Top

Make Up Forever & Lush Flagship Store in Nederland

Nederland is 2 winkels rijker waar het hart van de echte beauty lover harder van zal kloppen, namelijk: de allereerste Make Up Forever Store in Nederland en een heuse Lush Flagship Store met maar liefst 3 verdiepingen en exclusieve producten.Make Up Forever in Amsterdam!

Omdat Make Up Forever voorheen niet verkocht werd in Nederland, ging ik tot voor kort speciaal naar Parijs om make-up in te slaan. Gelukkig hoeft dit sinds kort niet meer aangezien Amsterdam een Make Up Forever Store rijker is. Dit is de enige winkel in Nederland en je kunt de winkel vinden aan de Huidenstraat 21.

 photo Make_up_Forever_Store_zpscv8irsv4.jpg

Make Up Forever Store

Openingstijden Make Up Forever Store

 • zondag en maandag: 12:00 – 18:00 uur
 • dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 10:30 – 18:00 uur
 • donderdag: 10:30 – 21:00 uur
 • Adres: Huidenstraat 21, Amsterdam

1e MUFE winkel in Nederland

Make Up For Ever, afgekort MUFE, is in 1984 opgericht en richt zich op make-up liefhebbers en professionals. MUFE behoort tot de LVMH groep waar onder andere ook Louis Vuitton, Givenchy, Dior en Kenzo onder vallen.

De 1e Make Up Forever Store in Nederland

Dit Make Up Forever Color Palette staat hoog op mijn visagie wensenlijstje

Wat maakt dat je als beauty liefhebber naar deze winkel toe moet? Je kunt er van alles vinden in verschillende kleur ranges en van alles samenstellen. Dit geldt niet alleen voor foundations, maar ook voor glitter pigment en blushes. Zo kocht ik in Parijs een cream blush in de kleur oranje, die ik tevens als oogschaduw gebruik.  Ook kocht ik een zeer subtiele bronzer die exact bij mijn huidskleur past.

Anderen lazen ook
Waarom ik ben overgestapt op Paula's Choice skincare

Lush Flagship Store

Ook Lush heeft haar 1e Nederlandse Flagship Store in Amsterdam doen neerstrijken. Sinds vrijdag 17 maart 2017 kun je terecht aan de Kalverstraat 121-123 voor drie verdiepingen met verse, handgemaakte cosmetica en een extra uitgebreide collectie.

 photo Lush_Flagship_store_Amsterdam_zpslqqyasz0.jpg

Lush Flagship Store Amsterdam | Foto ©Marilyn Bartman

Het interessante aan deze nieuwe Lush vestiging is het Hair Lab op de begane grond waar je je haar kunt laten verzorgen met Lush haarproducten. Zie hier mijn ervaring met de haaproducten van Lush.

Op de eerste verdieping vind je verschillende soorten huidverzorging met o.a. een uitgebreide collectie aan massage bars en een Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies. Ook worden hier als enige plek in Nederland Lush bath oils verkocht.

 photo Lush_flagship_store_amsterdam_2_zpsvxk057cd.jpg

Lush Bath Bombs

Boven in het pand is een speciale ruimte gecreëerd met door Lush ontwikkelde parfums en een exclusieve muziekcollectie. Deze Flagship Store in Amsterdam is daarmee de 3e winkel wereldwijd die zo’n muziekcollectie heeft. Beter, want in deze ruimte kunnen er namelijk ook feestjes worden georganiseerd.

Openingstijden Lush Flagship Store

 • zondag en maandag: 12:00 – 18:00 uur
 • dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag:: 10:00 – 18:00 uur
 • donderdag: 10:00 – 21:00 uur
 • Adres: Kalverstraat 121-123, Amsterdam

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Ik ben zelf ook niet graag in de binnenstad, maar het wordt een goed moment om een paar winkels te bezoeken (MAC Pro Store, Make-up Studio, LUSH, NYX, Backstage, MUFE) die redelijk dicht bij elkaar zitten. Dat is dan wel weer leuk, toch? 😉

 1. Leyli says

  Realyyyy? Makeup for ever in amsterdam?, bent u daar geweest? Waarom hoor ik niks van beauty blogger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar