Top

Hier is de meest simpele truc om je lipstick mat te maken

Wil je jouw lipstick mat maken en er ook nog eens voor zorgen dat je lipstick langer blijft zitten. En dit alles met behulp van een multifunctioneel poedertje. 

 

Lipstick mat maken (en je lipstick blijft ook nog eens langer zitten)

Lipstick mat maken (en je lipstick blijft ook nog eens langer zitten)

Lipstick mat maken

Ik houd van matte lipstick. Jij vast en zeker ook. Maar wat doe je als je liever matte lipsticks draagt en je lievelings lippenstift totaal niet mat is? Niet meer opdoen? Weggeven? Nope. Het hoeft allemaal niet zo dramatisch. Het enige dat je hoeft te doen is een potje loose powder (translucent powder) kopen waarmee je je gezicht afpoedert na het aanbrengen van een foundation.

Waarschijnlijk vraag je je nu af: “waarom zou ik deze moeite doen, je kunt toch ook gewoon matte lipstick kopen? Uiteraard kun je dit doen, maar waarschijnlijk heb je al wat lipsticks in huis die je eerst wilt opmaken voordat je nieuwe koopt. Dit scheelt geld. Daarnaast:

  1. je hebt meer variatie omdat je zowel je lipstick mat als met een shine kunt dragen;
  2. deze methode die je in het filmpje ziet, zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten.

Reden genoeg dus om mijn filmpje te bekijken en dit uit te proberen 🙂 .
Longwear lipstick creëren

Kortom, behalve dat je een loose powder gebruikt om je gezicht mee te matteren of voor het zogenaamde ‘baking’, kun je het ook gebruiken voor het lipstick mat maken. Door het gebruik van een loose powder zorg je er dus voor dat je lipstick langer blijft zitten. Dus naast het creëren van matte lipstick, creëer je ook een longwear lipstick.

 photo Loose_powder_Laura_Mercier_zpsin641emp.jpg

Loose powder van Laura Mercier

Loose powder kopen

Heb je geen witte loose powder en wil je dit kopen, zie:

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo’n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Anderen lazen ook
5 MAC lipsticks die elke hipster chick zou moeten hebben

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar