Skip to Content

Update na 1 jaar: kun je vaseline als skincare gebruiken voor een Droge huid & vaseline ?

Droge huid en vaseline als skin care: mijn update na 1 jaar. Zie hier of ik nog steeds een onrustige huid heb en hoe ik puistjes en pigmentvlekken verwijder.

In het blog artikel ik gebruik vaseline als skin care en dit is het resultaat, kun je lezen dat ik vaseline combineer met de volgende producten als onderdeel van mijn skin care routine:

Heb ik nog steeds last van puistjes?

Droge huid en vaseline: het resultaat

Omdat ik vragen kreeg over hoe het nu met mijn droge huid is gesteld, besloot ik een update te plaatsen, aangezien ik deze combinatie inmiddels een jaar gebruik. In het bijgevoegde filmpje kun je zien hoe mijn huid er nu uitziet.

Ik heb een close up video opgenomen zodat je goed kunt zien of mijn huid er wel of niet onrustig uitziet. Wat vind je van het resultaat?

Anderen lazen ook: 8 Verrassende manieren waarop je Sudocrem kunt gebruiken

Droge huid & vaseline als skin care: mijn update na 1 jaar

Hierdoor krijg ik een mooie huid

Zoals je kunt zien in het onderstaande filmpje, heb ik geen opvallende oneffenheden of puistjes meer in mijn gezicht. Ook niet op mijn wangen. Ik heb geen droge huid meer. Ik denk dat dit deels komt doordat ik:

  • dagelijks veel groenten eet: meer dan 500 gram per dag,
  • 2 liter water en kruidenthee drink
  • en supplementen slik.

Vaseline & rozenwater

Zoals in het filmpje aan de orde komt heb ik vaseline gecombineerd met verschillende producten. Echter zoals je op de onderstaande Instagram foto kunt zien, gebruik ik vaseline het liefst in combinatie met rozenwater.

Droge huid en vaseline als skin care: update na 1 jaar

Dit product verwijdert pigmentvlekken

Behalve dit gebruik ik tegenwoordig ook weer de 1 % BHA Lotion van Paula’s Choice. Ideaal om pigmentvlekjes mee te verwijderen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld puistjes. Mijn gezicht was ik momenteel met de face wash voor de gevoelige huid van AnnaYake.

Anderen lazen ook: Thank me later, deze 3 cleansers voorkomen een droog gezicht

Waarom vaseline?

Wil je weten waarom ik ben overgestapt op het gebruik van vaseline en rozenwater? Dit komt door de skin care kosten die ik bespaar, maar ook door huidspecialisten als Jetske Ultee en Paula Begoun. Lees verdere details in het blog artikel: vaseline op mijn gezicht en dit is het resultaat.

Huidverzorging tips

Deze skincare tips vind je ook interessant

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Wednesday 22nd of March 2017

Dat klinkt goeds en wat een mooie producten!

Brennie

Wednesday 22nd of March 2017

Mooi om het resultaat te zien van enkel vaseline gebruiken.

Ik gebruik het 's avonds als extra voeding en soms extra over mijn dagcrème, voornamelijk in de winter. Overdag heeft mijn huid een SPF nodig, omdat ik zeer snel verbrand en pigmentvlekken krijg, alleen vaseline gaat bij mij niet op. Ik gebruik het merk DARO, deze zit in een tube dat vind ik prettiger in gebruik, vooral als het bijna op is.

MacBlogster

Friday 24th of March 2017

Daro ken ik zelf niet, maar het is zeker handig dat het in een tube zit. Gaat gemakkelijker mee in je tas. Ik heb nu een grote pot vaseline voor thuis en een kleinere voor in mijn tas. Een tube zou handiger zijn. Aan de andere kant kan ik zo'n pot ook weer gemakkelijker vinden in mijn tas ;-) In de winter gebruik ik het ook 's avonds, maar als het zonniger is gebruik ik niks of gewoon een serum.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.