Top

5 Urban Decay ‘inspired by’ oogschaduw paletten

5 Urban Decay ‘inspired by’ oogschaduw paletten voor als je op zoek bent naar goedkopere opties voor de Naked 1, Naked 2 en Naked 3 paletten. 

In mijn visagiekoffer heb ik een Urban Decay Naked 3 palette. Hier zitten mooie rose-gold en bronze oogschaduw kleuren in. Omdat ik ook zo’n palette voor eigen gebruik wil hebben, ging op zoek naar goedkopere alternatieven. Mijn onderzoek heeft uitgewezen dat dit de 5 beste Urban Decay inspired paletten zijn om zowel naked looks voor overdag te creëren als smokey en glamour eyes

Urban Decay inspired oogschaduw paletten

DIt zijn 5 Naked inspired oogschaduw paletten met veel naturel en nude kleuren

5 Urban Decay ‘inspired by’ oogschaduw paletten

1. Makeup Revolution: Iconic 3

Dit Makeup Revolution Redemption Iconic 3 oogschaduw palette wordt gezien als een exacte dupe van Urban Decay’s Naked 3. Mocht je de prijs van het Naked 3 palette te hoog vinden, dan is dit een goed alternatief.

Naked inspired oogschaduw paletten photo Makeup_revolution_iconic_3_zpsfdyfz2qp.jpg

Makeup Revolution Iconic 3 palette

Verkoopinformatie: Het Makeup Revolution Iconic 3 palette is te koop via Boozyshop voor €4,95 (klik op de link).

2. Sleek iDivine Au Naturel

Het Sleek iDivine Au Natural palette heeft een mooie kleurencombinatie waarmee je verschillende looks kunt maken, van een all natural look geschikt voor het werk tot smokey eyes.

Naked inspired oogschaduw paletten photo Sleek_iDivine_au-Naturel_zpsim3d568o.jpg

Sleek iDivine Au Natural palette

Verkoopinformatie: Dit Sleek iDivine Au Natural palette is te koop via Themakeupspot voor €10,49 (klik op de link).

3. Morphe 35N Matte Palette

Inmiddels heb ik 2 Morphe oogschaduw paletten in mijn bezit. Over de pigmentatie hiervan ben ik goed te spreken. Aangezien de oogschaduw paletten van Morphe volgens verschillende visagisten en bloggers van goede kwaliteit zijn (ze worden vergeleken met de oogschaduws van MAC en Magic Geek), wilde ik graag een aantal paletten aanschaffen, waaronder dit Morphe 35N palette met verschillende matte kleuren. 

Anderen lazen ook
A girl can't have enough red lipstick

Naked inspired oogschaduw paletten photo Morphe_35N_Matte_Palette_zpsquv6nwhf.jpg

Morphe 35N palette

Inmiddels heb ik dit Morphe 35N oogschaduw palette gekocht. Ik ben er erg blij mee en gebruik het regelmatig tijdens visagie klussen als ik modellen opmaak. Het bevat een groot aantal nude kleuren en roze tinten. Ook kun je er smokey eyes mee creëren. Ideaal!

Verkoopinformatie: het Morphe Brushes Matte Palette is te koop via TheMakeupSpot voor €25,99 (klik op de link).

4. MUA Undress me too

Hier kan ik kort en krachtig over zijn: het MUA Undress me too oogschaduw palette  is volgens velen een dupe van het Naked 2 palette van Urban Decay. Desondanks zijn niet alle kleuren even goed gepigmenteerd. Hoe dan ook, voor de prijs mag je niet klagen en kan het de moeite waard zijn om het alsnog aan te schaffen.

Naked inspired oogschaduw paletten photo MUA_Undress_me_too_jpg_zpszhrk5saj.jpg

MUA Undress me too palette

Verkoopinformatie: dit MUA Undress me too palette is te koop via Kruidvat voor €5,99 (klik op de link).

5. Freedom Makeup: Pro Decadence Magic Palette

Ik gebruik zelf een Freedom Makeup Pro 32 Eye Collection palette waar al de nodige nude en taupe kleuren in zitten. Omdat ik graag een palette wil met meer met meer nude kleuren (neutrals), ging ik op zoek naar een palette met meer neutrals. Tijdens mijn zoektocht kwam ik het Freedom Makeup Pro Decadence Magic Palette tegen (da’s nog eens een mondvol…).

Naked inspired oogschaduw paletten photo freedom-makeup-london-freedom-pro-decadence-palett_zpso51kyeik.jpg

Freedom Pro Decadence Magic Palette

Verkoopinformatie: het Freedom Pro Decadence Magic palette is te koop via Boozyshop voor €8,99 (klik op de link).

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Angela Loy says

    Ik heb het Pro palette van Freedom Makeup London in mijn visagiekoffer zitten. Er zitten verschillende kleuren in waar ik allerlei kanten mee op kan. De pigmentatie van dat palette is goed genoeg. De looks die je op Instagram voorbij ziet komen zijn vaak met dit palette gemaakt in combinatie met mijn Naked 3 palette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar