Skip to Content

Deze Bobbi Brown makeup wil je hebben wanneer er weer sale is

Welke Bobbi Brown makeup is de moeite waard om te kopen? Je leest het hier in mijn Bobbi Brown makeup review.

Tegenwoordig krijg je steeds vaker korting op het Bobbi Brown assortiment. Wanneer je dit leest is er waarschijnlijk een nieuwe kortingsronde. Voorheen was dit praktisch ondenkbaar: korting krijgen op Bobbi Brown makeup.

Omdat het assortiment best groot is, geef ik je Bobbi Brown makeup tips waarvan ik vind dat het de moeite waard is om aan te schaffen. Dit scheelt je keuze stress tijdens de sale. Thank me later.

Bobbi Brown Makeup review

Op mijn blog kom je regelmatig reviews of nieuwtjes tegen over MAC Cosmetics. Over Bobbi Brown make-up heb ik tot op heden weinig geschreven. Dit is op zich best opmerkelijk, want als ik naar de inhoud van mijn visagiekoffer kijk dan zitten daar toch echt wel wat Bobbi Brown make-up tussen.

Zelfs in mijn toilettas met make-up die ik dagelijks gebruik, kun je enkele Bobbi Brown producten terug te vinden. Het is dan ook tijd voor een lijstje met Bobbi Brown aanraders.

Deze make-up parels wil je hebben wanneer er weer Bobbi Brown sale is
Bobbi Brown make-up: mijn aanraders

1. Bobbi Brown Skin Foundation SPF15

De Bobbi Brown Skin Foundation SPF15 is een lichtgewicht foundation. Het hydrateert en heeft een lichte tot medium dekking. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren variërend van zeer licht tot donker.

Ik gebruik de Skin foundation om donkere modellen op te maken tijdens fotoshoots. Met deze foundation voorkom ik dat ze grijs uitslaan. Ik heb 4 verschillende kleuren en het resultaat vind ik tot nu zeer natuurlijk ogen.

2. Foundation Stick

Deze Bobbi Brown Skin Foundation Stick is compact en het is zeer handig om mee te nemen. Het is vrij van parabenen en aluminium en bevat olijfolie extracten en shea butter. Verkrijgbaar in 36 kleurtinten.

De Skin Foundation Stick is met cream foundation in stick vorm. Je kunt het gebruiken als:

  • foundation,
  • concealer (met een lichtere kleur kun je bijv donkere kringen onder je ogen camoufleren)
  • of contour stick (wanneer je een iets donkere kleur koopt).

3. Bobbi Brown Blush

De Bobbi Brown Blush heeft een zijdezachte matte finish en blijft lang zitten. De kleuren zijn redelijk subtiel. Dit komt doordat Bobbi Brown bekend staat om hun ‘no make-up look’. Daarom heeft het make-up merk voornamelijk softe en natuurlijke kleuren in het assortiment.

4. Bobbi Brown Eyeshadow

De oogschaduw van Bobbi Brown blijft de hele dag zitten, zelfs als je geen oogschaduw primer gebruikt. Hierdoor kun je de bruintinten dus ook voor je wenkbrauwen gebruiken.

Ik gebruik heb 2 eyeshadow quads in mijn bezit waarmee ik zeer tevreden ben. Zowel de matte als de shimmer oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Lees hier mijn review over het gouden oogschaduw palette.

Deze make-up parels wil je hebben wanneer er weer Bobbi Brown sale is
Bobbi Brown make-up aanraders

5. Bobbi Brown Shimmer Brick

Ik vind Bobbi Brown Shimmer Brick een top product en kan eigenlijk niet meer zonder dit multifunctionele make-up product. Wat mij betreft is dit de musthave uit dit hele rijtje. Je kunt het namelijk op verschillende manieren gebruiken:

  • als blush,
  • highlighter
  • en oogschaduw.

Inmiddels zijn er 5 verschillende Shimmer Bricks verkrijgbaar. Ik heb de Shimmer Brick Bronze gekocht.

Nadat ik mijn blush heb aangebracht, gebruik ik de Shimmer Brick Bronze dagelijks op mijn ogen en op mijn wangen. Ik creëer hier een mooie sunkissed look mee. In de zomer, wanneer ik een mooie bruine kleur heb, gebruik het voornamelijk als blush.

6. Cheek Glow Palette

Dit palette heb ik gekocht toen ik in Zuid Afrika was en op zoek was naar een natuurlijk ogende blush en highlighter. Ik kocht toen Bobbi Brown Cheek Glow palette in de kleur Desert Rose.

Het palette heeft een cream blush en cream highlighter waarmee ik een warme en natuurlijke sunkissed glow creëer. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

7. Bobbi Brown Lip Color

Uiteraard heeft Bobbi Brown meerdere lipsticks in het assortiment, maar tot nu toe kan ik enkel iets zinnigs zeggen over de Bobbi Brown Lip Color. Het is een crème lipstick die je lippen verzorgt dankzij toevoeging van vitamine C, E en bijenwas.

Ondanks dat de lipstick romig is, is er toch sprake van een goede pigementatie en blijft het lang zitten. Ik ben in bezit van de kleur Carnation. Lees hier mijn review.

Waar kun je Bobbi Brown Make-up kopen?

Bobbi Brown kun je in Nederland online o.a. kopen in de volgende webshops:

Deze make-up tips wil je ook lezen


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Charmaine

Friday 14th of July 2017

Ik heb goeie verhalen gehoord over de shimmer brick ja. De blush en de foundation staan op mn verlanglijst!

MacBlogster

Sunday 16th of July 2017

Dat snap ik. Bobbi Brown heeft mooie producten. De Shimmer brick is wat mij betreft z'n geld dubbel en dwars waard.

chucky1012

Saturday 1st of July 2017

Prachtige producten en fijne actie ;-)

Xoxo

MacBlogster

Tuesday 4th of July 2017

Zeker. Bobbi Brown heeft een aantal mooie items in het assortiment. Helaas ken ik ze nog niet allemaal.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.