Top

Zwarte lipstick: YAY or NAY? – Shoplog The Body Shop & Make-up Spot

Zwarte lipstick: Yay or Nay? Draag je dit graag of durf je dit niet? In mijn Shoplog video laat ik zien waar ik deze mat zwarte lipstick op de kop tikte voor maar €4,49. Ook laat ik de inhoud van mijn Urban Decay goodiebag (ik kan je nu al verklappen dat er erg blij mee ben!) en mijn sale aankopen bij The Make-up Spot & The Body Shop. 

Make-up en skin care 

Onlangs plaatste ik een bestelling bij The Make-up Spot en The Body Shop tijdens de SALE. Ik had namelijk een aantal skin care en make-up producten nodig voor mijn visagie opleiding. In mijn Shoplog video vertel ik welke make-up en skin care ik heb gekocht. Ook laat ik de inhoud van mijn goodiebag zien die ik kreeg bij de opening van Urban Decay Rotterdam. Wat vind je van de inhoud?
Zwarte lipstick & ander make-up

Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen houd ik van opvallende lipstick kleuren. Lekkere felle lipstick of goed donker; ik vind het allemaal geweldig! Aangezien ik nog geen zwarte lipstick had, werd het tijd om er één aan te schaffen. Wat vind je er van: Yay or Nay? Zou jij zelf ook zwarte lipstick kopen of ga je liever voor een nude lipstick?

Anderen lazen ook
Gespleten nagels: deze 5 nagel producten hebben mij geholpen
 photo Zwarte lipstick mat_La_girl_raven 1_zpsmvyfckbi.png

Mat zwarte lipstick van LA Girl

Ben je geïnteresseerd in de make-up en skin care die ik heb gekocht en je in mijn Shoplog voorbij hebt zien komen. Zie hier alle informatie (klik op de linkjes voor meer verkoopinformatie).

Zwarte lipstick kopen

De mat zwarte lipstick die ik op heb in mijn Shoplog is van LA Girl. De kleur: Raven. Prijs: €4,49 per stuk. LA Girl kun je in Nederland in deze webshop kopen.

webshops waar ik mijn beauty producten koop

The Body Shop skin care voor de gevoelige huid

The Body Shop skin care kopen

De skin care voor de gevoelige huid kocht ik online bij The Body Shop. Ik heb deze producten gekocht omdat ze ‘Cosmetics Cop Paula proof‘ zijn en er dus huidvriendelijke ingrediënten in zitten.

Urban Decay make-up kopen

De inhoud van mijn Urban Decay goodiebag kun je in de webshop van ICI Paris XL kopen.

Online shoppen bij The Make-up

Kijk uit! Online shoppen bij The Make-up Spot is verslavend. Ze hebben vaak make-up en andere producten in de sale, waardoor je regelmatig koopjes op de kop kunt tikken.

Q | Wat vind je van de inhoud van mijn Shoplog?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Prachtige producten!
  Wat zal jij veel geld besteden in een jaar tijd om voor je visagie opleiding benodigdheden aan te schaffen.
  De lipstick staat je mooi.

  Fijne dag Xoxo

  • Macblogster says

   Haha, het kost inderdaad wel wat centen, maar omdat ik als blogger het 1 en ander aan make-up krijg opgestuurd of heb gekocht, kan ik aardig vooruit. Voorheen gaf ik veel make-up weg, foundations bijvoorbeeld omdat het niet bij mijn huidskleur paste, maar nu gaat het in mijn visagiekoffer 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar