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match!

Royal Nude: deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match en lijkt verdacht veel op de lipstick die Meghan Markle droeg tijdens haar bruiloft. Zie hier de bevestiging: mijn smaak is Royal *wink* 🙂

Updated: 7-11-2018

Royal nude

Ondanks mijn Royal smaak ben ik bang dat ik niet zo snel een Royal zal worden. Een leven met enkel nude lipsticks is niet aan mij besteed. Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik niet per sé gek op nude lipstick. Ik vind het namelijk saai. Toch heb ik een aantal nude lipsticks in huis. Ik vind het namelijk handig om enkele neutrale lippenstift kleuren in huis te hebben. En aangezien ik geen bezwaar heb tegen some Royal nude, ging ik op zoek naar een nieuwe nude lippenstift toen mijn favoriete nude lipstick (MAC Taupe) op was. Ik kwam toen uit bij Bobbi Brown.

Deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match!

Bobbi Brown verkoopt ook foundations voor de donkere huid

Bobbi Brown nude lipstick

Niet eerder kocht ik make-up van Bobbi Brown. Ik associeerde het merk voornamelijk met nude kleuren en concealers. Aangezien ik dit niet vaak gebruik, liet ik Bobbi en haar make-up links liggen. Nude kleuren stonden voor mij gelijk aan saaiheid op en top.

Bobbi Brown Foundations

Door mijn visagie werkzaamheden maakte ik eerder kennis met de Bobbi Brown foundations. Ik heb er een aantal in mijn visagie koffer. Bobbi Brown staat namelijk bekend om haar brede foundation range. Als je dus super bleek, getint of donker bent zou je er moeten slagen als je op zoek bent naar een foundation. Behalve foundations staat het Amerikaanse make-up merk ook bekend om haar brede range aan nude lipsticks. Zodoende kwam ik dus in aanraking met de lipsticks.

Deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match! Carnation

Bobbi Brown Lip Color Carnation (12).

Meghan Markle lipstick

Ik koos de kleur Carnation uit  de Bobbi Brown Lip Color lijn. Carnation is het Engelse woord voor anjer. Dit klinkt redelijk klassiek. Op zich niet zo gek aangezien de kleur ook best klassiek aandoet. Het lijkt verdacht veel op de lipstick kleur die  Meghan Markle droeg tijdens haar bruiloft.

Anderen lazen ook
Amsterdam Fashion Week: Mijn make-up & skin care

Wat is er bijzonder aan deze lipstick?

Wat mij opvalt aan deze Bobbi Brown Lip Colour lipstick is dat het veel kleurpigmenten bevat. Hierdoor hoef ik er niet 100 keer mee heen en weer over mijn lippen om voldoende kleur aan te brengen. Daarnaast verandert de lipstick niet drastisch van kleur als iemand met een aan andere lip kleur deze lipstick opdoet.

Deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match! Carnation

Bobbi Brown Lip Color Carnation (12)

 

Lees ook

Tegen mijn verwachting in

Carnation is perzik-kleurig en heeft een lichtroze ondertoon. Ideaal voor naar het werk of in combinatie met opvallende ogen, zoals glamour of smokey eyes. Normaliter draag ik niet zo vaak perzik kleurige lipsticks omdat ik er al snel uit zie als een sleezy Barbie, maar deze Bobbi Brown nude lipstick lijkt mijn perfecte match te zijn. Dit tegen alle verwachtingen in.

Deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match! Carnation

Bobbi Brown Carnation

Als ik eerlijk ben vind ik Carnation zelfs mooier en natuurlijker ogen dan MAC Taupe, die ik had gekroond tot mijn favoriete nude lippenstift. Doordat ik MAC Taupe heb opgebruikt (dit is in mijn geval echt een prestatie gezien de grootte van mijn lippenstift collecte. Dus ik verdien best een applaus, maar dat terzijde) is Bobbi Brown Carnation wat mij betreft een goede vervanging. Deze Bobbi Brown nude lipstick is definitely een ‘my lips but better’ kleur.

Bobbi Brown Lip Color Carnation photo Bobbi_Brown_swatch_carnation_zps3datrqtu.jpg

My lips but better: Bobbi Brown Lip Color Carnation

Geen droge lippen

Ondanks dat ik al een tijdje liever matte lipsticks draag vind ik Carnation een fijne lipstick. Deze Bobbi Brown nude lipstick hydrateert mijn lippen en dekt goed. Na het eten van 2 appels bleef de lipstick goed zitten, ondanks dat het afgeeft.

Bobbi Brown lipstick Carnation Full Face look photo Bobbi_Brown_Carnation_lip_color_zpsuekreguk.jpg

As natural as it seems: Bobbi Brown Lip Color Carnation

Bobbi Brown Lipstick kopen

Make-up merk Bobbi Brown is online te koop bij De Bijenkorf. Hier hebben ze zo nu en dan acties waarbij je bepaalde Bobbi Brown make-up met een mooie korting kunt kopen. Met je Bijenkorf Card kun je trouwens voor korting sparen op verschillende make-up merken of alles wat je koopt bij de Bijenkorf (let op dit is een credit card).

Anderen lazen ook
4 Hema lipsticks die langer dan 3 uur blijven zitten

Bij Parfumerie Douglas verkopen ze ook Bobbi Brown. Met je Douglas Beauty Card kun je er ook korting krijgen en als je voldoende punten hebt gespaard krijg je kortingsbonnen.

Lees ook


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar