Skip to Content

First impression: Pupa Dot Shock Collectie

Make-up merk PUPA Milano heeft een nieuwe lente/zomer collectie uitgebracht. Ik was erg benieuwd of de make-up zichtbaar zou zijn op mijn huidskleur. Gelukkig ontving ik een aantal producten uit de PUPA Dot Shock collectie zodat ik dit kon testen.

Pupa Dot Shock collectie photo Pupa_Dot_Shock_Collectie_zpslnliguke.jpg

Een deel van de PUPA Dot Shock Collectie

First Impression

Als je eens wist wat voor een stapel make-up ik in huis heb liggen, zou je gillend gek worden! Ik heb zoveel moois in huis qua make-up en haarverzorging wat ik jullie graag wil laten zien. In plaats van afwachten totdat ik toe kom aan een full (face) review, heb ik besloten of wat vaker First Impression blog artikelen te schrijven zodat ik jullie tijdig op de hoogte kan brengen van nieuwe, interessante, betaalbare of high end make-up collecties en haarverzorgingslijnen. Ik heb besloten te starten met de PUPA Dot Shock 2016 lente/zomer collectie. Goed plan, toch?

 photo Pupa_dot_shock_make-up_collectie_zpschd1lopq.jpg

Een deel van de PUPA Dot Shock Collectie

Mijn eerste keer…

PUPA Milano is zo’n make-up merk waarover ik verschillende lezeressen ‘hoorde’ praten, maar zelf nooit eerder over heb geschreven. Dit heeft grotendeels te maken met de verkrijgbaarheid van het merk. Naar mijn weten was het enkel online te koop. Dit blijkt nu anders te zijn. PUPA is nu tevens te koop bij DA of bepaalde Etos filialen.

Pupa Dot Shock collectie photo Pupa_dot_shock_eyeshadow_zpskw9p14lk.jpg

PUPA Dot Shock Eyeshadow Palette, kleur 001

Aangezien er voldoende make-up merken zijn waarmee ik mij kan vermaken, kwam het nooit in mij op om make-up te kopen van PUPA. Dankzij een bezoek aan het PR bureau dat PUPA in haar portefeuille heeft, kreeg ik de kans om nader kennis te maken.

Uit de PUPA Milano Dot Shock collectie ontving ik:

PUPA Dot Shock Eyeshadow Palette, kleur 001

Pupa Dot Shock collectie photo Swatches_Pupa_Dot_shock_eyeshadow_zpsvnlwjglz.jpg

Swatches PUPA Dot Shock Eyeshadow Palette, kleur 001

Toen ik aanvankelijk het PUPA Dot Shock Eyeshadow Palette openmaakte, dacht ik “dit zal vast en zeker niet te zien zijn op mijn huidskleur.” Hier moet ik op terugkomen. De swatches op mijn hand zijn namelijk goed gepigmenteerd. Hierdoor heb ik het vermoeden dat de kleuren goed zichtbaar zullen zijn op mijn oogleden en voornamelijk als highlighter kleuren zullen functioneren.

Miss PUPA Ultra Brilliant Lipstick, kleur 001

Pupa Dot Shock collectie photo Pupa_dot_shock_lipstick_zpsytdnyzap.jpg

Miss PUPA Ultra Brilliant Lipstick, kleur 001

De lipstick daarentegen vond ik tegenvallen qua kleur. Te licht en daardoor te fout. Ik had gedacht dat de kleur warmer zou uitvallen op mijn lippen. Hier heb ik mij in vergist aangezien de lipstick een semi-transparante finish heeft.

Pupa Dot Shock collectie photo Swatch_Pupa_Dot_Shock_lipstick_zps8cv3urma.jpg

Swatch: Miss PUPA Ultra Brilliant Lipstick, kleur 001

Tevens vind ik dat de lipstick redelijk vlekkerig/ strepering oogt op donkere lippen, vooral als je het aanbrengt zonder lipstick kwastje.Als je lichtere lippen hebt, kun je Miss PUPA Ultra Brilliant Lipstick waarschijnlijk wel hebben. Met een lipkleur zoals ik zou ik deze lipstick niet gebruiken zonder een lippotlood, mocht je toch over willen gaan tot een aanschaf.

Pupa Dot Shock collectie photo Lip_swatch_Pupa_Dot_shock_lipstick_zpsld5h6cgb.jpg

Lip swatch: Miss PUPA Ultra Brilliant Lipstick, kleur 001

Verkoopinformatie PUPA Dot Shock Collectie

Te koop bij DA, en aantal Etos filialen en op de website van Pupa.nl.

  • PUPA Dot Shock Eyeshadow Palette. Verkrijgbaar in 2 kleuren, prijs: €22,95
  • Miss PUPA Ultra Brilliant Lipstick. Verkrijgbaar in 4 kleuren, prijs €16,50
  • PUPA Lasting Color Gel. Verkrijgbaar in 2 kleuren, prijs €7,25

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tro Vey

Monday 6th of June 2016

Helemaal niet, gewoon te inwit voor joh, alles ziet er uit als moddervlekken of oranje vlekken hahaha.

Mariska

Sunday 5th of June 2016

Vind Pupa toch best wel een fijn merk! Dat palette ziet er leuk uit en de kleurtjes lijken me ook goed :D

MacBlogster

Sunday 5th of June 2016

Dit is mijn 1e ervaring met dit merk. Van deze lipstick ben ik niet weg, maar dit oogschaduw palette vind ik wel mooi. Heb jij meerdere make-up van Pupa in huis?

MacBlogster

Saturday 4th of June 2016

First impression: Pupa Dot Shock Collectie https://t.co/9sjfCsVCtq

Sabine Overduin

Saturday 4th of June 2016

Ohh damn te leuk ?

MacBlogster

Saturday 4th of June 2016

Aangenaam verrast! https://t.co/9sjfCsVCtq https://t.co/Eb41F1rUOk

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.