Skip to Content

Oogschaduw & lipsticks: INGLOT Freedom System

In augustus 2013 bezocht ik de INGLOT winkel in Rotterdam om een Freedom System palette samen te stellen. In dit blog artikel  liet ik jullie onder andere zien welk palette ik destijds heb samengesteld. Onlangs realiseerde ik mij dat ik echter nooit swatches heb laten zien van de lipsticks en oogschaduw die ik heb uitgekozen. 
 photo INGLOTFreedomSystem1_zps7e58adea.jpgHet INGLOT Freedom System heeft verschillende formaten. Ik mocht een palette samenstellen waarvoor ik 5 oogschaduw en 5 lipsticks selecteerde.

 photo INGLOTFreedomsystem2_zpsc1fa9ca2.jpgAangezien het toen mooi weer was, heb ik redelijk wat zomerkleuren geselecteerd, maar ook juist een paar kleuren die ik normaliter niet zo snel zou uitkiezen. Ik besloot wel in mijn comfort zone te blijven door kleurnuances te kiezen die goed met elkaar te combineren zijn, maar ook goed gemengd kunnen worden. Hierdoor kan ik verschillende kanten uit. You know, ik houd van multifunctioneel 🙂

INGLOT Freedom System photo SwatchesINGLOTFreedomSystem_zpsd37269dd.jpgHet INGLOT Freedom System heeft verschillende formaten. Ik mocht een palette samenstellen waarvoor ik 5 oogschaduw en 5 lipsticks selecteerde. Nu laat ik enkel de meest opvallende lipstick swatches zien en wat het resultaat is als ik deze meng:
Swatches INGLOT Freedom System Lipstick paars photo SwatchesINGLOTFreedomSystemlipstickpaars_zpse2db8ecd.jpgPaarse lipstick

Swatches INGLOT Freedom System Lipstick koraal photo SwatchesINGLOTFreedomSystemlipstick_zps1f30ae66.jpg
Koraalkleurige lipstick

Swatches INGLOT Freedom System lipstick combinatie photo SwatchesINGLOTFreedomSystemcombilipstick2_zpsb05e3581.jpg
Combinatie van 3 lipsticks

 photo SwatchesINGLOTFreedomSystemcombilipstick_zps73401177.jpg
Combinatie van 2 lipsticks

 photo LipstickSwatchesINGLOTFreedomSystem_zps130b8d17.jpg Nogmaals een overzicht van de meest opvallende lipsticks en de combinaties die ik heb gemaakt. Helaas zie je door het lichtval de kleur niet goed op de rechterfoto beneden.

Q | Wat vind je van het INGLOT Freedom System palette dat ik heb uitgekozen? Welke kleur mist er volgens jou in het palette en adviseer je mij om de volgende keer te kopen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Friday 4th of April 2014

Waarom 1001 lipsticks kopen als je kleuren kunt mengen die je al in huis hebt? Deze zomerse kleuren creëerde ik: http://t.co/LIo14nlqaP

MacBlogster

Friday 4th of April 2014

Waarom 1001 lipsticks kopen als je kleuren kunt mengen die je al in huis hebt? Deze zomerse kleuren creëerde ik: http://t.co/LIo14nlqaP

Anouschka

Sunday 30th of March 2014

Ow wow, jij staat echt met elke kleur op je lippen! Die koraal is echt heel mooi! (Mijn favoriet!!)

Linda

Thursday 20th of March 2014

Ik heb laatst voor een vriendin mijn 120 Inglot kleuren geswatcht. Als je het leuk vind dan kan ik je toevoegen aan de Skydrive.

MacBlogster

Friday 21st of March 2014

Hoi Linda, 120 kleuren swatchen, da's best veel! Ik ben wel benieuwd naar je foto's.

Mayra

Wednesday 5th of March 2014

Lieve MACblogster

Ik vind je blog echt heel lewuk en leerzaam maar wil ik m gauw op mn samsung galaxy lezen gaat je site heel traag en past ie zich ook niet aan tot mobile site, doe ik iets fout?

MacBlogster

Wednesday 5th of March 2014

Hoi Mayra, dank je voor je comment. In principe is het de bedoeling dat mijn site zich aanpast en je een mobiele layout te zien krijgt. Zelf zie ik dit namelijk wel (zowel op Android telefoon als op i-Phone). Ik zal even uitzoeken waar het aan kan liggen, want dit is uiteraard niet de bedoeling.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.