Top

Opening INGLOT Brand Store Amsterdam

Vandaag is de opening van de INGLOT Brand Store in hartje Amsterdam. Ben jij 1 van de eerste 64 klanten? Dan ontvang je een speciale verrassing.
Opening INGLOT Brand Store

Ondanks Stores in Londen, New York, Milaan en Las Vegas was er tot voor kort enkel een INGLOT Brand Store te vinden in Amersfoort, nadat de winkels in Amsterdam en Rotterdam plotseling hun deuren sloten. Not any more. Op zaterdag 13 mei 2017 kun je van 10.00 tot 19.00 uur de nieuwe INGLOT store in Amsterdam bewonderen onder het genot van een hapje, een drankje, muziek. Ben jij 1 van de eerste 64 klanten? Dan ontvang je een speciale verrassing.

INGLOT Brand Store Amsterdam

INGLOT Brand Store Amsterdam

Freedom System

De make-up van INGLOT is vrij van parabenen en wordt niet op dieren getest. Zoals ik eerder aangaf krijg je als Make-up Artist korting op het INGLOT assortiment. Voorheen bestelde ik dus regelmatig INGLOT make-up online vanwege het handige Freedom System.

 photo INGLOT_Freedom_System_zpscp6rdqdd.jpg

v.l.n.r. Freedom Revolution oogschaduw | INGLOT Freedom System | Rimmel London Magnif’Eyes | Urban Decay oogschaduw primer

Online bestellen

Het nadeel van online bestellen is dat je de daadwerkelijke kleuren niet altijd goed kunt zien en ik dus regelmatig via Google op zoek moest naar swatches. Gelukkig heb ik nu de mogelijkheid om de kleurende in levenden lijve te zien zonder vanuit Rotterdam naar Amersfoort te hoeven afreizen.

professionele makeup merken waar visagisten mee werken photo Inglot_zpsmonh1tp3.jpg

INGLOT Freedom System | INGLOT Duraline

Je vindt de nieuwe INGLOT Brand Store aan de Kalverstraat 64 in Amsterdam. Als je langs gaat om de nieuwe INGLOT Store in Amsterdam te bekijken, ga dan ook even langs bij Make-up Forever en de 3 verdieping tellende Lush Flagship Store.

OPENINGSTIJDEN INGLOT BRAND STORE

  • Adres: Kalverstraat 64, Amsterdam
  • zondag en maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
  • donderdag: 10:00 – 21:00 uur
Anderen lazen ook
Hip Hotspot Amsterdam: V Loft

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar