Top

Color Block Lips: spice up your (lipstick) life

Als je Color Block lips creëert gebruik je 2 verschillende kleuren lipsticks. Dit kunne felle lipsticks zijn, dit zie je het meeest vooral op de catwalk, maar ook met nude lipsticks kun je een mooi look creëren. Kijk maar!

Sommige trends gaan nooit weg. Elk jaar als de lentecollecties haar intrede doen, verschijnt er een kleurige color block lip op de catwalk. I like it! Juist omdat omdat je er er mooie combinaties mee kunt maken die zowel subtiel of extreem kunnen zijn. En het geweldige aan color block lips vind ik dat het gemakkelijk te creëren is. Binnen een zucht en een scheet. Niks ingewikkeld. Kortom, spice up your (lipstick) life.

Mijn Color Block Lips op de bovenstaande Instagram foto heb ik gecreëerd met deze MAC lipstick en evenals deze MAC lipstick.

Liquid lipsticks vs normale lipsticks

Color block lips kun je creëren met zowel liquid lipsticks als normale lipsticks.

Nude Color Block Lips

Color block lips worden ook wel two tone lips genoemd. Meestal zie je felle color block lips, maar je kunt ook gerust een subtiele color block lip creëren. Zie de onderstaande foto.

Anderen lazen ook
Blog beginnen? Lees eerst deze tips

Color block lips: spice up your lipstick life

Color block lips: nude lipsticks

Nude lipsticks

Door met nude kleuren te werken, kun je een mooi effect creëren waarmee je gerust naar het werk kunt. Op de bovenstaande foto zie je de lipstick kleuren Milani Matte Naked en Rose Femme.

Color block lips: spice up your life

NYX lip lingerie lipsticks

Ook kun je bijvoorbeeld NYX Lip Lingerie gebruiken voor het creëren van een mooie Nude Color Block Lip. Deze liquid lipsticks kun je hier kopen.

Felle Lipsticks

Mijn Color Block Lips op de bovenstaande Instagram foto heb ik gecreëerd met deze MAC lipstick en evenals deze MAC lipstick.

Two tone lipsticks photo MAClipsticks_zpsb0c81b7b.jpg

Felle MAC lipsticks

Rimmel London Apocalips

Liquid lipsticks van een goede kwaliteit zijn de onderstaande Rimmel London Apocalips. Deze liquid lipsticks zijn betaalbaar en blijven lang zitten. Je kunt hier mijn Rimmel London Apocalips Stellar review lezen.

Two tone lipsticks photo apocalips-rimmel_zps76b1cec3.jpg

Rimmel London Apocalips

Verkoopinformatie: Rimmel Apocolips koop je hier.

Black Opal lipsticks


Black Opal lipsticks heeft tevens bijzondere kleuren waarmee je Color Block Lips kunt creëren. Lees hier mijn review over de Black Opal lipsticks.

Black Opal Color Splurge

Black Opal Color Splurge

Verkoopinformatie: Black Opal Color Splurge lipsticks koop je hier.

Lees ook


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Hoi Ike, de kleuren zijn (van links naar rechts):
   Viva Glam III
   Morange
   Candy Yum Yum
   Candy Heroine

 1. Sarah says

  De Nude lip is echt heel mooi. Die felle kleuren zijn wel gedurfd, maar als je het wat subtieler aan zou pakken, wel gangbaar denk ik. Ik zou dan gaan voor een rood en een coral kleur zodat er net aan een overgang zit. Leuke post! Xx

  • MacBlogster says

   Hoi Sarah, dank je. Ik ben zelf van de felle kleuren, dus had niet zo snel stil gestaan bij een nude color block lip. Ik heb onlangs wat koraal kleuren voor mijzelf gekocht, dus ben idd benieuwd hoe de combi mij staat die jij oppert.

 2. Esther says

  Ik heb een aantal Rimmel London lipstick gekocht bij de online drogist. Die lipstick is mijn favorite, omdat ze heel lang blijven zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar