Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Urban Decay Stay Naked rekent af met schoonheidsideaal

Urban Decay Stay Naked rekent af met het 13 in een dozijn schoonheidsideaal dankzij Lizzo, en lanceert vegan make-up lijn.

Urban Decay Stay Naked rekent af met schoonheidsideaal

Urban Decay heeft zich de afgelopen periode opnieuw uitgevonden en heeft een nieuwe boodschap: “we can be whatever the f*** we want.” Dit blijkt, want 1 van de hoofdrolspelers in hun nieuwe beauty campagne Pretty Different, is niemand minder dan Lizzo die in geen enkel opzicht voldoet aan het Westerse schoonheidsideaal.

Pretty Different

Net voor de zomer kondigde Urban Decay al aan dat Lizzo 1 van de hoofdrollen speelt in hun Pretty Different campagne. De campagne is een eerbetoon aan individualiteit, met name feit dat iedereen verschillend is en dit juist een verrijking is.

Met deze campagne neemt Urban Decay duidelijk afstand van het heersende schoonheidsideaal: “schoonheid is een hersenloze routine geworden. We leven in een wereld waar 13 in een dozijn tutorials gaan over het creëren van ‘het perfecte uiterlijk’. Ze zeggen allemaal hetzelfde: we moeten onszelf zijn, maar er hetzelfde uitzien. Het is allemaal dezelfde Sh*t,” aldus Wende Zomnir, oprichter van Urban Decay.

Urban Decay Stay Naked rekent af met schoonheidsideaal
Urban Decay Stay Naked foundations & concealers

Urban Decay Stay Naked

Als onderdeel van de campagne heeft het rebelse make-up merk een nieuwe lijn gelanceerd: Urban Decay Stay Naked, bestaande uit de volgende vegan make-up producten:

  • Vice Lip Chemistry: een vegan, high-gloss lip tint die reageert op de pH-waarde van je lippen en hierdoor binnen een paar minuten een unieke lipkleur creëert. Blijft tot 5 uur zitten, smooth en glossy, maar plakt niet. Heeft een lichte, balsemachtige textuur en hydrateert je lippen.
Urban Decay Stay Naked rekent af met schoonheidsideaal
Urban Decay Vice Lip Chemistry
  • Stay Naked Weightless Liquid Foundation: een nieuwe real-skin vegan foundation die waterproof en matte is. Urban Decay claimt dat deze gewichtloze foundation 24 uur blijft zitten en de zichtbaarheid van je poriën vermindert. Verkrijgbaar in 50 kleuren met verschillende ondertonen.
Anderen lazen ook
MiMax Make-up: nieuw merk voor getinte & donkere vrouwen!
Urban Decay Stay Naked rekent af met schoonheidsideaal
Urban Decay Stay Naked foundation swatches
  • Stay Naked Correcting Concealer:  een vegan concealer die ook waterproof en matte is. Blijft ook 24 uur zitten en verkrijgbaar in 25 kleuren met verschillende ondertonen.
Urban Decay Stay Naked rekent af met schoonheidsideaal
Urban Decay Stay Naked concealer swatches

Dit vind je ook interessant

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar