Skip to Content

Bobbi Brown nude lippenstift review: Carnation – my lips but better

Mijn Bobbi Brown nude lippenstift review gaat over de kleur Carnation uit de Lip Color collectie . Dit is een nude lipstick die valt in de categorie: “my lips but better.” Ik laat uiteraard zien hoe het eruitziet op mijn lippen. Ook laat ik Bobbi Brown lipstick swatches zien.

Updated: 7-11-2018

Royal nude lipstick

Deze Bobbi Brown nude lippenstift is mijn perfecte match. Het lijkt verdacht veel op de lipstick die Meghan Markle droeg tijdens haar bruiloft (zie je wel: mijn smaak is Royal 😀).

Bobbi Brown nude lippenstift review: Carnation - my lips but better
Bobbi Brown verkoopt ook foundations voor de donkere huid

Ondanks mijn Royal smaak ben ik bang dat ik niet zo snel een Royal zal worden. Een paleisleven waarin je alleen maar nude lipsticks mag dragen is niet aan mij besteed. Zoals eerder heb verteld: ik ben niet per sé gek op nude lippenstift. Ik houd namelijk van kleur in mijn leven.

Bobbi Brown nude lippenstift review

Toch heb ik een aantal nude lipsticks in huis. Ik vind het namelijk handig om enkele natuurlijk ogende lippenstift kleuren in huis te hebben. En aangezien ik geen bezwaar heb tegen some Royal nude, besloot ik deze Bobbi Brown nude lippenstift vaker te dragen.

Bobbi Brown Foundations

Dankzij mijn visagie werkzaamheden maakte ik kennis met de Bobbi Brown foundations. Ik heb sindsdien een aantal foundations van dit merk in mijn visagiekoffer. Bobbi Brown staat namelijk bekend om haar brede foundation range.

Deze Bobbi Brown nude lipstick is mijn perfecte match! Carnation
Bobbi Brown Lip Color Carnation (12).

Ben je super bleek, getint of donker? Bij Bobbi Brown zou je moeten slagen wanneer je op zoek bent naar een foundation. Behalve foundations staat het Amerikaanse make-up merk ook bekend om haar brede range aan nude lipsticks. Vanwege mijn positieve ervaring met de foundations, besloot ik dus de Bobbi Brown Lip Color: Carnation (nr 12) te proberen.

Meghan Markle lipstick

Carnation is het Engelse woord voor anjer. Dit klinkt redelijk klassiek. Op zich niet zo gek aangezien de kleur ook best klassiek aandoet. Het lijkt verdacht veel op de lipstick kleur die  Meghan Markle droeg tijdens haar bruiloft.

Wat is er bijzonder aan deze lipstick?

Wat mij opvalt aan deze Bobbi Brown Lip Colour lipstick is dat het veel kleurpigmenten bevat. Hierdoor hoef ik het niet 100 keer heen en weer over mijn lippen aan te brengen. Daarnaast verandert de lipstick niet drastisch van kleur als iemand met een aan andere lip kleur deze lipstick opdoet. De kleur die je ziet, is de kleur die je krijgt.

Bobbi Brown nude lippenstift review: Carnation - my lips but better
Bobbi Brown Lip Color Carnation (12)

Bobbi Brown lipstick swatches

Carnation is perzik-kleurig en heeft een lichtroze ondertoon. Ideaal voor naar het werk of in combinatie met opvallende ogen, zoals glamour of smokey eyes.

Normaliter draag ik niet zo vaak perzik kleurige lipsticks omdat ik er al snel uit zie als een stoute Barbie. Verrassend genoeg blijkt deze Bobbi Brown nude lippenstift mijn perfecte match te zijn. Als ik eerlijk ben vind ik Carnation zelfs mooier en natuurlijker ogen dan MAC Taupe. Die had ik eerder gekroond tot mijn favoriete nude lippenstift.

Bobbi Brown nude lippenstift review: Carnation - my lips but better

Bobbi Brown Carnation

Doordat mijn MAC Taupe op is, is Bobbi Brown Carnation wat mij betreft een goede vervanging. Deze Bobbi Brown nude lippenstift is definitely een 'my lips but better' kleur!

Bobbi Brown lipstick swatches
My lips but better: Bobbi Brown Lip Color Carnation

Bobbi Brown lip swatch

Ondanks dat ik al een tijdje liever matte lipsticks draag, vind ik Carnation een fijne lipstick. Deze nude lipstick hydrateert mijn lippen en dekt goed. Na het eten van 2 appels bleef de lipstick goed zitten, ondanks dat het afgeeft.

Bobbi Brown lipstick swatches
As natural as it seems: Bobbi Brown Lip Color Carnation

Waar kun je deze Bobbi Brown nude lippenstift kopen?

Make-up merk Bobbi Brown is o.a. online te koop bij Look Fantastic. Bij Douglas verkopen ze ook Bobbi Brown. Met je Douglas Beauty Card kun je er ook korting krijgen en als je voldoende punten hebt gespaard krijg je kortingsbonnen.

Deze nude lipstick reviews wil je ook lezen

Ben je gek op nude lipstick? Dan vind je deze make-up tips en reviews ook interessant om te lezen:

Wil je meer Bobbi Brown make-up reviews lezen?

Ben je op zoek naar Bobbi Brown reviews? Lees dan deze tips en reviews die ik schreef over Bobbi Brown make-up:


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Brendelien Sandy Ellioth

Sunday 5th of June 2016

Brendelien Sandy Ellioth liked this on Facebook.

Talise Loy

Sunday 5th of June 2016

Talise Loy liked this on Facebook.

Regina Spierenburg

Saturday 4th of June 2016

Regina Spierenburg liked this on Facebook.

Tara Seusjun

Saturday 4th of June 2016

Tara Seusjun liked this on Facebook.

Carmelita Bhairo

Saturday 4th of June 2016

Carmelita Bhairo liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.