Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Oogschaduw & lipsticks: INGLOT Freedom System

In augustus 2013 bezocht ik de INGLOT winkel in Rotterdam om een Freedom System palette samen te stellen. In dit blog artikel  liet ik jullie onder andere zien welk palette ik destijds heb samengesteld. Onlangs realiseerde ik mij dat ik echter nooit swatches heb laten zien van de lipsticks en oogschaduw die ik heb uitgekozen. 
 photo INGLOTFreedomSystem1_zps7e58adea.jpgHet INGLOT Freedom System heeft verschillende formaten. Ik mocht een palette samenstellen waarvoor ik 5 oogschaduw en 5 lipsticks selecteerde.

 photo INGLOTFreedomsystem2_zpsc1fa9ca2.jpgAangezien het toen mooi weer was, heb ik redelijk wat zomerkleuren geselecteerd, maar ook juist een paar kleuren die ik normaliter niet zo snel zou uitkiezen. Ik besloot wel in mijn comfort zone te blijven door kleurnuances te kiezen die goed met elkaar te combineren zijn, maar ook goed gemengd kunnen worden. Hierdoor kan ik verschillende kanten uit. You know, ik houd van multifunctioneel 🙂

INGLOT Freedom System photo SwatchesINGLOTFreedomSystem_zpsd37269dd.jpgHet INGLOT Freedom System heeft verschillende formaten. Ik mocht een palette samenstellen waarvoor ik 5 oogschaduw en 5 lipsticks selecteerde. Nu laat ik enkel de meest opvallende lipstick swatches zien en wat het resultaat is als ik deze meng:
Swatches INGLOT Freedom System Lipstick paars photo SwatchesINGLOTFreedomSystemlipstickpaars_zpse2db8ecd.jpgPaarse lipstick

Swatches INGLOT Freedom System Lipstick koraal photo SwatchesINGLOTFreedomSystemlipstick_zps1f30ae66.jpg
Koraalkleurige lipstick

Swatches INGLOT Freedom System lipstick combinatie photo SwatchesINGLOTFreedomSystemcombilipstick2_zpsb05e3581.jpg
Combinatie van 3 lipsticks

 photo SwatchesINGLOTFreedomSystemcombilipstick_zps73401177.jpg
Combinatie van 2 lipsticks

 photo LipstickSwatchesINGLOTFreedomSystem_zps130b8d17.jpg Nogmaals een overzicht van de meest opvallende lipsticks en de combinaties die ik heb gemaakt. Helaas zie je door het lichtval de kleur niet goed op de rechterfoto beneden.

Q | Wat vind je van het INGLOT Freedom System palette dat ik heb uitgekozen? Welke kleur mist er volgens jou in het palette en adviseer je mij om de volgende keer te kopen?

Anderen lazen ook
Make-up waarvan ik hoop dat het nooit kapot valt!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. facebook_homemadepicturemania.saononac says

  Dat ziet er zo mooi uit!
  Bestaat deze shop nog steeds? Een bekende make-up store is toch opgedoekt?

  • MacBlogster says

   Hoi Ike, INGLOT is failliet gegaan vorig jaar. Ze zouden een doorstart maken en alle winkels zijn gesloten. ls het goed is, zijn er nog 2 winkels open in Amsterdam en Amersfoort. Een Nederlandse webshop is inmiddels online.
   De pop-up store in Rotterdam was tijdelijk en is er niet meer. Volgens de berichten was het een groot succes.

 2. Mayra says

  Lieve MACblogster

  Ik vind je blog echt heel lewuk en leerzaam maar wil ik m gauw op mn samsung galaxy lezen gaat je site heel traag en past ie zich ook niet aan tot mobile site, doe ik iets fout?

  • MacBlogster says

   Hoi Mayra, dank je voor je comment. In principe is het de bedoeling dat mijn site zich aanpast en je een mobiele layout te zien krijgt. Zelf zie ik dit namelijk wel (zowel op Android telefoon als op i-Phone).
   Ik zal even uitzoeken waar het aan kan liggen, want dit is uiteraard niet de bedoeling.

 3. Linda says

  Ik heb laatst voor een vriendin mijn 120 Inglot kleuren geswatcht. Als je het leuk vind dan kan ik je toevoegen aan de Skydrive.

 4. Anouschka says

  Ow wow, jij staat echt met elke kleur op je lippen! Die koraal is echt heel mooi! (Mijn favoriet!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.