Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/recept-stoofvlees-met-ontbijtkoek-perenstroop/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Recept: Stoofvlees met ontbijtkoek & perenstroop

Ik heb lange tijd geen stoofvlees meer gemaakt waarbij ik een aantal plakken ontbijtkoek toevoegde. Dit deed ik niet meer vanwege de hoge hoeveelheid suiker die ontbijtkoek bevat. Nu er ontbijtkoek zonder suiker te koop is, ga ik binnenkort weer een pan heerlijke stoofvlees maken. Zie hier het recept.

Stoofvlees recept met ontbijtkoek zonder suiker: Peijnenburg Zero

Recept Stoofvlees (zuurvlees) met ontbijtkoek

Recept Stoofvlees (zuurvlees) met ontbijtkoek & perenstroop
 
Author:
Recipe type: Vlaams
Cuisine: Hoofdgerecht
Ingrediënten
  • Ingrediënten voor 4 personen:
  • 600 gram (magere) runderlappen
  • 40 gram roomboter
  • 250 ml rundvleesbouillon (of water)
  • 150 ml witte natuurazijn
  • 500 gram uien (voeg eventueel ook andere groeten toe zoals wortel, courgette en/of bloemkool)
  • 5 eetlepels perenstroop (appelstroop kan ook)
  • 80 gram ontbijtkoek (2 a 3 plakken)
  • 3 blaadjes laurier
  • 2 a 3 kruidnagels
  • versgemalen peper
  • zout
Instructie
  1. Runderlappen in in blokjes snijden en vervolgens met met zout en peper bestrooien.
  2. Marinade maken van de azijn en de rundvleesbouillon, de kruidnagels en laurier. Alles toevoegen en 24 uur of langer laten marineren.
  3. Na 24 uur (of langer) het vlees goed laten uitlekken en de marinade bewaren.
  4. Vervolgens de helft van de boter in een braadpan verhitten tot het schuim weg trekt.
  5. Het vlees al omscheppend braden totdat het lichtbruin van kleur is en afblussen met de bewaarde marinade.
  6. Braad de gesneden uien (en eventueel groenten) in een aparte pan met de andere helft van het boter. Daarna bij het vlees voegen en deksel op de pan.
  7. Laat het geheel 1 tot 2 uur stoven op laag vuur.
  8. Als het vlees mals is, de perenstroop en de plakken ontbijtkoek verkruimeld toevoegen om het geheel te binden.
  9. Voeg eventueel nog een scheutje warm water toe en mocht het te zuur proeven, voeg nog wat perenstroop toe.
  10. Eventueel met peper en zout op smaak brengen.
*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel dit recept:  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.