Top

Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette Full Face Look

Voor mijn verjaardag ontving ik een cadeaubon van een lieve vriendin. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik er parfum mee zou kopen, ze wilde namelijk parfum voor mij kopen maar wist niet welke geuren ik lekker vind. Toen ik de bon ontving gaf ik al aan dat de kans zeer groot zou zijn dat ik er make-up mee zou kopen. Geef een make-up freak een cadeaubon met de opdracht parfum te kopen en ze komt met make-up thuis. En zo geschiedde….. Angela kwam inderdaad met make-up thuis. Met de nieuwe limited edition Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette. 

 photo Bobbi_Brown_Sunkissed_nude_eyepalette_rose_gold_zpssyj8vpa5.jpg

De rose golden verpakking van het nieuwe Bobbi Brown limited edition oogschaduw palette

Beach Nudes Collection

Dit limited edition palette is onderdeel van de Beach Nudes Collection en bevat een 4 zomerse kleuren die uitgekozen zijn door Bobbi Brown herself. Vandaar waarschijnlijk de hoge prijs *sarcasme mode off*.

Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Blijft de hele dag zitten

Alle gekheid op een stokje; het palette ziet er chic uit en daarnaast is de spiegel een groot pluspunt. Ik mis echter wel een applicator voor een quick fix onderweg. Waarschijnlijk is de applicator niet toegevoegd omdat je geen quick fix nodig hebt als je dit aan het begin van de dag opdoet. Zelfs als je geen primer draagt. Mind you, ik heb geen vettige oogleden. Hierdoor loop het gedurende dag niet snel uit. Indien je dit wel hebt adviseer ik je om een primer te gebruiken en je ogen af te poederen.

 photo Bobbi_Brown_Sunkissed_nude_eyepalette_swatches_zpsqlbikrqq.jpg

Swatches Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Bobbi Brown Sunkissed Nude vs Urban Decay Naked 3

Het Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette doet me denken aan het Urban Decay Naked 3 palette dat meer kleuren heeft en dezelfde prijs heeft. Het voordeel van dit Bobbi Brown palette is echter dat het compacter is en de fall out is aanzienlijk minder.

Anderen lazen ook
Morphe Brushes 35P: veelzijdig palette met een MAAR
Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Full Face look Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Mijn look 

Op de foto’s waarop je een full face look ziet heb ik alle kleuren uit het Bobbi Brown oogschaduw palette gebruikt. Om het geheel niet te donker te maken, heb ik eerst de donkere kleur Smokey Brown (mat) aangebracht in mijn crease en geblend richting mijn wenkbrauw (zonder het gebruik van plakband). Vervolgens ben ik er Rose Gold (shimmery) overheen gegaan en Smokey Brown lichter geblend, tevens met behulp van de kleur Bone (mat) die ik tevens onder mijn wenkbrauwbot heb aangebracht. Pink Bellini (shimmery) heb ik aangebracht in mijn ooghoeken.

 photo Bobbi_Brown_Sunkissed_nude_eye_palette_zpsa12qja2y.jpg

Full Face Look Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Verschillende looks

Je kunt met het Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette verschillende soorten subtiele dag make-up creëren, maar ook zeker een avondmake-up. Als je de donkere kleur Smokey Brown meer aanzet, kun je smokey eyes creëren of een glamour look in combinatie met Rose Gold en/of Pink Bellini.

De kleuren zijn goed op te bouwen en blenden gemakkelijk. Vooral de lichtere kleuren, Pink Bellini en Bone moeten opgebouwd worden. Een primer of een product als Inglot Duraline zal de kleuren intenser maken.

 photo Bobbi_Brown_Sunkissed_nude_eyepalette_3_zpsrryiztwd.jpg

Full Face Look Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Verkoopinformatie Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette

Ik heb het Bobbi Brown Sunkissed Nude Eye Palette gekocht voor €50 bij Douglas. Bobbi Brown wordt tevens verkocht bij De Bijenkorf.


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar